freeman john писал(а):
это всё где происходило? в Запорожье?
тогда контактный телефон +380 (0612) 33-01-28
электронка:
[email protected]Быстрее и проще лично заехать на Победы 96.
Мы "убили" постанову на нашего старшего именно там, без суда и следствия
Сначала мы сами назначили дату рассмотрение дела
Управління патрульної поліції у м. Запоріжжя
вул. Перемоги, 96,
Запоріжжя, 69057
061 239-28-00
...
ПРОШУ при особистому відвідуванні 07.11.2017 надати:
1. Відеофайли з "BODYCAM" інспектора де зафіксовано спілкування зі мною при розгляді справи про адміністративне правопорушення та винесення постанови ХХХ № 123456.
31.10.2017
А потом просто грамотно развалили его.
Т.в.о. начальника Управління
Патрульної поліції в м. Запоріжжі ДПП
Лейтенанту поліції
Михайловський С.В.
ХХХ ХХХ ХХХ
вул. ХХХ ХХ, кв. 13,
Запоріжжя, 690ХХ
095 ХХХ хх ХХ
Скарга
Згідно зі ст. 288-289 КУпАП постанову посадової особи про накладення адміністративного стягнення може бути оскаржено у вищестоящий орган (вищестоящій посадовій особі) протягом десяти днів з дня винесення постанови.
"30" жовтня 2017 року посадовою особою, капралом поліції роти № 1 батальйону №2 Управління патрульної поліції у м. Запоріжжя інспектором Кавріним М.Д. відносно мене було винесено постанову у справі про адміністративне правопорушення серія ХХХ № 123456.
Розгляд справи, як того вимагають 278-282 статті КУпАП не відбувався.
Напарник інспектора, закрившись в службовому авто, виніс постанову без моєї присутності та приніс її на підпис мені та інспектору Кавріну М.Д. Тобто інспектор Каврін М.Д. як і я не був присутнім під час “розгляду справи” та складання постанови.
Також у постанові зазначене місце скоєння та місце розгляду за адресою, якої не існує – вул. Кремлівська, 17 у м. Запоріжжя.
Враховуючі рішення Конституційного Суду України від 26.05.2015 -
Положення частини першої статті 276 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яке передбачає, що "справа про адміністративне правопорушення розглядається за місцем його вчинення", в аспекті порушеного у конституційному поданні питання необхідно розуміти так, що використане в ньому словосполучення "за місцем його вчинення" визначає адміністративно-територіальну одиницю, на яку поширюється юрисдикція відповідного органу, уповноваженого законом розглядати справу про адміністративне правопорушення.
ПРОШУ
1. Постанову ХХХ № 123456 – скасувати, як винесену зі значними порушеннями діючого законодавства.
2. Призначити розгляд справи щодо означеного у постанові ЕАА № 197631 порушення та розглянути її у чіткій відповідности до діючого законодавства.Постанову скасували, а новую вынести не смогли -
у чіткій відповідности до діючого законодавства вызвало реальную пробуксовку.