Так как время идет, а ответа нет.
Срок ответа давно уже истек, решил в понедельник, максимум вторник подать заявление в прокуратуру!
Подскажите, подойдет так?
Нужно ли прикладывать то заявление-жалобу, которое я пордавал в ГАИ?
Цитата:
В прокуратуру Харьківський області
61050, г. Харьков, ул. Богдана Хмельницкого, 4
Громадянина хххххх хххххх хххххххх
вул. ххххххх, ххх, кв.ххх,
тел.: хххххххххх e-mail: ххххххххх
Заява
з приводу невиконання вимог Закону України "Про звернення громадян"
1. Фактичні обставини справи.
Я, громадянин України ххххххх ххххххх хххххххх, керуючись ст.19 Конституції України,
ст.252, ст.287 - 289 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення хх хх хххх року
надіслав рекомендованим листом Начальнику Управления ГАИ
в Харьковской области Швидкому И.И. скаргу на незаконні
дії працівника ДАІ 5 листопада 2010р.
Станом на 13 грудня 2010 р. я не отримав ніякої відповіді, хоча, згідно зі
ст.20 Закону України "Про звернення громадян" відповідь мені повинні були надати в місячний термін, починаючи з моменту одержання скарги, що е порушенням чинного законодавства.
Особи, винні у порушенні цього Закону, несуть цивільну, адміністративну або кримінальну відповідальність, передбачену законодавством України.( Стаття 24. Відповідальність посадових осіб за порушення законодавства про звернення громадян.)
Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.20 Закону України "Про звернення громадян",
ПРОШУ:
1. В найкоротший строк розглянути вищеозначену скаргу.
2. Про результати розгляду надати мені письмову відповідь.
3. Винних осіб в порушенні законів України, прошу притягнути до карної відповідальності.
Сподіваюсь, що оперативність співробітників прокуратури не примусить мене звертатись до Генеральної прокуратури зі скаргою на бездіяльність та з адміністративним позовом до суду.
___.___.2010р.
хххххххх ххх.ххх.(подпись)