Текущее время: 13 июл 2025, 14:16

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 41 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: при обгоне пересёк сплошную
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 10:41 
Борец

Sans писал(а):
freeman john писал(а):
До протоколу додаються постанова АА2 207874

А еще после этого дописано "Відм." (отказ)!!!

то не "Відм", то "Відео"...

постанову нужно ехать забирать, судья оставит без движения если постановы АА2 207874 в додатках не будет...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 12:00 
Борец

freeman john писал(а):
постанову нужно ехать забирать, судья оставит без движения если постановы АА2 207874 в додатках не будет...

Коль в ГАИ все-равно ехать, то попробуем ознакомиться с материалами. Только необходимо их уведомить заранее, что бы инспектор и его камера не были "на задании". :lol: :lol: :lol:

Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику отого ГАИ

Свои данные

Заява на ознайомлення з матеріалами справи

Згідно ч.1 ст.268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження; оскаржити постанову по справі.

14 листопада 2013 року стосовно мене складено протокол №ХХХ та винесено постанову АА2 207874, копію якої мені не надано.
Також в протоколі №ХХХ зазначено наявність відеозапису мого порушення.

Відповідно до ст. 31 Закону України «Про інформацію» державні органи, які містять інформацію про громадян, зобов'язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, яких вона стосується.
На підставі цього, а також керуючись ст. 23, 32, 33 Закону України «Про інформацію»
Прошу:
1. Надати мені копію постанови АА2 207874, для ознайомлення.
2. Надати мені копію відеозапису мого порушення.

Дата П.І.П

Далее будет понятен их настрой. Писать позовну заяву сейчас неосмотрительно, ведь если видео таки присутствует (в чем я глубоко сомневаюсь), то нужно знать был ли на видео обгон!
Если был и там хоть что-то видно - это одна песня, если вообще ничего нет - тогда инспектору ловить нечего

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 13:55 
Борец

Отменил человеку постанову, хотя тот признал себя виновным!!! Основное выделил, только на основании этого отменил несколько постанов по разным статьям. даже если возьмешь другую рыбу обязательно впиши выделенное про пленум
Торезький міський суд Донецької області
вул. Пушкіна 15, м.Торез, 86600

………………………………………………………..
86600 м.Торез, мкр …………………….
тел. ……………………….
До
Інспектора дорожньо-патрульної служби взводу ДПС ОСП№4 ВДАІ Першотравневого МВ при ГУМВС України в Донецькій області
мол. сержанта Сусарова Івана Івановича ДО 1520
вул. Почтова, 14, смт. Мангуш Донецька обл. 87400

Управління державної автомобільної інспекції головного Управління міністерства внутрішніх справ України
в Донецької області
83000, м.Донецьк, вул. Ходаковського, 10

Про визнання постанови про адміністративне правопорушення незаконною.

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
Постановою ІДПС мол. сержанта Сусарова Івана Івановича ДО 1520 від 11.07.2013 року на мене накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу на суму 255 грн. за те, що нібито я 11.07.2013 року о 9.10 на 819км А/Д М-14 керуючи автомобілем «ВАЗ 21103» державний номерний знак АН оооооо ІН, не надав перевагу у русі пішохіду який рухався по нерегульованому пішохідному переходу, чим порушив п.18.1 ПДР України, скоївши правопорушення, передбачене ч.1 ст.122 КУпАП України.
З даною постановою не згоден виходячи із наступного:
Я правил дорожнього руху не порушував, коли я проїзджав пішохідний перехід на ньому пішохідів не було (Це може підтвердити моя дружина .......................М.Л.) а ствердження про те, що я вчинив правопорушення надумане, необґрунтоване та нічим не підтверджується. Коли мене зупинив інспектор то я, на його вимогу, передав йому документи. Після цього мол. сержант Сусаров І.І. сказав що забирає у мене посвідчення водія та видає тимчасовий талон на право керування Т/З у зв׳язку з тим що я скоїв аварійну сітуацію -- не надав перевагу у русі пішохіду який рухався по нерегульованому пішохідному переходу, на моє зауваження що пішохідів не було він відповів що у суді буде пішохід та якщо я буду заперечувати , то він мій автомобіль забере на штрафмайданчик. (У машіні я віз оздоровити на море 11річну доньку та сина, якому 2,4 роки.) Злякавшись за сина я сказав що підпишу протокол та домовился з мол. сержантом Сусаровим І.І. щоб той не вилучал у мене посвідчення водія.
Протокол про адміністративне правопорушення (серія АВ2 №299586) складений з порушенням вимог ст.256КУпАП:
1. Під час складання протоколу мені не було надано жодних доказів мого порушення.
2. У протокол не вписан потерпілий пішохід – якому я ніби-то не надав перевагу у русі.
Згідно ст. 276 КУпАП України справи про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 80, 81, 121-126, 127-1 – 129, частинами першою, другою, третьою і четвертою статті 130 і статтею 139 (коли порушення вчинено водієм) цього Кодексу, можуть також розглядатися за місцем обліку транспортних засобів або за місцем проживання порушників.
Вищенаведене свідчить про порушення п.2ст. 278 КУпАП при підготовці справи про адміністративне
правопорушення – не перевірено, чи правильно складено протокол та інші матеріали справи про
адміністративне правопорушення.
Згідно ст.245 КУпАП України завданнями провадження у справах про адміністративні правопорушення є: своєчасне , всебічне, повне і об6’єктивне з’ясування обставин кожної справи, вирішення її в точній відповідності з законом, забезпечення виконання винесеної постанови, а також виявлення причин і умов, що сприяють вчиненню адміністративних правопорушень, запобігання правопорушенням, виховання громадян в дусі додержання законів, зміцнення законності.
Справа про адміністративне правопорушення була розглянута неповно, не були об’єктивно з’ясовані обставини справи, за таких обставин неможливе її вирішення у точній відповідності з законом.
Згідно ст.280 КУпАП України орган (посадова особа) при розгляді справи про адміністративне правопорушення зобов’язаний з’ясувати : чи є обставини, що пом’якшують відповідальність, чи заподіяну майнову шкоду, з’ясувати інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.
Пленум Верховного Суду в п. 24 постанови від 23.12.2005року №14 «Про практику застосування судами України законодавства у справах про деякі злочини проти безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, а також про адміністративні правопорушення на транспорті» вказав, що при розгляді справ зазначеної категорії необхідно з’ясувати всі обставини, перелічені у статтях 247 і 280 КУпАП, у тому числі шляхом допиту свідків та призначення експертиз. Однак, не було представлено жодного доказу вчинення мною правопорушення.
Згідно п.24 вказаного Пленуму зміст постанови про накладання адміністративного стягнення має відповідати вимогам, передбаченим статтями 283 і 284 КУпАП. У ній, зокрема, потрібно навести докази, на яких ґрунтується висновок про вчинення особою адміністративного правопорушення, та зазначити мотиви відхилення інших доказів, на яких посилався правопорушник,чи висловлених останнім доводів.
Постанова не відповідає ст.283 КУпАП:
Крім того, в протоколі про адміністративне правопорушення зазначено: «до протоколу додаються ПОСТАНОВА АА2 607708 », тобто рішення по справі було прийнято раніше, ніж складено протокол про адміністративне правопорушення, що є неприпустимим та порушенням КУпАП.
З чого вбачається що в моїх діях відсутній склад правопорушення, а також відсутня сама подія правопорушення, в зв’язку із чим вважаю, що постанова підлягає скасуванню, а провадження по справі згідно п.1 ст. 247 КУпАП – закриттю.
Керуючись ст.55 Конституції України, 245, 247, 280, 283, 278, 287, 288 КУпАП, ч.2, ст.. 71, 105, 106, 162, 166 КАС України,

ПРОШУ:

1 .Постанову Інспектора дорожньо-патрульної служби ВДАІ Харцизського МВ при ГУМВС України в
Донецькій області мол. сержанта Сусарова Івана Івановича ДО 1520 від 11.07.2013 року серія
АА2№607708 про накладення адміністративного стягнення за ст.122 ч.1 КУпАП на мене —
скасувати.
2. Справу відносно мене за ст.122 ч.1 КУпАП закрити за п.1 ст 247 КУпАП в зв’язку із відсутності події та
3. складу правопорушення.

ДОДАТОК в 3х копіях : позовної заяви, паспорта, ідентифікаційного коду, протоколу про адміністративне
правопорушення, постанови про адміністративне правопорушення.

______________________ _________________К.В. рррррррр

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 15:09 
Прохожий

постанову на руки не получил, только потом это заметил! видео не было мне предоставлено, по словам мента съёмка велась на личную видеокамеру. какие мои действия дальше? оказывается на этого мента имеется много отменённых судом постанов!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 15:14 
Борец

AlexOdessa писал(а):
постанову на руки не получил, только потом это заметил! видео не было мне предоставлено, по словам мента съёмка велась на личную видеокамеру. какие мои действия дальше? оказывается на этого мента имеется много отменённых судом постанов!

В трейлерах "Cообщение, не относящиеся к теме " иногда спрятаны о-о-очень полезные вещи...
А ГАИ тебе все-равно ехать придется.Поэтому:

Начальнику отого ГАИ

Свои данные

Згідно ч.1 ст.268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження; оскаржити постанову по справі.

14 листопада 2013 року стосовно мене складено протокол №ХХХ та винесено постанову АА2 207874, копію якої мені не надано.

Відповідно до ст. 31 Закону України «Про інформацію» державні органи, які містять інформацію про громадян, зобов'язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, яких вона стосується.
На підставі цього, а також керуючись ст. 23, 32, 33 Закону України «Про інформацію»
Прошу:

Дата П.І.П

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 15:21 
Прохожий

GenDOSa писал(а):
freeman john писал(а):

Коль в ГАИ все-равно ехать, то попробуем ознакомиться с материалами. Только необходимо их уведомить заранее, что бы инспектор и его камера не были "на задании". :lol: :lol: :lol:

Начальнику отого ГАИ

Свои данные

Прошу:

Дата П.І.П

Далее будет понятен их настрой. Писать позовну заяву сейчас неосмотрительно, ведь если видео таки присутствует (в чем я глубоко сомневаюсь), то нужно знать был ли на видео обгон!
Если был и там хоть что-то видно - это одна песня, если вообще ничего нет - тогда инспектору ловить нечего

GenDOSa мне надо ехать в ГАИ или же можно переслать им заказным письмом? Ведь я даже не знаю где ехать,я же в Одессе, а они видимо где-то в Николаеве. На время получения от них ответа, моя постанова приостанавливается или же я могу не успеть обжаловать её в установленные сроки?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 15:26 
Борец

AlexOdessa писал(а):
freeman john писал(а):

GenDOSa мне надо ехать в ГАИ или же можно переслать им заказным письмом? Ведь я даже не знаю где ехать,я же в Одессе, а они видимо где-то в Николаеве. На время получения от них ответа, моя постанова приостанавливается или же я могу не успеть обжаловать её в установленные сроки?

Есть шанс убить протокол и постанову на уровне отого ГАИ. А тебя время поджимает.
Вычислить адрес сейчас не сложно. Тыць

Миколаївська область
УДАI УМВС України в Миколаївськiй областi
Адреса:
вул.Новозаводська, 1-Б, м.Миколаїв, 54056
Телефон чергової частини:
0512-21-20-91
Еще подробнее
Адреса сайту:

http://www.mikdai.gov.ua/ua/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 15:31 
Прохожий

Ехать в Николаев?!
GenDOSa писал(а):
AlexOdessa писал(а):
freeman john писал(а):

Есть шанс убить протокол и постанову на уровне отого ГАИ. А тебя время поджимает.
Вычислить адрес сейчас не сложно. Тыць

Миколаївська область
Адреса:
вул.Новозаводська, 1-Б, м.Миколаїв, 54056
Телефон чергової частини:
0512-21-20-91

Адреса сайту:

http://www.mikdai.gov.ua/ua/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 15:44 
Борец

AlexOdessa писал(а):
Ехать в Николаев?!

Взвод забеспечення супроводження вычисли...
Позовна заява будет рассматриваться в суде, по месту "прописки" ответчика. Все-равно придется ехать...
А так есть шанс удавить ее до суда, как в моем примере выше.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 15:52 
Прохожий

GenDOSa писал(а):
AlexOdessa писал(а):
Ехать в Николаев?!

Взвод забеспечення супроводження вычисли...
Позовна заява будет рассматриваться в суде, по месту "прописки" ответчика. Все-равно придется ехать...
А так есть шанс удавить ее до суда, как в моем примере выше.

)))) 130км туда и 130км назад, недешевое удовольствие отбиться от штрафа! конечно не поеду! ну сам виноват, не увидел,что постанови нет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 15:58 
Борец

GenDOSa писал(а):
Позовна заява будет рассматриваться в суде, по месту "прописки" ответчика.

Почему вдруг?

Стаття 19. Територіальна підсудність адміністративних справ
2. Адміністративні справи з приводу оскарження правових актів індивідуальної дії, а також дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень, які прийняті (вчинені, допущені) стосовно конкретної фізичної чи юридичної особи (їх об'єднань), вирішуються за вибором позивача адміністративним судом за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем проживання (перебування, знаходження) цієї особи-позивача, або адміністративним судом за місцезнаходженням відповідача, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

я подавал в районный по месту жительства, а ответчик был в Черкасской области, естественно никто не приехал и ничего не прислал...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 16:09 
Борец

AlexOdessa

Стаття 285. Оголошення постанови по справі про адміністративне правопорушення і вручення копії постанови
Постанова оголошується негайно після закінчення розгляду справи.
Копія постанови протягом трьох днів вручається або висилається особі, щодо якої її винесено.
Копія постанови вручається під розписку. У разі якщо копія постанови висилається, про це робиться відповідна відмітка у справі.

В Вашем случае, составлять иск и подавать в районный по месту жительства, отослать в

Адреса: вул.Новозаводська, 1-Б, м.Миколаїв, 54056

инфозапрос, отсылалась ли Вам постанова АА2 207874?
После получения отдельным клопотанням подать через канцелярию суда, чтобы не терять время...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 16:17 
Борец

freeman john писал(а):
Стаття 285. Оголошення постанови по справі про адміністративне правопорушення і вручення копії постанови

Млин! А я уже и забыл, что моя по почте приходила...
freeman john Спасибо!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 16:24 
Борец

AlexOdessa не тяните составляйте иск

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2013, 16:42 
Прохожий

freeman john писал(а):
AlexOdessa не тяните составляйте иск

Как же его составить?! У меня одна проблема, то ,что я не взял(проебал) постанову, была бы она, то отбился бы, а так не знаю что делать и с чего начинать!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 41 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа