Текущее время: 11 май 2025, 00:49

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 39 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 09 сен 2015, 20:45 
Борец

Зараз немає значення хто їде на автомобілі, страховка тільки одна - на сам автомобіль.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 сен 2015, 21:45 
Борец

Alek2000 писал(а):
как на счет того что не перенесли дело по месту жительства как Истец просил?
не ознакомлен с 268 ст.

в ст. 276 КУпАП прописано следующее

Цитата:
Справи про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 80, 81, 121 - 126, 127-1 - 129, частинами першою, другою, третьою і четвертою статті 130 і статтею 139 (коли правопорушення вчинено водієм) цього Кодексу, можуть також розглядатися за місцем обліку транспортних засобів або за місцем проживання порушників.

Он заявлял письменно КЛОПОТАННЯ про перенесення розгляду справи за місцем проживання?
в строке протокола : До протоколу додаються нет информации об этом :cry:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 сен 2015, 23:22 
Борец

1 - страховки нет на Прицеп

2. согласно закону о страховании прицепы тоже страхуются (http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=70&t=2547&hilit=%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D0%BB)

(Список форумов » ЮРИДИЧЕСКИЙ РАЗДЕЛ » Нетематические юридические вопросы
Нужна ли страховка на легковой прицеп.)

3. в Протоколе он просил перенести дело, но я и сам не вижу текста, может и просил по месту жительства, сейчас уточняю - писал ли он или нет.

4. в судах если начнут спрашивать то загрузят, у нас в Одессе.
если не начнут разговора..... то решение будет скорее всего не в твою пользу.

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 сен 2015, 23:26 
Борец

в пояснениях протокола указано : - Прошу перенести розгляд справиться так як бажаю скористатися по слугами захисника. Ст 63 та 268 КУпАП не розяснено

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 сен 2015, 23:37 
Борец

о том что 20.08.15 г. будут рассматривать его протокол ИСТЕЦ не знал, и ни как не был уведомлен .....

вроде как к протоколу еще есть Клопотання на отдельном листе - О рассмотрению по месту жительства. , в едином экземпляре у ГАИшников.

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2015, 18:47 
Борец

Alek2000 писал(а):
1 - страховки нет на Прицеп

в протоколе указано что нету страховки конкретно на прицеп (номер прицепа)? Если такого не указанно, а на авто есть страховка, то так в иске и пишется - страховка на авто имелась (додаток №...), но не предоставилась в связи с отсутствием законных оснований.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2015, 20:32 
Борец

номер и название прицепа указаны, и в протоколе и постановлении

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 сен 2015, 07:53 
Борец

Alek2000 писал(а):
номер и название прицепа указаны, и в протоколе и постановлении

тогда только клонить на незаконность проверки полиса, что влечет за собой незаконно полученные доказательства, которые по закону не могут быть приняты судом, а значит постановление подлежит отмене

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 сен 2015, 22:32 
Борец

согласен, вроде так и будем строить защиту.

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2015, 21:34 
Борец

было написано и отправлено в суд - Административный позов.

До Суворовського районного суду міста Одеса

Позивач:
вул.
м. Одеса
65000
тел.

Відповідач №1 : Давискиба Михайло Михайлович
інспектор ВДАІ Комінтерновського РВ ГУМВСУ в
Одеській області ст. лейтенант міліції
Службова Адреса:
вул.
смт. Комінтерновске
Одеська область
67500

Домашня адреса та інші засоби зв’язку невідомі

Відповідач №2 : Левковський Руслан Васильович
інспектор ВДАІ
Одеській області
Службова Адреса:
вул.
смт. Комінтерновске
Одеська область
67500
(
Домашня адреса та інші засоби зв’язку невідомі

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
(про скасування постанови про адміністративне правопорушення)
Цей позов підлягає розгляду в судах згідно ст.288 ч. 3 КУпАП, яка прямо передбачає право оскаржити постанову по справі про адміністративне правопорушення, яку винесено посадовою особою, до районного суду, а також стаття передбачає звільнення від сплати державного мита.
20.08.2015р інспектором ВДАІ з обслуговування Комінтерновського району та міста Южне ст. лейтенантом міліції Давискиба Михайло Михайловичем було винесено постанову ПС2 №000000 про притягнення мене до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 126 КУпАП, та накладено стягнення у вигляді штрафу 425 грн.
Обставини справи:
09.08.2015 року я рухався на автомобілі Тойота ДН ВН 0000 НН, з причепом держ. номер 2222 ОА, на 15 км а.д Одеса – Южне у напрямку міста Одеси.
Біля зупинки Крижанівка був зупинений інспектором ДАІ Комінтерновського району капітаном міліції Левковським Р.В.
Причиною зупинки стало наче б то, не працюючі задні габарити на причепі, але я вийшов із машини і продемонстрував працівникам ДАІ, що все справне і всі габаритні ліхтарі горять. Інспектор попросив мене пред’явити посвідчення водія та реєстраційні документи на авто, що я і зробив. Але потім інспектор Левковський Р. В. попросив пред’явити страховий поліс на причеп. Дана вимога була незаконна оскільки не прописана в законі. На його прохання я пояснив, що згідно діючого законодавства страховий поліс пред’являється у випадку при складанні протоколів про порушення правил дорожнього руху і оформленні матеріалів ДТП, у зв’язку з чим законних підстав для пред’явлення страхового полісу не було.
Після того як я пояснив що діючим законодавством не передбачено пред’явлення полісу безпідставно на вимогу працівника міліції, інспектор сказав, що буде складати протокол про адміністративне порушення за відсутній страховий поліс і запросив мене у службовий автомобіль, хоча керівництво ДАІ та службові інструкції забороняють садити сторонніх осіб у службове авто.
У службовому авто, інспектор склав на мене протокол серії АП1 №000000 від 09.08.2015 року, з порушенням ст. 251 КУпАП, не маючи жодного доказу моєї провини.
Під час складання протоколу, інспектор не ознайомив мене з моїми правами, про що я зробив відповідну відмітку у протоколі. Також інспектор постійно кричав та тиснув на мене, вимагаючи написати у протоколі, що в мене не має страхового поліса, але я цього не зробив.
Мною було надано клопотання про перенесення розгляду справи за місцем проживання, та у зв’язку з необхідністю скористатися правовою допомогою. Але інспектор відмовив мені у цьому клопотанні, чим грубо порушив мої права. Хочу зазначити, що підтверджує цей факт запрошення до підрозділу ДАІ, яке виписав мені інспектор. Я поясняв йому, що мені буде не зручно їхати для розгляду справи у пос. Комінтерновське, яке знаходиться за 30 км від міста Одеса і просив перенести розгляд справи за місцем мого проживання. Але на всі мої прохання інспектор мені зухвало відмовляв.
Наступного дня, попре всі складнощі, у зазначений час я прибув до підрозділу ДАІ у пос. Комінтерновське, але як мені повідомили у канцелярії, керівник, який повинен розглядати мою справу був відсутній на робочому місці. Коли він прийде ні в кого інформації не було. Після цього мною було написано заяву щодо сповіщення мене про місце і час розгляду справи, і подано в канцелярію.
Хочу зазначити що протокол був складений 09.08.2015р. і станом на 25.08.2015р. мною не було отримано жодного, запрошення чи сповіщення про розгляд справи, тому я звернувся до Управління ДАІ в одеській області з заявою про інформування мене на якій стадії знаходиться розгляд моєї справи. Але, не дочекавшись відповіді, 01.09.2015р. я зателефонував до відділу ДАІ Комінтерновського району за телефоном 0482365777, де мені повідомили про те що 20.08.2015 р. відносно мене була винесена постанова якою притягнуто до адміністративної відповідальності.
03.09.2015 р., я прибув до відділення ДАІ Комінтерновського району де отримав копію постанови ПС0 № 1000000 від 20.08.2015 р.. Хочу зазначити, що я дізнався про існування цієї постанови та отримав її лише 03.09.2015 р., тому прошу поновити строки на оскарження, оскільки у встановлений законом строк постанову я не одержав. Вважаю, що мною було пропущено строк оскарження з поважної причини, тому прошу поновити строки на оскарження.
Із зазначеною постановою і протоколом я не погоджуюсь, оскільки в моїх діях відсутній склад адміністративного правопорушення, постанова винесена з порушенням норм права, є незаконною, справжні обставини справи викривлені, у зв’язку з чим підлягає скасуванню з наступних підстав:
Відповідно до п.2 ст. 19 Конституції України, органи державної влади і їх посадові особи зобовязані діяти лише на підставі, в межах повноважень і в спосіб, передбачений Конституцією і законами України.
Порушення при складанні протоколу інспектором Левковським Р.В.:
1. Після зупинки мого транспортного засобу на вимогу працівника ДАІ я пред’явив посвідчення водія та реєстраційний документ на транспортний засіб, як того вимагає ст. 16 Закону України «Про Дорожній рух»
«на вимогу працівників міліції водій повинен пред'являти для перевірки посвідчення водія, реєстраційний документ на транспортний засіб, а у випадках, передбачених законодавством, - страховий поліс (сертифікат) про укладення договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів»;
Але, надати для перевірки страховий поліс водій зобов’язаний тільки у випадках передбачених законодавством. Ці випадки чітко прописані в п. 21.2 ст. 21 Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів»
«контроль за наявністю договорів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів здійснюється Державтоінспекцією МВС при складанні протоколів про порушення правил дорожнього руху і оформленні матеріалів дорожньо-транспортних подій.»
Отже, вищенаведеною нормою Закону визначений чіткий та вичерпний перелік випадків, коли інспектор має право зажадати, а водій зобов’язаний надати страховий поліс. Але у моєму випадку не було Законних підстав для пред’явлення страхового полісу адже адміністративного порушення я не вчиняв і не був учасником ДТП. Тому вимога інспектора надати йому страховий поліс була незаконна. А згідно з п.1 ст 19 Конституції України
«Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.»
2. Коли інспектор Левковський Р.В. почав складати протокол на мене за ст.126 п.1 КУпАП він фактично почав фабрикувати справу і вносити недостовірні відомості у протокол. Під час керування транспортним засобом я не порушив правила дорожнього руху, та інші закони України, а також у інспектора не було жодного доказу мого порушення. Стаття 251 КУпАП,
«Доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом посадова особа встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.»
У протоколі, та в матеріалах справи не зазначено жодного свідка, жодного фото або відео доказу мого правопорушення, це ще раз підтверджує безпідставні і не законні дії інспектора. Хочу зазначити, що інспектор ґрунтував своє обвинувачення лише на припущені, а відповідно до ч.3 ст. 62 Конституції України
«обвинувачення не може ґрунтуватися на припущеннях і всі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.»

3. Під час складання протоколу інспектор не ознайомив мене з моїми правами , чим порушив ст. 256 КУпАП,
«При складенні протоколу особі, яка притягається до адміністративної відповідальності, роз'яснюються його права і обов'язки, передбачені статтею 268 цього Кодексу, про що робиться відмітка у протоколі.»
Про те що мене не ознайомили зі ст. 63 КУ та 268 КУпАП я зробив відповідну відмітку у протоколі в графі пояснення. Доказом цього факту є те що після складання протоколу інспектор хотів винести постанову на місці і зазначив дату розгляду 09.08.2015 о 23:00. Якщо б він зачитав мені мої права, то не зробив би цього запису, оскільки я бажав перенести розгляд справи і одразу сповістив його про це.
4. Згідно положення ст. 276 та ст. 268 КУпАП,
«справи про адміністративне правопорушення за статтею 126 може розглядатися за місцем проживання порушника.
Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача»
Користуючись цими статтями, мною було надано клопотання про перенесення розгляду справи за місцем проживання, а також для того щоб скористатися правовою допомогою. Але інспектор позбавив мене цього права і безпідставно відмовив у клопотанні.
Інспектор у протоколі зазначив про час і місце розгляду справи як 09.08.15 р. о 23:00 на трасі Одеса – Южне, а потім додатково виписав повістку де зазначив інший час та місце розгляду справи як 10.09.15 р. о 10:00 смт. Комінтерновське, ДАІ.
5. Також хочу зазначити, що протокол інспектор складав дуже не охайно, нерозбірливим почерком, робив виправлення і не вірно заповнював графи протоколу що суперечить «Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення в органах внутрішніх справ» (наказ МВС від 04.10.2013 р. № 950), а саме (р.2 п. 3-4)
«п.3 Усі реквізити протоколу заповнюються розбірливим почерком українською мовою.
п.4. Не допускається закреслення чи виправлення відомостей, що заносяться до протоколу, а також внесення додаткових записів після того, як протокол підписаний особою, відносно якої він складений.»

Так, записуючи модель причепу, інспектор зробив виправлення. У графі місце проживання взагалі переплутав і позначив серію і номер посвідчення водія.

Порушення при винесення постанови інспектором Давискиба М.М.:

1. Оскаржувана постанова винесена без моєї присутності також мене належним чином не було повідомлено про розгляд справи, чим було порушено ст.ст. 277-2, 268 КУпАП,
Стаття 268 «Справа про адміністративне правопорушення розглядається в присутності особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. Під час відсутності цієї особи справу може бути розглянуто лише у випадках, коли є дані про своєчасне її сповіщення про місце і час розгляду справи і якщо від неї не надійшло клопотання про відкладення розгляду справи.»
Ст.277-2 «Повістка особі, яка притягається до адміністративної відповідальності, вручається не пізніш як за три доби до дня розгляду справи в суді, в якій зазначаються дата і місце розгляду справи.»
Як я вказував вище 10.08.2015 я прибув у зазначений час до підрозділу ДАІ Комінтерновське для розгляду справи. Так як посадова особа, яка мала розглядати мою справу була відсутня, я написав заяву про сповіщення мене про час і місце розгляду справи, яку зареєстрував у канцелярії.
25.08.2015 я повторно звернувся вже до обласного ДАІ з письмовою заявою про надання інформації стосовно розгляду адміністративного протоколу який склали на мене, так як станом на 25.08.2015 а ні запрошення, а ні постанови я не отримував.
І тільки 03.09.2015 прибувши до Комінтерновського ДАІ за власною ініціативою я зміг отримати копію постанови, що зафіксували в канцелярії. Такими діями я був позбавлений права на захист, я не мав можливості надати свої додаткові пояснення, додаткові клопотання, надати докази, та скористатися усіма своїми правами згідно чинного законодавства.
Згідно ст. 289 КУпАП, «Скаргу на постанову по справі про адміністративне правопорушення може бути подано протягом десяти днів з дня винесення постанови. В разі пропуску зазначеного строку з поважних причин цей строк за заявою особи, щодо якої винесено постанову, може бути поновлено органом (посадовою особою), правомочним розглядати скаргу.»

2. Інспектором під час розгляду справи була порушена Ст. 278 КУпАП,

Орган (посадова особа) при підготовці до розгляду справи про адміністративне правопорушення вирішує такі питання:
1) чи належить до його компетенції розгляд даної справи;
2) чи правильно складено протокол та інші матеріали справи про адміністративне правопорушення;
3) чи сповіщено осіб, які беруть участь у розгляді справи, про час і місце її розгляду;
4) чи витребувано необхідні додаткові матеріали;
5) чи підлягають задоволенню клопотання особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілого, їх законних представників і адвоката.

Хочу зазначити, що матеріали справи не були детально досліджені та перевірені інспектором, оскільки він не звернув увагу на помилки і виправлення у протоколі. Також інспектор не встановив, той факт, що мене не було сповіщено про час та розгляд справи. Зазначаю, що моє клопотання про розгляд справи за місцем проживання не було прийнято до уваги та задоволено. Все це свідчить про некомпетентність і необізнаність інспектора який розглядав цю справу.

3. Згідно 280 КУпАП,
«Посадова особа при розгляді справи про адміністративне правопорушення зобов'язаний з'ясувати: чи було вчинено адміністративне правопорушення, чи винна дана особа в його вчиненні, чи підлягає вона адміністративній відповідальності, чи є обставини, що пом'якшують і обтяжують відповідальність, чи заподіяно майнову шкоду, чи є підстави для передачі матеріалів про адміністративне правопорушення на розгляд громадської організації, трудового колективу, а також з'ясувати інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.»
Але не зрозуміло яким чином інспектором Давискиба М.М. було встановлено те що в мене було відсутнє страховий поліс на причеп. Адже немає жодного доказу мого порушення окрім суб’єктивної думки інспектора який складав цей протокол.
Також інспектором не було встановлено обставини та підстави перевірки наявності страхового полісу інспектором Левковським Р.В. при відсутності законних підстав для такої перевірки.

4. Відповідальність за непред’явлення страхового полісу наступає тільки тоді, коли його не пред’явили на законній підставі. Згідно п.1 ст. 126 КУпАП,

«Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а у випадках, передбачених законодавством, поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів»

Але, надати для перевірки страховий поліс водій зобов’язаний тільки у випадках передбачених законодавством. Ці випадки чітко прописані в п. 21.2 ст. 21 Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів»
«контроль за наявністю договорів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів здійснюється Державтоінспекцією МВС при складанні протоколів про порушення правил дорожнього руху і оформленні матеріалів дорожньо-транспортних подій.»
Отже, вищенаведеною нормою Закону визначений чіткий та вичерпний перелік випадків, коли інспектор має право зажадати, а водій зобов’язаний надати страховий поліс. Але у моєму випадку не було Законних підстав для пред’явлення страхового полісу адже адміністративного порушення я не вчиняв і не був учасником ДТП. Тому вимога інспектора надати йому страховий поліс була незаконна. А згідно з п.1 ст 19 Конституції України
«Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.»

Оскільки законних підстав на перевірку полісу не було, а отже протокол було складено неправомірно, та постанова винесена не об’єктивно та на підставі незаконно винесеного протоколу, а також у зв’язку з тим що доказів того що я порушив Правила дорожнього руху чи інші закони відсутні, вважаю, що в моїх діях не має складу адміністративного правопорушення і провадження згідно ч. 1 ст. 247 КУпАП має бути закритим. А інспектор Давискиба М.М. таким чином виніс неправомірне рішення і незаконно притягнув мене до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 126 КУпАП.

Згідно ст. 71 КАС в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов'язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.

Враховуючи наведене вище, керуючись ст. 55 Конституції України ст.ст.247, 268, 288, 293 КУпАП України, ст.ст. 6, 18, 19, 102, 104, 105, КАС України,

ПРОШУ:

1. Поновити строк на оскарження постанови ПС0 №000000 від 20.08.2015 р.
2. Прийняти адміністративний позов до розгляду та відкрити провадження у справі.
3. Визнати протиправними дії інспектора ВДАІ з обслуговування Комінтерновського району та міста Южне капітана міліції Левковського Р.В. під час складання протоколу серії АП0 №000000 від 09.08.2015 р., щодо безпідставно складеного протоколу, не роз’яснення громадянину (Исцец) його прав, та необґрунтовано відхиленого клопотання.
4. Визнати протиправними дії інспектора ВДАІ з обслуговування Комінтерновського району та міста Южне ст. лейтенанта міліції Давискиба М.М. щодо винесення постанови ПС0 №0000000 від 20.08.2015 р. про притягнення до адміністративної відповідальності (истец) за ч.1 ст 126 КУпАП.
5. Скасувати постанову інспектора ВДАІ з обслуговування Комінтерновського району та міста Южне ст. лейтенанта міліції Давискиба М.М. ПС2 №106625 від 20.08.2015 р. про притягнення до адміністративної відповідальності (истец).
Додатки:
1. Копія протоколу ……….від 09.08.2015 – 3 прим;
2. Копія постанови ……………….. від 20.08.2015 – 3 прим;
3. Копія Паспорту – 3 прим;
4. Копія позивної заяви на 6 аркушах – 3 прим.
5. Копія ……………..
6. Копія ………………...
7. Копія ……………………….
8. Копія ………………………...

__.__.20__ р. _______________ _______________

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2015, 22:01 
Борец

Alek2000
назначили дату рассмотрения?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2015, 23:13 
Борец

на заседание были подготовлены дебаты

лист 1
https://plus.google.com/u/0/+ActivistDKOdessa/posts/jUaAX6mVK3H?pid=6219713993013329538&oid=113602072421512026049

------------------------------
лист 4
https://plus.google.com/u/0/+ActivistDKOdessa/posts/jUaAX6mVK3H?pid=6219714012852758498&oid=113602072421512026049

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2015, 23:18 
Борец

До Суворовского районного суду м. Одеси
вул.
м.Одеса
судді:

вул.
м. Одеса
65000
тел.

Клопотання
Я вважаю що для повного та всебічного розгляду справи необхідно ознайомлення зі матеріалами справи котрі знаходяться у проваджені ВДАІ Комінтерновського РВ ГУМВСУ в Одеській області - вул. Пролетарська, 29, смт. Комінтерновске, Одеська область, 67500.
Враховуючи викладене,
ПРОШУ:
- Витребувати з ВДАІ Комінтерновського РВ ГУМВСУ в Одеській області - вул. Пролетарська, 29, смт. Комінтерновске, Одеська область, 67500, матеріали адміністративного провадження стосовно протоколу серії АП0 №000000 від 09.08.2015 р., та постанови серії ПС0 №0000000 від 20.08.2015 р.

__.__.2015 р. _________________ ________________

Данное ходатайство не обходимо для того что бы СУД и Я смогли установить факты которые оспариваются данным Иском.

Необходимо подтверждение того факта что Я заявлял о переносе дела по месту жительства. (без материалов дела мои слова подтвердить не возможно.)

Необходимо установить есть ли в административном деле доказательства или свидетели того факта что у Меня отсутствовала страховка на прицеп. (если в материалах дела присутствуют доказательства того что у меня отсутствовала страховка на прицеп, то тогда я желал бы ознакомится с такими доказательствами, и изменил бы предмет судебного спора.)

Необходимо установить судя из материалов дела какие были основания требования Инспектора предоставить страховой полис (если в материалах дела присутствуют законные основания для того что бы я должен был предоставить Инспектору страховой полис, то я бы отказался бы от исковых требований) (такими основаниями согласно Закону о страховании является привлечения меня к административной ответственности за нарушение ПДД какого либо иного пункта кроме как отсутствие страховки на прицеп. Или основанием могло бы быть оформление ДТП с моим участием).

Так же Необходимо установить тот факт что Инспектор Давискиба М.М. известил меня в законный порядок о месте и времени рассмотрение административного протокола. (если в материалах дела будет подтверждение о том что я был надлежащим способом извещен о месте и времени рассмотрения дела, то я не буду и не смогу ссылаться на данное нарушение)

Так же не обходимо установить круг свидетелей, тех. Лиц которые могут подтвердить те обстоятельства которые имели место 09.08.15 г. 22:50 на трассе Одесса – Южній. (в материалах дела должен быть рапорт двух сотрудников Гаи, которые несли патрулирование. Второй сотрудник гаи, напарник Левковського может подтвердить или опровергнут основания требования страхового полиса инспектором Левковським у водителя.)

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2015, 23:20 
Борец

это было клопотання про витебування материалив справи з управлиння

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2015, 23:20 
Борец

это клопотання про виклик свидка (видповидача)

До Суворовского районного суду м. Одеси
вул.
м.Одеса
судді:

вул.
м.
65000
тел.

Клопотання
Я вважаю що для повного та всебічного розгляду справи необхідно викликати до суду та допитати в якості свідків Левковського Руслан Васильович інспектора ВДАІ Комінтерновського РВ ГУМВСУ в Одеській області, службова адреса: вул. Пролетарська, 29, смт. Комінтерновске, Одеська область, 67500.
Враховуючи викладене,
ПРОШУ:
- викликати до суду та допитати в якості свідка Левковський Руслан Васильович інспектор ВДАІ Комінтерновського РВ ГУМВСУ в Одеській області, Службова Адреса: вул. Пролетарська, 29, смт. Комінтерновске, Одеська область, 67500.

__.__.2015 р. _________________ ________________

Допрос именно этих лиц очень важен для дела.
Согласно закону о страховании страховой полис предъявляется участниками ДТП в случаях такого оформления, и в случаях оформления какого либо нарушения ПДД.
Данный Инспектор может подтвердить или опровергнуть мое участие в ДТП 09.08. 15 года или оформление в отношении меня какого либо нарушения ПДД при котором выяснилось так же отсутствие страховки.

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 39 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа