Текущее время: 13 июл 2025, 20:57

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 66 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 13:23 
Новобранец

Цитата:
ну довелося б тікати, що ж поробиш

С меня хватит в 2006 уже удирал. Сделал вид что не заметил знак об остановке и газу втопил. Это было на кп в пуще меня догнали аж в Буче я стоял на светофоре и думал что всё тип топ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 13:25 
Борец

vovaha писал(а):
Цитата:
ну довелося б тікати, що ж поробиш

С меня хватит в 2006 уже удирал. Сделал вид что не заметил знак об остановке и газу втопил. Это было на кп в пуще меня догнали аж в Буче я стоял на светофоре и думал что всё тип топ.

за мною дві тачки ганяли :)
добре що я був пасажиром тоді :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 13:52 
Постоялец

Написали бы, что образовалась "пробка", впереди стоял дизельный ГАЗ 53 и весь выхлоп летел на Ваш авто!!! ГАИцы стояли с нарушением и бездействовали - не "разгребали" затор!!! Разболелась голова...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 15:07 
Новобранец

Изображение

Изображение

Изображение

Что то не пойму как фотку выложить
http://s2.ipicture.ru/Gallery/Viewfull/21316058.html
http://s2.ipicture.ru/Gallery/Viewfull/21316098.html
http://ipicture.ru/Gallery/View/21316138.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 15:28 
Борец

vovaha писал(а):
Изображение

Изображение

Изображение

Что то не пойму как фотку выложить
Изображение
Изображение
Изображение

так а де свідки? :)
оскаржуйте! інспектор не врахував обставини, через які ви порушили, спробуйте давити на те, що як би не зупинився, могло статися запаморочення, як слідство дтп :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 15:38 
Новобранец

Цитата:
так а де свідки?
оскаржуйте! інспектор не врахував обставини, через які ви порушили, спробуйте давити на те, що як би не зупинився, могло статися запаморочення, як слідство дтп

Свидкив не вписал. Я ему говорю что супруга свидетель а он в графе ставит зет, ниже в протоколе я это описал. После чего он дал листик. Жена на листочке написала что как было. После этого инспектор в своем протоколе дописал ручкой что прикрепляет показания свидетелей и копию мою попросил я ему дал он тоже самое вписал.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 15:43 
Борец

Внимательно перечитал иск. Нужно править, а то он выглядит слабовато. К тому же судебный сбор заплатить все-таки придется.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 15:48 
Новобранец

Да я всё поправлю вечером, на работе нет возможности. А почему сбор придется платить и сколько?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 15:51 
Борец

vovaha писал(а):
Цитата:
так а де свідки?
оскаржуйте! інспектор не врахував обставини, через які ви порушили, спробуйте давити на те, що як би не зупинився, могло статися запаморочення, як слідство дтп

Свидкив не вписал. Я ему говорю что супруга свидетель а он в графе ставит зет, ниже в протоколе я это описал. После чего он дал листик. Жена на листочке написала что как было. После этого инспектор в своем протоколе дописал ручкой что прикрепляет показания свидетелей и копию мою попросил я ему дал он тоже самое вписал.

скажіть спасибі, що хоч "зет" поставив :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 15:55 
Борец

vovaha писал(а):
А почему сбор придется платить и сколько?

Потому, что вступил в действие ЗУ "О судебном сборе".

На 2013 год судебный сбор по админке установлен в размере 34,41 грн.

Кстати, есть смысл в иске писать, чтобы судебные издержки возместили из государственного бюджета (в случае победы). Тогда вернут уплаченный взнос.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 22:52 
Новобранец

Чуть поправил. Я такое первый раз пишу, говорите что не так

ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування постанови серії № про адміністративне правопорушення

від «____»____лютого_________ 2013 року

Я _______________ 2 лютого 2013р. приблизно у 14 годині керуючи автомобілем _____________ по проспекту Миру здійснив вимушену зупинку. Тому що на світлофорі – перехресті Ленінградської площі та пр.Миру я стояв за автомобілем який чадав на моє авто вихлопними газами. Мені запаморочилося в голові. Я прийняв рішення зупинитися на пр. Миру 4 і прийти до тями. Попросив мою дружину купити води і чогось від головного болю. Дружина пішла шукати ліки. Я залишився у машині зі своїм чотирьох річним сином та ввімкнув аварійну сигналізацію. Сигналізація не працювала. Перевіривши запобіжники вявив згорівший запобіжник аварійної сигналізації. З головним болем вийшов з машини щоб пошукати в багажнику запобіжники. Знайшовши запобіжник замінив, і ввімкнув аварійку. Це зайняло десь 2 хвилини. Моя дружина повернулась , сказала що тут нема аптек я попив води яку вона придбала. Мені стало трохи краще, подихав повітрям і прийшов до тями вірішив продовжити рух. Ми рушили і десь за 30 метрів нас зупиняє інспектор.Він вітается та одразу вимагає щоб я передав йому документи, при цьому не повідомляє мені причину зупинки і суть скоєного правопорушення. На запитання що я порушив він сказав що правила стоянки. Я поясняю інспектору що я стояв декілька хвилин і це була вимушена зупинка згідно пп. 9.9 «а» та 15.14, де вказується про можливість вимушеної зупинки, що не є порушенням ПДР. Після цього він складає адмін протокол та на моє прохання вписати свідків відмовляє та ставить зет в графі свідки, я надаю клопотання про перенесення розгляду справи тому що інспектор не надав мені доказів та не хоче розглянути до уваги показання свідків. Інспектор відхиляє моє клопотання. Замість доказу він показує знімок на власний фотоапарат. На я кому взагалі не зрозуміло де знаходитися машина. Я вимагав у інспектора щоб він прикріпив до протоколу пояснення моєї дружини, і вже в повністю заповненому протоколі інспектор пише шо відібрав пояснення, а також на моїй копії. Інспектор розглядав мою справу без мене у себе в машині написав постанову Серія ____ №_____ і дав мені на підпис хоча я казав що це була вимушена зупинка.
З вищевикладеною постановою не погоджуюсь, вважаю її незаконною, необґрунтованою та такою, що підлягає скасуванню з наступних підстав.

Основним для вирішення справи про притягнення особи до адміністративної відповідальності є встановлення складу правопорушення. Відповідно до ст.9 КУпАП адміністративним правопорушенням (проступком) визначається протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність. Діяння повинне бути винним, а саме суб’єктивна сторона складу адміністративного правопорушення характеризується умислом або з необережності. Адміністративне правопорушення визначається вчиненим умисно, коли особа, яка його вчинила, усвідомлювала протиправний характер своєї дії чи бездіяльності, передбачала її шкідливі наслідки і бажала їх або свідомо допускала настання цих наслідків. Адміністративне правопорушення визначається вчиненим з необережності, коли особа, яка його вчинила, передбачала можливість настання шкідливих наслідків своєї дії чи бездіяльності, але легковажно розраховувала на їх відвернення або не передбачала можливості настання таких наслідків, хоч повинна і могла їх передбачити.

У моїх діях, які кваліфікуються за ч.1ст.122 КУпАП відсутній склад правопорушення, адже відсутня суб’єктивна сторона вищевказаного складу адміністративного правопорушення. Винних дій я не вчиняв, оскільки це була вимушена зупинка тому що коли був удорозі у мене запаморочилося голова і побачивши перші магазинчку на дорозі вирішив зупинитися щоб дружина пошукала якіісь лікі від головного болю.

Таким чином, в моїх діях відсутня суб’єктивна сторона (умисел або необережність) складу правопорушення передбаченого ч.1.ст122 КУпАП.

В момент моєї вимушеної зупинки, зі мною в машині перебуваала моя дружина яка можє підтвердити той факт, що зупинка була вимушена і що була ввімкнена аварійна світлова сигналізація.

Взагалі вчинене мною діяння не підпадає під кваліфікацію адміністративного правопорушення передбаченого диспозицією ч.1 ст.122 КУпАП. Тому що інспектор не врахував обставини, через які я здійснив зупинку взоні дії знаку 3.34., і навіть не хотів вислухати свідків розглядаючи справу.

Згідно оскаржуваної постанови мною нібито порушено п. 3,34 д.1 ПДР України, хоча при винесенні даної постанови інспектор ДАІ не врахував інших положень ПДР України, а саме пп. 9.9 «а» та 15.14, де вказується про можливість вимушеної зупинки, що не є порушенням ПДР, а саме:
Пункт 9.9. ПДР України: «аварійна світлова сигналізація повинна бути ввімкнена: у разі вимушеної зупинки на дороз»і; Пункт 15.14 ПДР України: «у разі вимушеної зупинки в місці, де зупинку заборонено, водій повинен вжити всіх заходів, щоб прибрати транспортний засіб, а за неможливості це зробити — діяти згідно з вимогами пунктів 9.9-9.11 цих Правил».

У моєму випадку було здійснено вимушену зупинку і це не слід розцінювати, як порушення ПДР та кваліфікувати діяння як адміністративне правопорушення.

Крім того слід врахувати те, що працівниками ДАІ було порушено також вимоги(правила) встановлені КУпАП. Було порушено вимоги статті 247 КУпАП, а саме працівники ДАІ не застосували даної статті і незаконно притягнули мене до адміністративної відповідальності, а навпаки інспектор зобов’язаний був закрити провадження, оскільки відсутній склад адміністративного правопорушення.

Отже, вищенаведене свідчить, що мною не було вчинено адміністративного правопорушення та мене незаконно притягнули до адміністративної відповідальності.

Згідно Ст.7 КУпАП ніхто не може бути підданий заходу впливу в зв’язку з адміністративним правопорушенням інакше як на підставах і в порядку, встановлених законом. Провадження в справах про адміністративні правопорушення здійснюється на основі суворого додержання законності. Застосування уповноваженими на те органами і посадовими особами заходів адміністративного впливу провадиться в межах їх компетенції, у точній відповідності з законом. Але у моєму випадку не можна взагалі говорити про законість застосування адміністративного стягнення, адже постанова винесена без моєї участі у справі. .

Відповідно до ст. 287 КУпАП постанову по справі про адміністративне правопорушення може бути оскаржено особою, щодо якої її винесено.

Відповідно до ст. 288 КУпАП постанову може бути оскаржено в районний, районний у місті, міський чи міськрайонний суд, у порядку визначеному КАС України, з особливостями встановленими КУпАП.

Особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати держмита.

Враховуючи викладене, керуючись п.п. 9.9, 15.14 ПДР України, ст.ст. 287,288, 291-293 КУпАП, ст.ст. 6, 74, 104-106, 107 КАС України, ПРОШУ: Визнати дії інспектора ДПС Дніпровського РУ прапорщика міліції ______________ незаконними та скасування постанови серія

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 23:32 
Борец

vovaha писал(а):
Чуть поправил. Я такое первый раз пишу, говорите что не так

якось так я бачу першу частину, передивіться, може щось виправите :)
до речі, а де ваша аптечка? :)

Я _______________ 2 лютого 2013р., приблизно о 14 годині, їхав по пр. Миру на своєму авто _____________. Відчувши погіршення самопочуття, а саме (запаморочення, нудоту тощо) здійснив вимушену зупинку навпроти будинку № ___. Різке погіршення свого само почуття, пов*язую з наступним.
На перехресті Ленінградської площі та пр.Миру, виконуючи вимогу світлофора, я стояв за автомобілем ______, з вихлопної труби якого, в бік мого авто, йшов стовп диму з характерним, неприємним запахом. У зв*язку з цим, мені запаморочилося в голові. Для того, щоб не створити аварійну ситуацію, в разі ще більшого погіршення свого стану, прийняв рішення зупинитися на пр. Миру навпроти будинку №4 і прийти до тями. Окрім мене, в машині була моя дружина і син. Тому, я попросив дружину купити води і чогось від головного болю.
Відправивши дружину в магазин/аптеку, увімкнув аварійну світлову сигналізацію. Збагнувши, що вона несправна, почав перевіряти запобіжники. В ході перевірки, виявив згорілий запобіжник аварійної світлової сигналізації. Знайшовши запасний запобіжник, згорілий замінив на новий і ввімкнув аварійну світлову сигналізацію. Все це зайняло десь 2 хвилини.
В той же час, повернулася дружина, але без ліків, оскільки поблизу аптеки не знайшлося. Випивши води, мені стало краще, подихав свіжим повітрям, прийшов до тями і вирішив їхати далі.
Ми рушили і десь за 30 метрів нас зупиняє інспектор ____. Він вітається та одразу вимагає щоб я передав йому документи, при цьому не повідомляючи мені причину зупинки і суть скоєного правопорушення. На моє запитання, що я порушив, він сказав: "правила стоянки!"стоянки чи зупинки?????. Я спробував пояснити інспектору, що я стояв декілька хвилин і це була вимушена зупинка згідно п. п. 9.9 «а» та 15.14, де вказується про можливість вимушеної зупинки, що не є порушенням ПДР. Не вислухавши мене, він складає протокол про адміністративне правопорушення. Ігноруючи моє прохання вписати свідків, ставить "зет" в графі "свідки". Я вирішив клопотати про перенесення розгляду справи тому, що інспектор не надав мені доказів та не хоче взяти до уваги покази свідків. Інспектор відхиляє моє клопотання. Замість належного, гідного доказу він показує не зрозумілий знімок на власний фотоапарат, який не знаходить собі місця в Наказі МВС №33. На фото, що надав ІДПС, не зрозуміло де знаходитися авто, відсутня прив*язка до місцевості.
Я вимагав у інспектора щоб він прикріпив до протоколу пояснення моєї дружини. Вже на повністю заповненому протоколі й на моїй копії, інспектор дописує, що відібрав пояснення у свідка.
Інспектор розглядав мою справу без мене у себе в машині. Винес постанову в справі про адміністративне правопорушення Серії ____ №_____ і дав мені на підпис хоча я казав, що це була вимушена зупинка.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2013, 15:48 
Новобранец

Цитата:
якось так я бачу першу частину, передивіться, може щось виправите
до речі, а де ваша аптечка?

Аптечка есть, ей правда семь лет, и таблетки там уже в яд превратились наверно. По поводу стоянки и остановки: пересмотрел протокол там остановка. Спасибо что мой детский лепет перевели в связную речь. Думаю только применимы ли ко моему случаю ст. 6, 74, 104-106, 107 КАС України(взял с примера). Сейчас перечитаю эти статьи.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2013, 19:56 
Борец

vovaha писал(а):
Цитата:
якось так я бачу першу частину, передивіться, може щось виправите
до речі, а де ваша аптечка?

Аптечка есть, ей правда семь лет, и таблетки там уже в яд превратились наверно. По поводу стоянки и остановки: пересмотрел протокол там остановка. Спасибо что мой детский лепет перевели в связную речь. Думаю только применимы ли ко моему случаю ст. 6, 74, 104-106, 107 КАС України(взял с примера). Сейчас перечитаю эти статьи.

так треба оновити аптечку :) і в позові мабуть варто дописати, що вона є, але ліки вже не ті :)
спати вже хотів, тож статті не перевіряв, перевірте ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2013, 23:08 
Новобранец

Я _______________ 2 лютого 2013р., приблизно о 14 годині, їхав по пр. Миру на своєму авто _____________. Відчувши погіршення самопочуття, а саме запаморочення здійснив вимушену зупинку навпроти будинку № ___. Різке погіршення свого само почуття, пов*язую з наступним.
На перехресті Ленінградської площі та пр.Миру, виконуючи вимогу світлофора, я стояв за автомобілем ______, з вихлопної труби якого, в бік мого авто, йшов стовп диму з характерним, неприємним запахом. У зв*язку з цим, мені запаморочилося в голові. Для того, щоб не створити аварійну ситуацію, в разі ще більшого погіршення свого стану, прийняв рішення зупинитися на пр. Миру навпроти будинку №4 і прийти до тями. Окрім мене, в машині була моя дружина і син. Тому, я попросив дружину купити води і чогось від головного болю.
Відправивши дружину в магазин/аптеку, увімкнув аварійну світлову сигналізацію. Збагнувши, що вона несправна, почав перевіряти запобіжники. В ході перевірки, виявив згорілий запобіжник аварійної світлової сигналізації. Знайшовши запасний запобіжник, згорілий замінив на новий і ввімкнув аварійну світлову сигналізацію. Все це зайняло десь 2 хвилини. Перевірив які ліки є в аптечці, побачив що на всіх закінчився строк придатності.
В той же час, повернулася дружина, але без ліків, оскільки поблизу аптеки не знайшлося. Випивши води, мені стало краще, подихав свіжим повітрям, прийшов до тями і вирішив їхати далі.
Ми рушили і десь за 30 метрів нас зупиняє інспектор ____. Він вітається та одразу вимагає щоб я передав йому документи, при цьому не повідомляючи мені причину зупинки і суть скоєного правопорушення. На моє запитання, що я порушив, він сказав: "правила стоянки зупинки. Я спробував пояснити інспектору, що я стояв декілька хвилин і це була вимушена зупинка згідно п. п. 9.9 «а» та 15.14, де вказується про можливість вимушеної зупинки, що не є порушенням ПДР. Не вислухавши мене, він складає протокол про адміністративне правопорушення. Ігноруючи моє прохання вписати свідків, ставить "зет" в графі "свідки". Я вирішив клопотати про перенесення розгляду справи тому, що інспектор не надав мені доказів та не хоче взяти до уваги покази свідків. Інспектор відхиляє моє клопотання. Замість належного, гідного доказу він показує не зрозумілий знімок на власний фотоапарат, який не знаходить собі місця в Наказі МВС №33. На фото, що надав ІДПС, не зрозуміло де знаходитися авто, відсутня прив*язка до місцевості.
Я вимагав у інспектора щоб він прикріпив до протоколу пояснення моєї дружини. Вже на повністю заповненому протоколі й на моїй копії, інспектор дописує, що відібрав пояснення у свідка.
Інспектор розглядав мою справу без мене у себе в машині. Винес постанову в справі про адміністративне правопорушення Серії ____ №_____ і дав мені на підпис хоча я казав, що це була вимушена зупинка.
З вищевикладеною постановою не погоджуюсь, вважаю її незаконною, необґрунтованою та такою, що підлягає скасуванню з наступних підстав.
Основним для вирішення справи про притягнення особи до адміністративної відповідальності є встановлення складу правопорушення. Відповідно до ст.9 КУпАП адміністративним правопорушенням (проступком) визначається протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність. Діяння повинне бути винним, а саме суб’єктивна сторона складу адміністративного правопорушення характеризується умислом або з необережності. Адміністративне правопорушення визначається вчиненим умисно, коли особа, яка його вчинила, усвідомлювала протиправний характер своєї дії чи бездіяльності, передбачала її шкідливі наслідки і бажала їх або свідомо допускала настання цих наслідків. Адміністративне правопорушення визначається вчиненим з необережності, коли особа, яка його вчинила, передбачала можливість настання шкідливих наслідків своєї дії чи бездіяльності, але легковажно розраховувала на їх відвернення або не передбачала можливості настання таких наслідків, хоч повинна і могла їх передбачити.
У моїх діях, які кваліфікуються за ч.1ст.122 КУпАП відсутній склад правопорушення, адже відсутня суб’єктивна сторона вищевказаного складу адміністративного правопорушення. Винних дій я не вчиняв, оскільки це була вимушена зупинка тому що коли був удорозі у мене запаморочилося голова і вирішив зупинитися щоб прийти до тями.
Таким чином, в моїх діях відсутня суб’єктивна сторона (умисел або необережність) складу правопорушення передбаченого ч.1.ст122 КУпАП.
Взагалі вчинене мною діяння не підпадає під кваліфікацію адміністративного правопорушення передбаченого диспозицією ч.1 ст.122 КУпАП. Тому що інспектор не врахував обставини, через які я здійснив зупинку взоні дії знаку 3.34., і навіть не хотів вислухати свідків розглядаючи справу.
Згідно оскаржуваної постанови мною нібито порушено п. 3,34 д.1 ПДР України, хоча при винесенні даної постанови інспектор ДАІ не врахував інших положень ПДР України, а саме пп. 9.9 «а» та 15.14, де вказується про можливість вимушеної зупинки, що не є порушенням ПДР, а саме:
Пункт 9.9. ПДР України: «аварійна світлова сигналізація повинна бути ввімкнена: у разі вимушеної зупинки на дороз»і; Пункт 15.14 ПДР України: «у разі вимушеної зупинки в місці, де зупинку заборонено, водій повинен вжити всіх заходів, щоб прибрати транспортний засіб, а за неможливості це зробити — діяти згідно з вимогами пунктів 9.9-9.11 цих Правил».

У моєму випадку було здійснено вимушену зупинку під час якої я прийняв всі заходи, передбачені Правилами дорожнього руху для того, щоб не перешкоджати руху інших транспортних засобів, і не створював аварійну ситуацію і це не слід розцінювати, як порушення ПДР та кваліфікувати діяння як адміністративне правопорушення.
Крім того слід врахувати те, що працівниками ДАІ було порушено також вимоги(правила) встановлені КУпАП. Було порушено вимоги статті 247 КУпАП, а саме працівники ДАІ не застосували даної статті і незаконно притягнули мене до адміністративної відповідальності, а навпаки інспектор зобов’язаний був закрити провадження, оскільки відсутній склад адміністративного правопорушення.
При складанні протоколу про адміністративне правопорушення працівник ДАІ не взяв до уваги вимоги статті 33 Кодексу України про адміністративні правопорушення, згідно з якою стягнення за адміністративні правопорушення накладаються в межах встановлених цим кодексом та іншими законами України
При накладенні стягнення враховується характер вчиненого правопорушення, особу порушника, ступінь його вини, матеріальне становище, обставини, що пом'якшують або посилюють відповідальність.
Отже, вищенаведене свідчить, що мною не було вчинено адміністративного правопорушення та мене незаконно притягнули до адміністративної відповідальності.
Згідно Ст.7 КУпАП ніхто не може бути підданий заходу впливу в зв’язку з адміністративним правопорушенням інакше як на підставах і в порядку, встановлених законом. Провадження в справах про адміністративні правопорушення здійснюється на основі суворого додержання законності. Застосування уповноваженими на те органами і посадовими особами заходів адміністративного впливу провадиться в межах їх компетенції, у точній відповідності з законом. Але у моєму випадку не можна взагалі говорити про законість застосування адміністративного стягнення, адже інспектор не схотів слухати мої пояснення та пояснення свідка.
Відповідно до ст. 287 КУпАП постанову по справі про адміністративне правопорушення може бути оскаржено особою, щодо якої її винесено.
Відповідно до ст. 288 КУпАП постанову може бути оскаржено в районний, районний у місті, міський чи міськрайонний суд, у порядку визначеному КАС України, з особливостями встановленими КУпАП.
Враховуючи викладене, керуючись п.п. 9.9, 15.14 ПДР України, ст.ст. 287,288, 291-293 КУпАП, ст.ст. 6, 74, 104-106, 107 КАС України, ПРОШУ: Визнати дії інспектора ДПС Дніпровського РУ прапорщика міліції ______________ незаконними та скасування постанови серія

По кас статьи проверил всё подходит

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 66 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа