Текущее время: 30 июл 2025, 03:59

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: МОЯ БОРЬБА с геерами
СообщениеДобавлено: 28 янв 2011, 17:46 
Борец

Начальнику управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві
Курінному Анатолію Володимировичу
01030 м. Київ вул. Б Хмельницького 54

ЗАЯВА
Шановний Анатолій Володимирович!

26.01.2011 на мою адресу були отримані відповіді за раніше надіслані мною на адресу УДАІ заявам та інформаційним запитам (дивись Додатки 1, 2, 3).
Я надзвичайно вдячний, що в УДАІ нарешті налагоджено механізм своєчасних відповідей на звернення громадян. Однак цей радісний факт затьмарює 4-х місячна затримка відповіді на мій запит, який має вхідний номер А 2702 від 05-10-2010р.
Я абсолютно впевнений, що Ваше особисте втручання істотно прискорить процес відповіді на мій запит А 2702 від 05-10-2010р., що може змусити мене відмовитися від судового позову до УДАІ ГУ МВС України в м. Києві про визнання неправомірності бездіяльності посадових осіб Вашого відомства.

Проте мета мого чергового звернення до Вас полягає в наступному.
Всі три відповіді на мої заяви (дивись Додатки 1, 2, 3) підписані Заступником начальника УДАІ ГУ МВС України Федосовим Ю.О.
Безумовно я розумію, що особисто Федосов Ю.О. не проводив ніякого розслідування матеріалів викладених у моїх заявах, проте його підпис на документах змушує мене вважати, що саме він несе ПОВНУ відповідальність за ПРОВЕДЕННЯ ПЕРЕВІРОК, ПРАВИЛЬНІСТЬ і ЗАКОННІСТЬ висновків.

Прошу Вас звернути увагу на Додаток 3 та наступний текст: (КУСОК СКАНА)

Я особисто перевірив зміст зазначених у відповіді статей Інстркуціі на сайті Верховної Ради України (див. http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/ ... 7274551038).

На мій подив, я не знайшов у зазначених статтях ДОЗВОЛУ ПРАЦІВНИКАМ ДПС ПОРУШУВАТИ Правила дорожнього руху.

Ще прошу Вас звернути увагу на Додаток 3 та наступний текст:(КУСОК СКАНА)

На жаль, я не можу зрозуміти ЯКИМ ЧИНОМ В ХОДІ ПЕРЕВІРКИ було встановлено, що ПОРУШЕННЯ Правила дорожнього руху Є ПРОВОМЕРНИМІ?

До того ж виконавець листа Кривохижа О.Г. вважає, що законодавство України ПРЯМО дозволяє співробітникам ДПС ПОРУШУВАТИ Правила дорожнього руху.

Поспішаю повідомити Вам, що я не маю ЖОДНИХ даними щодо того, що в законодавстві України є документи здатні явно дозволяти ПОРУШЕННЯ.

Прошу Вас звернути увагу на Додатки 1 і 2 та наступний текст: (КУСОК СКАНА)

У даному документі виконавець листа Кучеріна В.А. також як і Кривохижа О.Г. вважає, що законодавство України ПРЯМО дозволяє співробітникам ДПС ПОРУШУВАТИ Правила дорожнього руху.

Шановний Анатолій Володимирович!

У мене є всі підстави вважати, що зазначені посадові особи ВВЕДЕНІ в ОМАНУ та/або НЕВІРНО трактують положення законодавчої бази України.

У зв'язку з вищепереліченим
ПРОШУ

1. Надати мені ПИСЬМОВО ПОВНИЙ ПЕРЕЛІК чинних законодавчих актів України із зазначенням найменування Закону, номери Статті, пункту, абзацу тощо), де співробітникам міліції (ДАІ ДПС) ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ ПОРУШУВАТИ Правила дорожнього руху.

На підставі Вашої відповіді на цю заяву, мною буде ухвалено рішення про подачу позовної заяви щодо Вашого відомства про визнання дій співробітників ДПС незаконними.

Однак, виходячи виключно з моєї прояви людяності та миролюбства, я пропоную надати розпорядження про ГЛИБОКИЙ ПЕРЕГЛЯД ВИСНОВКІВ, зроблених посадовими особами УДАІ (Федосовим Ю.О., Кривохижою О.Г. та Кучеріною В.А.), за моїми Заявам та покарати співробітників ДПС згідно положень КУпАП, яки порушили Правила дорожнього руху під час несення служби .

З надією на взаєморозуміння

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 фев 2011, 09:52 
Борец

Начальнику Департаменту ДАІ МВС України
ЛОЗОВОМУ ВАЛЕРІЮ МИКОЛАЙОВИЧУ
04171 м. Київ, вул. Лук'янiвська, 62
тел.272-4659

{ОТ МЕНЯ}

ЗАЯВА

16 лютого 2011 року на сайті Громадського проекту "Дорожній контроль " був опублікований матеріал "Керівництво ДАІ Бердянська дає вказівки скільки потрібно скласти протоколів!"
(див. http://roadcontrol.org.ua/node/890 або http://www.youtube.com/watch?v=G_Hsym-7F-g або Додатки №№ 1,2)

Нагадую, що відповідно до Закону України "Про міліцію"

Стаття 1. Міліція в Україні
Міліція в Україні - державний озброєний орган виконавчої влади, який захищає життя, здоров'я, права і свободи громадян, власність, природне середовище, інтереси суспільства і держави від протиправних посягань.
Стаття 3. Принципи діяльності міліції
Діяльність міліції будується на принципах законності, гуманізму, поваги до особи, соціальної справедливості, взаємодії з трудовими колективами, громадськими організаціями й населенням.
Стаття 4. Правова основа діяльності міліції
Правовою основою діяльності міліції є: Конституція України, цей Закон, інші законодавчі акти України, постанови Верховної Ради України, укази Президента України, постанови Кабінету Міністрів України, нормативні акти Міністерства внутрішніх справ України, Загальна декларація прав людини, міжнародні правові норми, ратифіковані у встановленому порядку.

а також

відповідно Постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 р. N 341 "Про Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ"

2. Державтоінспекція у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, постановами Верховної Ради України, указами і розпорядженнями Президента України, декретами, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, цим Положенням, нормативними актами МВС.
3. Основними завданнями Державтоінспекції є:
реалізація в межах своєї компетенції державної політики щодо забезпечення безпеки дорожнього руху;
організація контролю за додержанням законів, інших нормативних актів з питань безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього середовища від шкідливого впливу автомототранспортних засобів (далі - транспортних засобів);
удосконалення регулювання дорожнього руху з метою забезпечення його безпеки та підвищення ефективності використання транспортних засобів;
виявлення та припинення фактів порушення безпеки дорожнього руху, а також виявлення причин і умов, що сприяють їх вчиненню.

Однак на доданому да Заяви відео (дивись http://roadcontrol.org.ua/node/890 або Додаток № 2) співробітники міліції, а саме начальники, дають протиправні і протизаконні накази своїм підлеглим, які є посадовими особами і несуть не тільки дисциплінарну, але й іншого виду відповідальності аж до кримінальної.

Своїми діями співробітники міліції, а саме начальники, підбурюють підлеглих до протиправних дій.

На підставі вищевикладеного та доданого в Додатку № 2 доказу
ПРОШУ ВІДПОВІСТИ ПИСЬМОВО НА ВСІ нежчезазначені ПУНКТИ:

1. Розглянути дану Заяву в установленому Законами України порядку та термін.

2. Провести службове розслідування щодо співробітників міліції (начальників), які на доданому відео (див. Додаток№2) дають протиправні накази підлеглим інспекторам ДАІ.

3. На підставі якого Закону (або іншого нормативно-правового акта) Україна співробітникам ДАІ Україна встановлюється план по сотставленю протоколів про адміністративні правопорушення?

4. Надати прізвища та посади співробітників міліції (начальників), які на прикладеному відео (див. Додаток№2) дають протиправні накази інспекторам ДАІ.

5. Надати мені копію офіційного документа Департаменту ДАІ (або іншого державного відомства Україні, яке мало право дати таке розпорядження), який встановлює план по сотставленю протоколів про адміністративні правопорушення по всіх областях України станом на 01 лютого 2011 року.

6. Повідомити мене письмово на адресу вказану у Заяві (див. више) про вчинені Вами дії на виконання даної заяви, забезпечивши мені тим самим Конституційне право на оскарження до суду Ваших дій.

Додатки:
1. Материал сайту Громадського проекту "Дорожній контроль” "Керівництво ДАІ Бердянська дає вказівки скільки потрібно скласти протоколів!" ( http://roadcontrol.org.ua/node/890 )
2. CD диск з відео ПЛАН ДЛЯ ГАИ.flv ( http://www.youtube.com/watch?v=G_Hsym-7F-g або http://roadcontrol.org.ua/node/890 )

{ДАТА и ПОДПИСЬ}

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 фев 2011, 21:30 
Борец

Спасибо Fazan за корректировку текста
Этот вариант отослан сегодня в Департамент

тел.272-4659

{ОТ МЕНЯ}

ЗАЯВА

16 лютого 2011 року на сайті Громадського проекту "Дорожній контроль " був опублікований матеріал "Керівництво ДАІ Бердянська дає вказівки скільки потрібно скласти протоколів!"
(див. http://roadcontrol.org.ua/node/890 або http://www.youtube.com/watch?v=G_Hsym-7F-g або Додатки №№ 1,2)

Нагадую, що відповідно до Закону України "Про міліцію"

Стаття 1. Міліція в Україні
Міліція в Україні - державний озброєний орган виконавчої влади, який захищає життя, здоров'я, права і свободи громадян, власність, природне середовище, інтереси суспільства і держави від протиправних посягань.
Стаття 3. Принципи діяльності міліції
Діяльність міліції будується на принципах законності, гуманізму, поваги до особи, соціальної справедливості, взаємодії з трудовими колективами, громадськими організаціями й населенням.
Стаття 4. Правова основа діяльності міліції
Правовою основою діяльності міліції є: Конституція України, цей Закон, інші законодавчі акти України, постанови Верховної Ради України, укази Президента України, постанови Кабінету Міністрів України, нормативні акти Міністерства внутрішніх справ України, Загальна декларація прав людини, міжнародні правові норми, ратифіковані у встановленому порядку.

а також

відповідно Постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 р. N 341 "Про Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ"

2. Державтоінспекція у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, постановами Верховної Ради України, указами і розпорядженнями Президента України, декретами, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, цим Положенням, нормативними актами МВС.
3. Основними завданнями Державтоінспекції є:
реалізація в межах своєї компетенції державної політики щодо забезпечення безпеки дорожнього руху;
організація контролю за додержанням законів, інших нормативних актів з питань безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього середовища від шкідливого впливу автомототранспортних засобів (далі - транспортних засобів);
удосконалення регулювання дорожнього руху з метою забезпечення його безпеки та підвищення ефективності використання транспортних засобів;
виявлення та припинення фактів порушення безпеки дорожнього руху, а також виявлення причин і умов, що сприяють їх вчиненню.

Однак на доданому до Заяви відео (дивись http://roadcontrol.org.ua/node/890 або Додаток № 2) співробітники міліції, більше того, начальники, дають протиправні і протизаконні накази своїм підлеглим, які є посадовими особами і несуть не тільки дисциплінарну, але й іншого виду відповідальності аж до кримінальної.
Своїми діями співробітники міліції, а саме начальники, підбурюють підлеглих до протиправних дій.

Наведені вище факти свідчать про наявність в діяннях керівництва ознак об’єктивної сторони злочину, відповідальність за які передбачено ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем). Більше того, виконання інспекторами ДАЇ такого роду незаконних наказів керівництва ДАІ Бердянська беззаперечно могли б призвести до перевищення інспекторами своїх службових повноважень, відповідальність за які передбачено ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень).
З приводу вище зазначених фактів заявником буде направлено заяву до прокуратури для вжиття до керівництва ДАІ Бердянська відповідних заходів реагування в межах компетенції.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 21, 22, 32, 33 ЗУ «Про інформацію», ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян»
ПРОШУ ВІДПОВІСТИ ПИСЬМОВО НА ВСІ нежчезазначені ПУНКТИ:

1. Прийняти дану заяву до розгляду та розглянути у встановлений ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян» строк, а саме, невідкладно.

2. Провести службове розслідування та встановити посадових осіб, які на зазначеному відеозаписі дають протиправні накази підлеглим інспекторам ДАІ.

3. Зазначити, на підставі положень якого нормативно-правового акта України співробітникам ДАІ встановлюється план по складенню протоколів про адміністративні правопорушення у сфері порушень ПДР.

4. Надати копію офіційного документа Департаменту ДАІ (або іншого державного відомства Україні, яка мала право дати таке розпорядження), який встановлює план по складенню протоколів про адміністративні правопорушення у сфері порушень ПДР по всіх областях України станом на 01 лютого 2011 року.

5. Протягом 10 календарних днів з дня отримання даної заяви повідомити мене про можливість задоволення заяви письмово на адресу вказану у Заяві (див. више) (ст. 33 ЗУ «Про інформацію»)

6. Протягом одного місяця повідомити мене письмово на адресу вказану у Заяві (див. више) про вчинені Вами дії на виконання даної заяви, забезпечивши мені тим самим Конституційне право на оскарження до суду Ваших дій.

Додатки:
1. Копія статті з сайту Громадського проекту "Дорожній контроль” "Керівництво ДАІ Бердянська дає вказівки скільки потрібно скласти протоколів!" (http://roadcontrol.org.ua/node/890) на 2 арк. в 1 прим.
2. Компакт-диск з відеофайлом «ПЛАН ДЛЯ ГАИ.flv» (http://www.youtube.com/watch?v=G_Hsym-7F-g або http://roadcontrol.org.ua/node/890)
- 1 шт.
{ДАТА и ПОДПИСЬ}

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 фев 2011, 21:35 
Борец

Большое дело делаешь!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 фев 2011, 22:48 
Постоялец

Отлично!Лозовой будет наверное долго мучаться от приступов совести, составляя ответ на это письмо...,хотя для этих целей у него есть замы.
Я уже этим узурпаторам с десяток всевозможных посланий отправил и кроме циничных отписок с цитатами из законодательства (которое они сами же и пох..ерили), ничего вразумительного не ответили.
Однако это не должно нас останавливать,более того, чем больше народу за это возьмётся - тем лучше.
Даже и не знаю,стоит ли этим отморозкам лишний раз напомнить,что подобными фактами нарушаются Конституционные нормы ,а именно :
Статья 19. Правовой порядок в Украине основывается на принципах, в соответствии с которыми никто не может быть принужден делать то, что не предусмотрено законодательством.
Органы государственной власти и органы местного самоуправления, их должностные лица обязаны действовать только на основании, в пределах полномочий и способом, которые предусмотрены Конституцией и законами Украины.

Статья 60. Никто не обязан исполнять явно преступные распоряжения или приказы.
За отдачу и исполнение явно преступного распоряжения или приказа наступает юридическая ответственность.

І воля святая!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 фев 2011, 23:14 
Прохожий

Правильно! Но начальство ГАИ, как всегда, будет отмазываться и спускать дело на тормозах.
Но есть решение - надо подключать лояльных депутатов ВР и других честных людей, чтобы постоянно держали за яйца этих чинуш. Простым водителям увеличивают ответственность в виде повышенных штрафов, так и им увеличить ответственность за нарушение закона. и компромат на них собирать и постоянно предавать огласке. скомпрометированных будут увольнять, а следующие будут бояться внаглую врать и беспредельничать.
Хотя мне больше нравится вариант как в Китае - споймали чинушу за взятку $5000 и привселюдно расстреляли на стадионе, и это показывали по центральному ТВ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 14:07 
Борец

Мы с Fazan решили сразу организовать ЖАЛОБУ на этот беспредел
http://roadcontrol.org.ua/node/893
текст будет отослан сегодня вечером адресату

тел.272-4659

{ОТ МЕНЯ}

СКАРГА
на протиправні дії співробітника
УДАІ ГУ МВС України в м. Києві

18 лютого 2011 року на сайті Громадського проекту "Дорожній контроль " був опублікований матеріал "ГАИ Киева требует чтобы "Дорожный контроль" в 9 утра явился в управление" (див. http://roadcontrol.org.ua/node/893 або Додатки №№ 1,2)

Відповідно до Статті 7 Закону України «Про звернення громадян» нагадую, що
"Забороняється направляти скарги громадян для розгляду тим органам
або посадовій особи,
дії чи рішення яких оскаржуються."

Нагадую, що підрозділи МВС, в тому числі всі співробітники ДАІ, користуються правами, предбаченими Законами України «Про міліцію», «Про оперативно – розшукову діяльність» та Кримінально - процесуальним кодексом.
Зокрема, за наявності даних про порушення законодавства працівникам міліції надано право одержувати від осіб відомості й пояснення про факти порушення законодавства.
Але у документі, який надійшов до громадянина України (Додатки №№ 1,2), жодних посилань на наявні факти порушень законодавства, які співробітник УДАІ ГУ МВС України в м. Києві Ліcc О. В. (м. Київ вул. С. Хохлових 5, кабінет № 221) перевіряє, немає.
Згідно п. 3 ст. 11 Закону України «Про міліцію» працівникам міліції надано право викликати громадян і службових осіб у справах про злочини та у зв'язку з матеріалами, що знаходяться в їх провадженні.
Згідно п. 17 ст. 11 Закону України «Про міліцію» працівникам міліції надано право одержувати безперешкодно і безплатно від підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності та об'єднань громадян на письмовий запит відомості, необхідні у справах про злочини, що знаходяться у провадженні міліції.
Інформація, про яку справу ведеться мова у документі, який надійшов до громадянина України (Додатки №№ 1,2), відсутня, інших підстав отримання зазначеної у документі інформації п.п. 3, 17 статті 11 Закану України „Про міліцію” не предбачено.
Частина 1 ст. 6 Закону України "Про оперативно-розшукову діяльність" наводить виключний перелік підстав для проведення оперативно-розшукової діяльності.
Зазначені підстави у документі, який надійшов до громадянина України (Додатки №№ 1,2), не містять посилання на конкретну перевірку.
Згідно ч. 3 ст. 6 Закону України "Про оперативно-розшукову діяльність" забороняється приймати рішення про проведення оперативно-розшукових заходів при відсутності підстав, передбачених у цій статті.
Згідно зі ст. 19 Конституції України органи державної влади та місцевого самоврядування, їх посадовці зобов'язані діяти тільки на підставі, у межах повноважень і способом, передбаченими Конституцією та законами України.
Наведені вище факти свідчать про наявність в діяннях керівництва УДАІ ГУ МВС України в м. Києві ознак об’єктивної сторони злочину, відповідальність за які передбачено ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем). Виконання підлеглими такого роду незаконних наказів керівництва УДАІ ГУ МВС України в м. Києві беззаперечно могли б призвести до перевищення службових повноважень, відповідальність за які передбачено ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень).
З приводу вище зазначених фактів заявником буде направлено заяву до прокуратури для вжиття до керівництва УДАІ ГУ МВС України в м. Києві відповідних заходів реагування в межах компетенції.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 21, 22, 32, 33 ЗУ «Про інформацію», ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян»,

ПРОШУ ВІДПОВІСТИ ПИСЬМОВО НА ВСІ нежчезазначені ПИТАННЯ:

1. Чому на офіційному документі, який надійшов до громадянина України (Додатки №№ 1,2), відсутні обов'язкові його атрибути:
- Дата
- Підпис посадової особи
- Печатка державного органу
- Вихідний номер

2. На підставі положень якого Закону України УДАІ ГУ МВС України в м. Києві вважає, що "Явка обов'язкова" (у відповіді зобов'язково вказати Статтю Закону)?

3. На підставі положень якого Закону України УДАІ ГУ МВС України в м. Києві зобов'язує громадянина при бесіді мати:

4. Встановити та назвати посадову особу, що видала наказ співробітникові УДАІ ГУМВС України Ліссу О. В. (М. Київ вул. С. Хохлових 5, кабінет № 221) про безпідставний виклик в ОБОВ'ЯЗКОВОМУ ПОРЯДКУ явки громадянина України.

5. На яких підставах співробітник УДАІ ГУМВС України Лісс О. В. (М. Київ вул. С. Хохлових 5, кабінет № 221) оформив офіційний документ з порушенням Законодавства України?

Також ПРОШУ:

1. Прийняти дану заяву до розгляду та розглянути у встановлений ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян» строк, а саме, невідкладно.

2. В реагування на скаргу провести службове розслідування щодо співробітника УДАІ ГУМВС України Лісса О. В. (М. Київ вул. С. Хохлових 5, кабінет № 221), щодо незаконних дій відносно громадянина України Шапошникова Р. С.

3. В реагування на скаргу провести службове розслідування стосовно начальника співробітника УДАІ ГУМВС України Лісса О. В. (М. Київ вул. С. Хохлових 5, кабінет № 221), який віддав останньому незаконне розпорядження.

4. Протягом 10 календарних днів з дня отримання даної заяви повідомити мене про можливість задоволення заяви письмово на адресу вказану у Заяві (див. вище) (ст. 33 ЗУ «Про інформацію»)

5. Протягом одного місяця повідомити мене письмово на адресу вказану у Заяві (див. вище) про вчинені Вами дії на виконання даної заяви, забезпечивши мені тим самим Конституційне право на оскарження до суду Ваших дій.

За результатами проведеного службового розслідування ПРОШУ:

1. Притягнути до дисциплінарної відповідальності співробітника УДАІ ГУМВС України Лісса О. В. (М. Київ вул. С. Хохлових 5, кабінет № 221)

2. Притягнути до дисциплінарної відповідальності начальника співробітника УДАІ ГУМВС України Лісса О. В. (М. Київ вул. С. Хохлових 5, кабінет № 221), який віддав незаконний наказ своєму підлеглому.

Додатки:
1. Копія статті з сайту Громадського проекту "Дорожній контроль” "ГАИ Киева требует чтобы "Дорожный контроль" в 9 утра явился в управление " (http://roadcontrol.org.ua/node/893) на 2 арк. в 1 прим.
2. Збільшена копія Сповіщень на 1 арк. в 1 прим.

{ДАТА ПОДПИСЬ}

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 14:14 
Постоялец

Усегда готов! :!:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 14:20 
Постоялец

- Ты будешь писать мне?
- Нет, я же Могилев..

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 14:23 
Борец

желающие найдутся отправить "для оглохших" лозовому и могилеву - заявления с вопросом - а як на вашу думку, ящо при спілкуванні з глухим інспектором я надам йому друкований лист такого змісту? чи будуть мої дії протизаконними? як що -да, то якому закону вони суперечать?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 фев 2011, 19:29 
Постоялец

KotykPooh писал(а):
Сразу кину оба запроса в одном посте.
Это были мои ПОСЛЕДНИЕ ЗАПРОСЫ - теперь у меня все документы называются ЗАЯВА (всем советую писать именно ЗАЯВы)

Поясніть чому саме так?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 фев 2011, 07:18 
Борец

4wa писал(а):
KotykPooh писал(а):
Сразу кину оба запроса в одном посте.
Это были мои ПОСЛЕДНИЕ ЗАПРОСЫ - теперь у меня все документы называются ЗАЯВА (всем советую писать именно ЗАЯВы)

Поясніть чому саме так?

долго рассказывать и искать ссылки, поэтому поясню кратко:
- Заявление от гражданина принять ОБЯЗАНЫ и ответить на него БЕСПЛАТНО.
если хотите подробностей, то читайте данный форум и Закон об обращениях граждан.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 мар 2011, 14:46 
Борец

Подробно можно ознакомиться тут:
http://content.wuala.com/contents/KotykPooh/%D0%94%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8B/2011-03-10_InterMogilev(all).doc?dl=1
если сразу не начнет качаться то вот эта ссылка
http://www.wuala.com/KotykPooh/Документы/2011-03-10_InterMogilev(all).doc/

Публикация и распространение данного материала приветствуются!!!
Ниже приведу только вступительный текст.

АТЗТ "Українська незалежна ТВ-корпорацiя"
Головному редактору телеканалу "Інтер",
Ведучому програми "Велика політика з Євгеном Кисельовим"
Євгену Кисельову
01054, м. Київ, вул. Дмитрівська, 30

Шановні журналісти!

Подивившись ток-шоу "Велика політика з Євгеном Кисельовим" від 18-02-2011 року на телеканалі "Інтер" я був украй засмучений усвідомленням того, що журналісти, які позиціонують себе як "професіонали" можуть настільки легко запускати в прямий ефір на багатомільйонну аудиторію резонансні, але абсолютно неперевірені факти.
Особливо хочу попросити ведучого згаданого ток-шоу, вкрай обережно ставитися до тем, які є гострими для громадян України. У даному випадку, я хотів би звернути Вашу увагу на частину ток-шоу, де порушувалося питання про історичних персонажів (Додаток № 1 файл "2 Частина ефіру від 2011-02-18.avi").
Ведучий, напевно з подачі редактора програми, підняв тему, з якою не зміг впоратися в прямому ефірі, перетворивши обговорення у відвертий базар, де в негативному світлі відзначилися всі запрошені гості.
Однак у даному зверненні мова піде про інтерв'ю з Міністром Внутрішніх справ, якому мною було направлено окреме звернення (див. Додатки № № 1,2).
Переконливо прошу Вас серйозніше готуватися до передач подібного роду і заздалегідь особисто перевіряти факти, які ви бажаєте оголосити в прямому ефірі. Також хочу попросити Вас, при висвітленні резонансних подій, пов'язаних з діями співробітників МВС, проводити об'єктивну юридичну оцінку. Це важливо, тому що багато фактів, часом, містять всі ознаки кримінальних злочинів. І цю оцінку важливо доводити до уваги телеглядачів. Виключно у правовому полі можливо розглядати ті чи інші дії (бездіяльність) правоохоронців.
Щоб не займати Вашого часу довгими поясненнями, прошу Вас ознайомитися з матеріалами в Додатках № 1 і № 2.
Можливо, Вами буде прийнято рішення про надання часу і майданчику у вашому ефірі для дискусії та з'ясування багатьох питань юридичного характеру між представниками МВС України та Громадським проектом "Дорожній контроль", який останнім часом в геометричній прогресії набирає популярність серед автомобілістів нашої країни. Керівництво МВС України останнім часом всіляко уникає публічного спілкування з представниками вищезгаданої громадської організації. Тим більше, що це рішення з Вашого боку буде правильним, оскільки велика кількість фактів перевищення посадових повноважень та інших правопорушень стосовно громадян працівниками МВС України вже захлеснуло не тільки Інтернет, а й інші ЗМІ.
За моїми спостереженнями, кількість роликів на тему спілкування з органами внутрішніх справ України в мережі Інтернет в останні місяці стає більше, ніж роликів з аналогічних тем з інших країн СНД. На мій погляд, таке збільшення насторожує і наводить на роздуми про професіоналізм співробітників МВС України, які покликані охороняти наші законні права та інтереси. Однак велика кількість вищезгаданих задокументованих фактів правопорушень (злочинів) створює враження у більшості громадян України, що система МВС деградувала і повністю корумпована. Ви, як представники «четвертої влади», не повинні залишатися осторонь від цієї гострої соціальної проблеми.
Упевнений, що рейтинг передачі, яка буде присвячена даній проблемі, перевищить Ваші очікування.

Додатки:
1. Компакт-диск з відеоматеріалом.
2. Копія звернення до Міністра Внутрішніх справ

Сподіваюся на Ваше розуміння, тверду громадянську позицію
і професіоналізм журналіста.

“_10_” _____03______ 2011р. _______________________ (__________)

------------------------------------------------------------------------------------------------

Міністру внутрішніх справ України
Могильову Анатолю Володимировичу
(ОСОБИСТО)
вул.Академіка Богомольця, 10,
м.Київ, 01024, Україна
телефон : (044) 256-0333 факс : (044) 256-1633

Копія:

АТЗТ "Українська незалежна ТВ-корпорацiя"
Головному редактору телеканалу "Інтер",
Ведучому програми "Велика політика з Євгеном Кисельовим"
Євгену Кисельову
Київ
вул. Дмитрівська, 30
01054

Анатолій Володимирович!

Подивившись Ваше інтерв'ю на телеканалі "Інтер" у ток-шоу "Велика політика з Євгеном Кисельовим" від 18-02-2011 року я був украй засмучений усвідомленням того, що Міністр Внутрішніх справ України може відкрито, в прямому ефірі виправдовувати повністю незаконні дії підлеглих свого відомства.

Після Вашої характеристики дій посадових осіб внутрішніх справ у місті Одесі у резонансній справі Дмитра Говердовского, у мене не залишається сумнівів, що подібна практика стосовно громадян Україні буде продовжуватися і, що виступ начальника спецпідрозділу "Кобра" Віктора Стрільця (див. Додатка № № 1.12 -1.15 та 6, 7) лише наслідок установок, які він отримав від свого керівництва.

До Вашого виступу на "Інтері" я ще сподівався, що коментарі посадових осіб міліції типу начальника СЗ "Кобра" (див. Додатка № № 1.12 -1.15 та 6, 7) є винятком з правил, але Ви повністю переконали мене у протилежному: українська міліція, яка існує на гроші платників податків, тобто пересічних громадян, не є захисником законних інтересів громадян України, а виступає в ролі тривіального грубого репресивного апарату.

Я не стану в даному зверненні рясно цитувати положення Конституції України, Закону України «Про міліцію», тому що впевнений, що Ви самі зможете безперешкод ознайомитись з їх змістом. Я так само не буду закликати до совісті та до інших морально-етичних категорій, бо вважаю це недоречним. Я вирішив в цьому зверненні до Вас сконцентрувати увагу на фактах, які легко підтвердити наявними відеодокази.

Щоб не віднімати у Міністра Внутрішніх справ України багато часу на прочитання просторових промов, бути лаконічним і чітким, я дозволив собі звести в таблиці, із зазначенням хронометражу, окремі моменти Вашого виступу та відеофрагменти інциденту з громадянином України Дмитром Говердовскім (див. Таблиці № № 1, 2, 3 нижче).
....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 июн 2011, 09:43 
Борец

Забылась как-то эта моя тема, но сегодня есть повод возродить ее.

Итак, сегодня состоялось первое заседание Окружного админсуда Киева по моему иску относительно художеств полка ГАИ Киева.
Видео прилагаю ниже в данном посте (начну с последнего, потому, что именно оно явилось причиной иска).

Схема борьбы была накатанная:
1. Запрос в УГАИ Киева :arrow: дебильный ответ от Федосова, мол у них ничего не воняет, а гаишники вааще грудью защищают безопасность народа
2. Иск в Окружной суд на дебильный ответ Федосова (отправлено по почте)
3. Суд принял иск и открыл производство по делу.

Итак, сегодняшний суд прошел так:
- Сегодня утречком я решил, что данный иск является чудесным поводом,
чтобы запретить гаишникам снимать нормальных людей на их долбанные мобилки (ст. 307 ЦК).
- Быстренько нашел на сайте, козу того, как Рост подавал заявление на изменения исковых требований,
и от руки накалякал подобное заявление с требованием:
Обязать УДАИ предринять действенные и решительные меры по недопущение нарушения личным составом УДАИ требований
ст. 32 Конституции Украины
ст. 307 Цивильного кодекса
ст. 23 ЗУ "Про информацию"

- поскольку принтера и ксерокса рядом не было уже под самым зданием суда на ул. Десятиннная 4/6
опять же от руки намалевал копию этого же заявления (для Ответчика)
- Суд начался почти без опоздания.
- Ответчик, как я и предполагал, не явился
- Судья Марулина открыла заседание, я подал свое заявление... все гуд, приняли... ля-ля надо перенести заседание в связи с расширением исковых требований - я согласился с охотой.

Ура! именно на этот результат сеголня я и расчитывал.
Следующее заседание 15-07-2011 в 9-00

Эпизод Х

Эпизоды 1-4
Эпизод 1 Эпизод 2
Эпизод 3 Эпизод 4

Все документы по делу постараюсь выложить сегодня отдельно.

П.С.
В окружном суде таааакие интересные помощницы (секретари) судей.
Ходят чуть ли не голяком.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 июн 2011, 15:10 
Борец

Вот ответ Федосова

Изображение

А вот текст моего иска:

Цитата:

Окружний адміністративний суд м. Києва
01133, м. Київ, вул. Командарма Каменєва, буд. 8, корп.1.
Позивач: ______________________

Відповідач:
УДАI ГУМВС України в м. Києві
вул. Б. Хмельницького, 54,
м. Київ, 01030
тел. 483-70-64,
електронна пошта невідома

Державне мито у розмірі 3,40 сплачено.

Квитанція № ___________ від __________

ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання дій неправомірними
та зобов’язання вчинити дії

Цей позов поданий на підставі ст. 17 КАС України, яка прямо визначає, що компетенція адміністративних судів поширюється на спори фізичних осіб із суб’єктом владних повноважень щодо оскарження його рішень чи бездіяльності.
Відповідно до ч. 3 ст. 18 КАС України справи щодо оскарження дій або бездіяльності посадових чи службових осіб місцевих органів виконавчої влади розглядаються і вирішуються місцевим загальним судом як адміністративним судом або окружним адміністративним судом за вибором позивача.

Суть справи:

28-03-2011 року позивачем на ім’я Начальника УДАI ГУМВС України в м. Києві Курінного А.В. була направлена заява за № вих. УД-0328/2045 (Додаток №1).
На початку квітня 2011 року Позивачем було отримано відповідь від УДАІ міста Київа за підписом Заступника начальника Федосова Ю. О. від 30 квітня 2011 року № 10/А-957 (Додаток №2).

Вважаю дії посадових осіб УДАЇ ГУМВС України в м. Києві неправомірними та незаконними з огляду на наступне.

По-перше: Ч. 3 Ст. 15 Закону України «Про звернення громадян» встановлено, що відповідь за результатами розгляду заяв (клопотань) в обов'язковому порядку дається тим органом, який отримав ці заяви і до компетенції якого входить вирішення порушених у заявах (клопотаннях) питань, за підписом керівника або особи, яка виконує його обов'язки.

По-друге: Ч. 1 Ст. 5 Закону України «Про міліцію» гарантує, що міліція виконує свої завдання неупереджено, у точній відповідності з законом. Ніякі виняткові обставини або вказівки службових осіб не можуть бути підставою для будь-яких незаконних дій або бездіяльності міліції.

Однак, відповідач стверджує, що проведеним розслідуванням відносно фактів порушення інспекторами ДАЇ Правил дорожнього руху (далі - ПДР) не встановлено підстав для притягнення до відповідальності інспекторів ДАЇ
- Старшого інспектора ДПС старшого лейтенанта міліції Гаврелишена С.С.
- Старшого інспектора ДПС старшого лейтенанта міліції Бариса С.Л.
- Капітана міліції Дроботуна Р.В.
- інспектора ДПС молодшого сержанта міліції Єнакієва І.О.
- прапорщика міліції Гарбовського І.А.

Відповідач обґрунтовує своєю позицію з огляду на положення Наказу № 111 від 27.03.2009 "Про затвердження Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції" (пункти 13.3.3 и 13.7.3) (далі по тексту - Наказ № 111).
Згідно п. 13.3.3. Наказу № 111 Дислокація патрульного автомобіля в місцях його найкращої видимості для всіх учасників дорожнього руху з одночасним пішим переміщенням працівника до найбільш напружених ділянок руху.
Згідно п. 13.7.3. Наказу № 111 Застереження учасників дорожнього руху є впливом на їх поведінку самим перебуванням працівника підрозділу ДПС на найбільш напруженій ділянці маршруту, на місці пригоди або стихійного лиха, а також за допомогою роз'яснення водіям ПДР при зупиненні транспортних засобів.

Проведений Позивачем системний аналіз законодавства України дає підстави для таких висновків, що, як вбачається, зокрема, з положень пунктів 13.3.3 та 13.7.3 Наказу № 111, відсутні повноваження співробітників ДАЇ під час виконання службових обов’язків допускати порушення законів України.

Крім того, дислокація патрульного автомобіля (держ. № 2045) на вказаних ділянках дороги спричинила ускладнення руху транспортних засобів, а власне, здійснення з порушенням вимог ПДР зупинки транспортних засобів інспекторами ДАЇ – спричинити можливість виникнення ДТП.

За фактами порушення законодавства України, що викладені в заяві позивача (Додаток № 1), відповідач вважає за припустиме порушення своїми підлеглими інспекторами ДАЇ положень ст. 32 Конституції України, ст. 307 Цивільного кодексу України, ст. 23 ЗУ «Про інформацію».

Відповідно до ст. 71 КАС України в адміністративних справах про протиправність рішень суб'єкта владних повноважень обов'язок щодо доказування правомірності свого рішення покладається на відповідача.
На підставі викладеного, керуючись ст. 19, 55 Конституції України, ст.ст. 6, 17, 18, 104, 105, 106, КАС України, -
ПРОШУ:

1. Визнати дії посадових осіб УДАЇ ГУМВС України в м. Києві неправомірними щодо неналежного розгляду Заяви Позивача від 28-03-2011 року за № вих. УД-0328/2045 (Додаток №1).

2. Зобов’язати посадових осіб УДАЇ ГУМВС України в м. Києві провести повторну службову перевірку відносно незаконних дій інспекторів ДАЇ:

3. За результатами повторної службової перевіркі вжити заходів стягнення згідно КУпАП відносно незаконних дій інспекторів ДАЇ:

4. Письмово, рекомендованим листом, повідомити позивача про результати проведеної службової перевірки та вжитих заходів стягнення згідно КУпАП до інспекторів ДАЇ:

Додатки:

1. Копія Заяви від 28-03-2011 року за № вих. УД-0328/2045 на 1 арк. в 1 прим.
2. Відповідь від 30 квітня 2011 року № 10/А-957 на 1 арк. в 1 прим.
3. Компакт-диск з відеозаписом інциденту - 1 шт.
4. Копія позовної заяви для надіслання Відповідачу на 2 арк. в 1 прим.
5. Оригінал квитанції про оплату держмита
№ ______________ від ________________ (1 арк. в 1 прим.)

„_23__”___05_____ 2011 р Позивач _______________

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа