Текущее время: 02 авг 2025, 23:58

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 55 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 10:16 
Борец

Maksi
А почему просто Заява а не заява про злочин?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 10:20 
Постоялец

изменил

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 10:35 
Постоялец

Так ребята, спасибо что помогли... щас буду читать -дописовать... есть вопрос... для подачи в прокуратуру и свб только шапку поменять? или шото ещё надо?

Да и по справке.. увидел тока щас.. доктор протупил и написал 2 число а не 5 пипец... .поеду туда, пусть переделывают.. :evil:

Последний раз редактировалось bazar76 06 фев 2011, 10:38, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 10:37 
Борец

Maksi писал(а):
що карається статтею 365. Перевищення влади або службових повноважень

що карається ст 365 КК України

bazar76
на твоем месте , я бы не ждал завтра! Заявление надо нести сегодня и подавать ее дежурному прокурору! И ТРЕБОВАТЬ направление на экспертизу , для того , что бы завтра прямо с утра ее пройти! В таких делах каждый день имеет значение!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 10:41 
Постоялец

bazar76 писал(а):
Так ребята, спасибо что помогли... щас буду читать -дописовать... есть вопрос... для подачи в прокуратуру и свб только шапку поменять? или шото ещё надо?

Да и по справке.. увидел тока щас.. доктор протупил и написал 2 число а не 5 пипец... .поеду туда, пусть переделывают.. :evil:

я написал на форуме...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 11:16 
Борец

bazar76 и после заявы в прокуратуру будь готов к войне с этими мусорами! Если у тебя (не дай Бог) есть в продаже что то без документов или есть сомнения в законности приобретения любой техники (не знаю чем ты торгуешь) , лучше спрячь , но не дома , а у друзей и родственников! У мусоров , нет ничего святого , поэтому будут пытаться что то на тебя повесить! Запомни одно - ХОРОШИХ МУСОРОВ НЕТ! Ни за что не верь ни одному их слову!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 12:05 
Борец

До прокуратури Дніпровського р-ну м. Києва
02094, м. Київ, вул. Лебедєва, 14-А

м.

ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН

Ця заява подана в порядку ст. 95 КПК України яка надає право громадянину повідомити органи прокуратури про вчинений злочин. Предметом даної заяви є незаконне затримання та побиття працівниками ДАІ Кірієнка Олексія Степановича.

Суть справи:

........
........
........

Вважаю, що в діях працівників ДАІ, які безпідставно затримали мене, нанесли побої, обшукали та пошкодили майно, є ознаки кримінальних злочинів.

На підставі викладеного, керуючись ст. 95, 97 КПК України,

ПРОШУ:

1. Повно та всебічно розглянути дану заяву в порядку ст. 97 КПК України та порушити кримінальну справу.

2. В передбачений законом строк надати мені копію винесеної постанови.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 12:34 
Новобранец

Не связывайся! Может оказаться, что это ты на него с кулаками бросился.
У них свидетелей будет куча. А у тебя их не будет.
Забудь, и не попадайся больше.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 12:39 
Борец

vityanya писал(а):
Не связывайся! Может оказаться, что это ты на него с кулаками бросился.

.... сегодня - не связывайся с одними мусорами , завтра - с другими! Давайте им прощать все! ... и ГАЙдонам , в том числе! Если бы он бросался с кулаками , они не имели права его выпускать , а должны были сразу задержать за нападение на сотрудника милиции!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 12:46 
Постоялец

Ребята, а надо гдето написать что есть свидетели? Тоесть есть люди на рынке которые могут подтвердить что меня забирали с точки работники милиции и то что брат и жена вечером видели как я выхадил из мусарни (они мена встечали)....
Про того мальчика Лёшу я думаю писань нет смыла, он тогргует бу телефонами и неного труслив... я думаю он небудет давать каких либо показаний...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 12:48 
Борец

Пока можешь не писать, это уже будешь рассказывать следователю, если откроют дело.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 12:54 
Борец

bazar76 писал(а):
Тоесть есть люди на рынке которые могут подтвердить что меня забирали с точки работники милиции и то что брат и жена вечером видели как я выхадил из мусарни (они мена встечали)....
-якщо на ринку є надійні люди,плюс підтвердження наявності форми на тих хто тебе забирав.дружина та брат -свідки.
bazar76 писал(а):
Про того мальчика Лёшу
-не було б того хлопця,нічого б не було,цей хлопець -купив крадене,а тобі про це не сказав,і відповідно продав.
в тебе запитували,кому ти продав ноут :?:

Последний раз редактировалось пішохід 06 фев 2011, 12:56, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 12:55 
Постоялец

Значит так, вот заява прокуророру города..... почитайте подкариктируйте, в СВБ буду щас писать....

Прокурору м. Дніпропетровськ
Ступі Віктору Федосійовичу
вул. Набережна Леніна, 29

вiд Поiздника В`ячелава Генадiйовича
Що мешкае за адесою: м. Дніпропетровськ, 49026
пр..Правди 95/49
тел. 80632359864

ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН

Ця заява подана в порядку ст. 95 КПК України яка надає право громадянину повідомити органи прокуратури про вчинений злочин. Предметом даної заяви є незаконне затримання та побиття мене працівниками Червоногвардiйского РОВД м. Днiпропетровськ, а саме першим заснупником начальнiка Весною Євгениiем Вiтальйовичем.

Приблизно 15 грудня 2010 року, працюючи на центральному ринку „Озёрка” до мене підійшов хлопець Алексiй який також працює на ринку, та запропоновув мені купити ноутбук. Подивившись на його стан, я прийняв рішення його купувати. Ввечері я приніс його додому та намагався з ним розібратися в його користуванні. Але виявивши істотні недоліки в його роботі я прийняв рішення його продати іншим людям. Через тиждень я продав цей ноутбук невідомим мені людям.
І ось, 5 лютого 2011 року, я знову працював на тому ж самому місці продавцем. Близько 11 години дня до мене підійшли невідомі особи з тим самим хлопцем Алексiйом, у якого я колись купував цей ноутбук, та ще с однiєю особою яка була у наручнiках, та представившись співробітниками карного розшуку попросили мене пройти з ними в відділ. Я не чинив спротив та пішов разом з ними. Десь до 13 години ми з хлопцем простояли у коридорі Червоногвардійського райвідділу міліції. Потім нас запросили до кабінету і попросили написати пояснювальні записки де і що ми продавали і покупали.
Десь о 14 год.30 хв. я попросив надати пояснення, щодо нашого затримання більш ніж чим на 3 години, та попросив скласти акт затримання. Але моє прохання відмовили та почали мене ображувати та лаятись, мотивувавши це тим, що „прийдёт начальник и разберётся с тобой”.
Приблизно о 17 год.30 хв. прийшов начальник. Ми побачили, що він на підпитку та знову попросили відпустити нас. Але він наказав зайти в кабінет хлюпцю, який був зі мною. Приблизно 10 хвилин він про щось лаявся на нього, а потім відпустив. Далі він попросив мене зайти до нього в кабінет. Окрім мене в кабінеті були присутні ще декілька співробітників цього райвідділу. Начальник, а це був перший заступник начальника РОВД Весна Євгенiй Вiтальйович почав ображати мене, говорив що не потрібно купувати такі речі, потім розмова дійшла до того, що він почав пропонувати мені якусь „крышу”, та залякував тим, що мене посадять до камери та будуть бити. Я не міг зрозуміти що коїться, та просив мене відпустити.
Але цей начальник відмовив мені та після цих слів підійшов та вдарив мене кулаком в обличчя. Потім мене звалили на пол та почали бити ногами, при цьому тягнувши воротника светру, намагаючись мене душити. Я почав кричати, що мене вбивають, але всі, хто був у приміщенні розійшлися по своїх кабінетах. Після побиття я був весь у крові. Потім цей „начальник” викликав міліціонера, який мене затримував та спитав його чи вилучив він в мене мій мобільний телефон. Той відповів, що ні, і „начальник” почав вимагати віддати йому незаконно мою власність. Але я не віддав йому мій телефон, за що отримав ще декілька ударів ногами. Потім він викликав міліціонерів та наказав їм відвести мене до іншого кабінету та приглядати за мною. Мені вдалося в цей момент зробити дзвінка дружині та сказати що мене бьють в райвідділку. Одразу той, хто був в кабінеті вихватив мій телефон та сказав, що я нагнітаю ситуацію.
Десь о 19 годині приїхала дружина з братом та мене відпустили
В мене є свiдки того що мене забирали с рабочого мiста працiвники мiлiцii а також тi кто бачив як я виходив ввечерi iз РОВД.
Вийшовши з райвіддлу я одразу поїхав до лікарні з метою зафіксувати всі побої та рани, які нанесли мені співробітники міліції а саме iх керівник. Я провів різні процедури, огляд лікаря, ренген щелепи та голови.
За результатами огляду мені видали документ, в якому написано „Рвана рана верхньої губи та ушиб нижньої щелепи”, яка додається до скарги.

Відповідно до ст.40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення , або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом строк.

На підставі вищевикладенного, керуючись ст.40 Конституції України, ст.ст. 5, 7, 15, 20 Закону України „Про звернення громадян”, 95, 97 КПК України

Прошу

1. Повно та всебічно розглянути дану заяву в порядку ст. 97 КПК України та порушити кримінальну справу.
2. В передбаченний законом строк, письмово повідомити мене про результати розгляду данної заяви

Додатки
1. Довідка з лікарні

ещё будет этаже заява только с такой шапкой....

Начальнику ГУМВС України в Дніпропетровській області
Бабенко Віктору Миколайовичу
м. Дніпропетровськ, вул. Красна, 20-а

А где брать шапку для СВБ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 14:08 
Борец

bazar76 писал(а):
м. Дніпропетровськ
-Дніпропетровська
bazar76 писал(а):
РОВД
:?:
bazar76 писал(а):
заснупником начальнiка
bazar76 писал(а):
Алексiй
-Олексій
bazar76 писал(а):
Алексiйом, у
bazar76 писал(а):
наручнiках,
-наручниках
bazar76 писал(а):
покупали.
-купляли
bazar76 писал(а):
на пол та
на підлогу
bazar76 писал(а):
при цьому тягнувши воротника светру,
при цьому тягнувши за комір светру..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 14:12 
Постоялец

А вот заява в СВБ.

Начальнику вiддiлу ВБ
в Днiпропетровськоi областi
СВБ ГУБОЗ МВС Украiни
полковнiку мiлiцii
Матвiєнку В.П.
вул. Набережная Ленина, 18а

вiд Поiздника В`ячелава Генадiйовича
Що мешкае за адесою: м. Дніпропетровськ, 49026
пр..Правди 95/49
тел. 80632359864

ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН

Звертаюсь до Вас з приводу порушення чинного законодавства співробітниками Червоногвардійського районного відділу міліції у м. Дніпропетровськ. Предметом даної заяви є незаконне затримання та побиття мене працівниками Червоногвардiйского РОВД м. Днiпропетровськ, а саме першим заснупником начальнiка Весною Євгениiем Вiтальйовичем.

Приблизно 15 грудня 2010 року, працюючи на центральному ринку „Озёрка” до мене підійшов хлопець Алексiй який також працює на ринку, та запропоновув мені купити ноутбук. Подивившись на його стан, я прийняв рішення його купувати. Ввечері я приніс його додому та намагався з ним розібратися в його користуванні. Але виявивши істотні недоліки в його роботі я прийняв рішення його продати іншим людям. Через тиждень я продав цей ноутбук невідомим мені людям.
І ось, 5 лютого 2011 року, я знову працював на тому ж самому місці продавцем. Близько 11 години дня до мене підійшли невідомі особи з тим самим хлопцем Алексiйом, у якого я колись купував цей ноутбук, та ще с однiєю особою яка була у наручнiках, та представившись співробітниками карного розшуку попросили мене пройти з ними в відділ. Я не чинив супротив та пішов разом з ними. Десь до 13 години ми з хлопцем простояли у коридорі Червоногвардійського райвідділу міліції. Потім нас запросили до кабінету і попросили написати пояснювальні записки де і що ми продавали і покупали. Отже є докази мого находженя в райвiддiлку, а саме та пояснювальна записка.
Десь о 14 год.30 хв. я попросив надати пояснення, щодо нашого затримання більш ніж чим на 3 години, та попросив скласти акт затримання. Але моє прохання відмовили та почали мене ображувати та лаятись, мотивувавши це тим, що „прийдёт начальник и разберётся с тобой”.
Приблизно о 17 год.30 хв. прийшов начальник. Ми побачили, що він на підпитку та знову попросили відпустити нас. Але він наказав зайти в кабінет хлюпцю, який був зі мною. Приблизно 10 хвилин він про щось лаявся на нього, а потім відпустив. Далі він попросив мене зайти до нього в кабінет. Окрім мене в кабінеті були присутні ще декілька співробітників цього райвідділу. Начальник, а це був перший заступник начальника РОВД Весна Євгенiй Вiтальйович почав ображати мене, говорив що не потрібно купувати такі речі, потім розмова дійшла до того, що він почав пропонувати мені якусь „крышу”, та залякував тим, що мене посадять до камери та будуть бити. Я не міг зрозуміти що коїться, та просив мене відпустити.
Але цей начальник відмовив мені та після цих слів підійшов та вдарив мене кулаком в обличчя. Потім мене звалили на пол та почали бити ногами, при цьому тягнувши воротника светру, намагаючись мене душити. Я почав кричати, що мене вбивають, але всі, хто був у приміщенні розійшлися по своїх кабінетах. Після побиття я був весь у крові. Потім цей „начальник” викликав міліціонера, який мене затримував та спитав його чи вилучив він в мене мій мобільний телефон. Той відповів, що ні, і „начальник” почав вимагати віддати йому незаконно мою власність. Але я не віддав йому мій телефон, за що отримав ще декілька ударів ногами. Потім він викликав міліціонерів та наказав їм відвести мене до іншого кабінету та приглядати за мною. Мені вдалося в цей момент зробити дзвінка дружині та сказати що мене бьють в райвідділку. Одразу той, хто був в кабінеті вихватив мій телефон та сказав, що я нагнітаю ситуацію.
Десь о 19 годині приїхала дружина з братом та мене відпустили
Отже маємо факт незаконного затримання та не складання відповідних матеріалів згідно Законодавства, побиття мене співробітниками райвідділу та безпосередньо їх керівником, що карається ст 365 КК України "Перевищення влади або службових повноважень"
1. Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення службовою особою дій, які явно виходять за межі наданих їй прав чи повноважень, якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам та інтересам окремих громадян, або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб, -
карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
2. Перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями, за відсутності ознак катування, -
карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, якщо вони спричинили тяжкі наслідки, -
караються позбавленням волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
{ Стаття 365 із змінами, внесеними згідно із Законами N 270-VI ( 270-17 ) від 15.04.2008, N 1508-VI ( 1508-17 ) від 11.06.2009, N 2808-VI ( 2808-17 ) від 21.12.2010 }

В мене є свiдки того що мене забирали с рабочого мiста працiвники мiлiцii а також тi кто бачив як я виходив ввечерi iз РОВД.
Вийшовши з райвіддлу я одразу поїхав до лікарні з метою зафіксувати всі побої та рани, які нанесли мені співробітники міліції а саме iх керівник. Я провів різні процедури, огляд лікаря, ренген щелепи та голови.
За результатами огляду мені видали документ, в якому написано „Рвана рана верхньої губи та ушиб нижньої щелепи”, яка додається до скарги.

Відповідно до ст.40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення , або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом строк.

На підставі вищевикладенного, керуючись ст.40 Конституції України, ст.ст. 5, 7, 15, 20 Закону України „Про звернення громадян”, 365 КК Украiни

ПРОШУ
1. Провести ретельну перевірку викладених у заяві фактів стосовно протиправних дій співробітників районного відділу міліції
2. Притягнути до відповідальності осіб винних у порушенні законодавства
3. В передбаченний законом строк, письмово повідомити мене про результати розгляду данної заяви

Додатки
1. Довідка з лікарні

Последний раз редактировалось bazar76 06 фев 2011, 14:22, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 55 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа