Текущее время: 14 май 2025, 17:00

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 32 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Стаття 122.ч4
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 18:37 
Прохожий

Вони мені придлагали 3-січня дописати пояснення і розписатися у протоколі, але після цього моє зверненя у міліцію про протиправні дії інспекторів могли би вважатися не дійсними або інкримінували мені не правдиві свідчиння проти інспекторів, як керівник сказав мені я трохи відступлюся від закону дам тобі написати пояснення але тим числом. Хотів мене перед прокуратурою поставити "брехуном", так як я у заяві написав що інспектори не дали мені написати пояснення і взагалі забрали протокол а тут у протоколі уже буде моє пояснення та підпис.
А це буде уже не пізно щоб отримати протокол для оскарження, так як він був складений 31грудня 2013р.
А рішення суду можна десь оскаржити чи воно уже є остаточним?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 18:42 
Борец

Леонід1357 відсилайте інфозапит, надіслати копію повинні!!!
на підставі протоколу готувати позов до суду...

ось випадок аналогічний Вашому подивіться і прочитайте...
viewtopic.php?f=96&t=23726

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 18:51 
Борец

Леонід1357 писал(а):
А це буде уже не пізно щоб отримати протокол для оскарження, так як він був складений 31грудня 2013р.
Протокол оскаржувати вам не треба.
Якщо у протоколі немає вашого підпису про отримання, то це певний плюс для суду - більша можливість закрити справу через суттєві процесуальні порушення.
Вам зараз треба пояснення по справі і клопотання про закриття провадження за відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.
Леонід1357 писал(а):
Іще є апеляція.
freeman john писал(а):
Предмет позову?

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 19:06 
Прохожий

aphalin писал(а):
Леонід1357 писал(а):
Протокол оскаржувати вам не треба.
Якщо у протоколі немає вашого підпису про отримання, то це певний плюс для суду - більша можливість закрити справу через суттєві процесуальні порушення.
Вам зараз треба пояснення по справі і клопотання про закриття провадження за відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.
Леонід1357 писал(а):
Іще є апеляція.
freeman john писал(а):
Предмет позову?

Да підписа мого нема, є тільки у графі про отримання тимчасового документа.

Де я маю отримати це пояснення по справі і куда я маю подати клопотання про закриття провадження, і яке воно повинно мати вигляд?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 19:14 
Борец

Леонід1357 писал(а):
Де я маю отримати це пояснення по справі і куда я маю подати клопотання про закриття провадження, і яке воно повинно мати вигляд?
Пояснення по справі ви не отримуєте, а подаєте до суду. В ньому детально описуєте всі події з обгрунтуванням відсутності вашої вини.
Клопотання подається до суду разом із поясненнями. В клопотанні зазначаєте коротке обгрунтування вашої невинуватості і в прохальній частині просите суд закрити провадження за відсутністю події і складу правопорушення.
Вигляд має приблизно як заява.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 19:26 
Прохожий

Попробую, побачу що із цього получиться!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 янв 2013, 10:38 
Борец

Леонід1357
Зразки клопотань http://aktivist.in.ua/forum/viewtopic.php?p=2417#p2417

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 янв 2013, 11:22 
Борец

В гаи ходили с диктофоном? Нет? 8-) И видеорегистратора, так понимаю, тоже нет? И мобилы с видекамерой\диктофоном тоже нет?
Всё же фиксировать надо, каждое их слово. Завтра они скажут, что вы бредили и они такого не говорили.
Вроде знаете законы и не знаете. Выхватили права, ну и фиг с ними, сразу по газам и к райотделу. Там заявление про преступление, так и так, какие-то оборотни, с оружием, совершили разбой и завладели вашей ЧАСТНОЙ СОБСТВЕННОСТЬЮ.
Давите по двум фронтам:
1. отмена протокола\закрытие админ. дела
2. привлекать гайонов к уголовной ответственности: разбой, воровство документов, тем самым лишили вас права законно передвигаться.
Нарушение ваших конституционных прав. Времянку вам в райотделе при свидетелях выдавали?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 янв 2013, 11:52 
Прохожий

Ходив без діктофону, видавав сам начальник ну тоже без свідків.
Стосовно відео зйомки коли спиняли зразу не придав уваги, думав що так всьо бігом рішиться, я же не знав що вони з гонором тай відеорєстратора на той час не було, потом уже було темно знімати телефоном, хоча коли принесли протокол і язвертав увагу інспектора на пусті не заповненні графи, свідки і потерпівші, у цей час проводився аудіо запис мобільним телефоном, і там чітко чути що інспектор не буде вносити мого свідка так як він вважає що даний свідок не бачив правопорушення.
Довго збирався купити відеорєстратор, але у нас так, доки грім не гримне баба не перехреститься, тепер уже купив!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2013, 12:51 
Прохожий

Написав скаргу, в обласне ДАІ, про не законні дії інспекторів , виклав усю ситуацію і відіслав заказним листом, прийшла відповідь, що вони пересилають по місцю даних інспекторів а саме у Тиврівське ДАІ.
Також послав інформаційний запити у Тиврівське ДАІ, стосовно протокола, станом на цей час ще відповіді нема, відсилав заказним листом, ще у середу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2013, 14:47 
Борец

Леонід1357
сохраните квитанции и чеки с почты, а также конверты с ответами.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 янв 2013, 18:43 
Прохожий

Уже 18 січня а мені нічого ще не прийшло ні увідомленія про отримання мого запиту стосовно протокола ні рішення по заяві яку мала розглянути прокуратура, ні скарги яку було направлено у обласне ДАІ, звідки переслали на Тиврів, і я не понімаю що мені уже робити.....
Підскажіть.
Копії квитанцій, копію скарги, копію запиту, усе є ну що зним робити і взагалі що робити......

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2013, 16:43 
Постоялец

Підкажіть, будь ласка, аналогічна стаття, тільки обставини дещо інші. viewtopic.php?p=437263#p437263

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2013, 22:28 
Прохожий

Привіт усім, прийшли мені відповіді із Даі Тиврова де вони відписали що дані інспектори виконували все у межах закону і складу злочину у їх діх керівництво не виявило.........
21січня матеріали були уже у районному відділі ДАІ........29 січня вони попали до судді .........суддя назначила розгляд справи на 13 лютого...спочатку стандартна процедура хто звідки коли народився працюєш чи ні і розкажи безпосередньо що було (дані інспектори в суд канечно не прийшли), розказавши вона повідомила що переноси слухання на 26 лютого буде визивати даних інспекторів та мого свідка для встановлення чіткої картини та вислуховування показань інспекторів і мого свідка ...(стосовно свідка підкажіть що потрібно для судді бо даний свідок неповнолітній у березні її виповниться 17років)...........якщо інспектори не зявляться, що буде.....і якщо суддя винесе виправдання, що тоді можна зробити стосовно даних інспекторів щоб їх наказати.......Чекаю корисливих відповідів та пропозицій........

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 15:12 
Борец

Леонід1357 писал(а):
тосовно свідка підкажіть що потрібно для судді бо даний свідок неповнолітній у березні її виповниться 17років)
Нічого не потрібно, крім явки на засідання
Цитата:
Стаття 272. Свідок

Як свідок у справі про адміністративне правопорушення може
бути викликана кожна особа, про яку є дані, що їй відомі
які-небудь обставини, що підлягають установленню по даній справі.
На виклик органу (посадової особи), у провадженні якого
перебуває справа, свідок зобов'язаний з'явитися в зазначений час,
дати правдиві пояснення, повідомити все відоме йому по справі і
відповісти на поставлені запитання.

Леонід1357 писал(а):
якщо інспектори не зявляться, що буде...
Нічого не буде. Може ще раз засідання перенесуть.
Леонід1357 писал(а):
якщо суддя винесе виправдання, що тоді можна зробити стосовно даних інспекторів щоб їх наказати.
Перескочимо, тоді будемо казати "гоп".

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 32 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа