Текущее время: 12 май 2025, 04:02

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 49 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 09 апр 2013, 14:14 
Постоялец

ani-marko писал(а):
Документи прийняли, навіть не дивилися, тільки підпис глянули чи є. Мені цікаво чому мені не дали ніякого документу про прийом заяви.

На Вашому примірнику позову (Ви ж позов подавали до суду?), представник канцелярії ставить відмітку про дату прийняття, та підпис.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2013, 14:25 
Прохожий

Ну я заплатив в банку судовий збір 34,41, на мому примірнику нічого не поставили.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2013, 14:38 
Постоялец

ani-marko писал(а):
Ну я заплатив в банку судовий збір 34,41, на мому примірнику нічого не поставили.

Так вимагайте...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2013, 14:39 
Постоялец

ani-marko писал(а):

На Вашу адресу прийде повідомлення про відкриття справи, дату, час...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2013, 14:44 
Прохожий

Я подаю заяву перший раз, нічого толком незнаю. Я в них спитав яким чином я потім зможу підтвердити прийом документів, і чи можуть вони дати мені якусь розписку про прийом. вони сказали що вони нічого не повинні давати, ще посміялися шо можуть воздушний поцілунок тільки дати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2013, 14:47 
Борец

блять одна шайка лейка

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2013, 18:24 
Постоялец

ani-marko писал(а):
Я подаю заяву перший раз, нічого толком незнаю. Я в них спитав яким чином я потім зможу підтвердити прийом документів, і чи можуть вони дати мені якусь розписку про прийом. вони сказали що вони нічого не повинні давати, ще посміялися шо можуть воздушний поцілунок тільки дати.

Ви пишете постійно про якусь "заяву". У іншому місті Ви пишете, що оплатили судовий збір. Так Ви писали заяву чи позов до суду? Коли позов до суду (чи інакше - позовна заява), то Вам у канцелярії зазвичай ставлять на Вашому примірнику відмітки (що і як я написав раніше), на Ваші вимоги вони зобов'язані це зробити. Коли ні, то це порушення процедури. А коли Ви подаєте просто заяву, то вимагайте на Вашому примірнику відмітку. Коли відмовляють - пишить скаргу на функціонера у канцелярії, а при відмові його начальника заяву до прокурора. Коли це суд, скаргу до голови суду.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2013, 18:28 
Прохожий

Я подавав позовну заяву у канцелярію суду.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2013, 18:29 
Прохожий

Як перевірити чи мою справу взяли до опрацювання ? ато через 15 днів ще де прийде штраф в 2х кратному...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2013, 18:40 
Борец

спитати за яким вхідним номером зареестровано заяву у канцелярії

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2013, 19:42 
Постоялец

ani-marko писал(а):
Як перевірити чи мою справу взяли до опрацювання ? ато через 15 днів ще де прийде штраф в 2х кратному...

Повторюю, на вашу адресу вказану у позові, повинна надійти ухвала рекомендованим листом про початок впровадження чи відмови позову. Зателефонуйте до громадьскої канцелярії (не ту де подавали позов, а іншу у тому ж суді), та запитайте номер справи, та дату розглядання, час та кабінет (судовий зал).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 апр 2013, 14:36 
Прохожий

Я зателефонував до канцелярії, мені сказали що номер справи і вхідний номер реїстрації в канцелярії вони по телефону дати не можуть. Коли я під"їхав мені те саме сказали і в обличча, сказали чекати листа

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 апр 2013, 16:42 
Постоялец

ani-marko писал(а):
Я зателефонував до канцелярії, мені сказали що номер справи і вхідний номер реїстрації в канцелярії вони по телефону дати не можуть. Коли я під"їхав мені те саме сказали і в обличча, сказали чекати листа

Вітаю Вас! Вас ігноруют повністю. Мабуть буде фальсіфікація. Пишить скаргу голові суду, причому негайно. Встановіть осіб, хто Вам не надає інформацію. Коли відмовлять - йдіть на прийом до голови суду. Шліть інформаційний запит голові суду. Викликайте слідчу бригаду, так як порушують Ваші конституційні права. Не здавайтесь. Фіксуйте правопорушення на камеру, та потім подасте позов на конкретну посадову особу, що до службової недбалості, нівиконанні своїх посадових обов'язків які привели до моральних та матеріальних збитків.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 апр 2013, 18:44 
Прохожий

Підскажіть будьласка чим мені підтвердити правомірність моїх вимог? Я в юридичних справах профан, мене знов як лоха розведуть.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 апр 2013, 21:46 
Постоялец

ani-marko писал(а):
Підскажіть будьласка чим мені підтвердити правомірність моїх вимог? Я в юридичних справах профан, мене знов як лоха розведуть.

Не потрібно відчувати себе "лохом". Ви конкретно вирішуєте свої проблеми, Вам підказують шляхи, а Ви хочете щоб Вам на тарілочці піднесли рішення - пункти законів НПА. Щоб Вам допомогти, мені треба зараз усе кинути і почати шукати для Вас закони, нормативні акти, писати Вам рекомендації та входити в Вашу тему. То можна робити раз, два, три, але подяки від цього я не маю, а грошей не вимагаю. Я Вам визначу напрямок, а детали доробіть самі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 49 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа