Текущее время: 14 май 2025, 16:55

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 34 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 12 дек 2012, 15:52 
Постоялец

У мужика три протокола
1.Без доков
2.130ст.
3.Без В/У.
Сканы будут вечером.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 дек 2012, 16:02 
Постоялец

Andrey0712 писал(а):
У мужика три протокола
1.Без доков
2.130ст.
3.Без В/У.
Сканы будут вечером.

полный букет - для судьи, вызывает смех, как можно за один день гаишнику план сделать...
как говорил зеленский - это ж "ДЖЕК-ПОТ"!!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 дек 2012, 16:13 
Борец

Да уж... А чего всего три, могли ведь ещё аварийную ситуацию приписать, неповиновение законным требованиям приплести и ещё чего нибудь?!

Свидетели и только свидетели того, что мужик не ехал на мопеде. Если их не бьло, значит сделать что бы были. Соседи из окна видели беспредел, но боялись выйти, так как милиция вызывает не уважение, а страх; с собачкой кто то прогуливался; семки лузгал на крылечке; из окна проезжающей машины видел, но не было времени останавливаться... Думайте. Так как у мусоров обязательно будут левые свидетели, даже может и вписанные в протоколы после того, как отдали копию обвиняемому. Прецеденты дописывания есть на форуме, и при чём соответствующие органы не видят в этом большой проблемы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 дек 2012, 16:23 
Постоялец

стаховку не показал, превысил доп. скорость движения в городе..;) 5 км/год....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 дек 2012, 17:18 
Борец

manan писал(а):
Можно такое попробовать - в случае с совершеннолетним. Прошу сильно не критиковать, а говорить по сути.
так твого підопічного визнали винним по всіх статтях...

звичайна тактика,все признати і бути покараним-зауваженням з учотом позитивних характеристик,але такого не буде 130 важка стаття,судді будучи в адекваті скутеристам завжди стараються дати громадські роботи 40 годин ,по інших порушеннях вліплять штраф.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2012, 08:57 
Постоялец

ПРОШУ ПРОЩЕНИЯ ЗА Задержку вчера поздно вернулся домой!

Изображение
Изображение
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2012, 11:23 
Борец

Что здесь скажешь? Пояснений нет, подписей нет, свидетелей нет... А был ли мальчик? (с)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2012, 12:21 
Постоялец

Обратите внимание кто этот инспектор Візнання ВДПІ Жовтневого РВ Єтот кадр вроде не гей?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2012, 13:04 
Постоялец

Вот Постановы
Изображение
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2012, 14:55 
Постоялец

ПРОШУ не ругать можно сказать это мой первый позов:

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ.

Цей позов підлягає розгляду у судах на підставі ст.288 ч.3 КУпАП, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівненого до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.

Постановою серії АА №075550 в справі про адміністративне правопорушення ІДПС Голосіївського ВДАІ м. Києва пр-ка м-ції Іванова І.І. 1.12.2012 року на мене було накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 510 грн. за адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Постанова серії АА №75550 від 1.12.2012 року ухвалена на підставі Протоколу серії АА №827929 від 31.12.2011р., складеного інспектором дізнання ВДАІ Жовтневого РВ ПЕТРЕНКО, про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2ст.122 КУпАП, а саме порушення пункту 2.1 Правил дорожнього руху.
Вважаю, що Постанова серії АА №075550 від 1.12.2012р. про накладання штрафу в сумі 510 грн. за правопорушення, передбачене ч.2 ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ухвалена незаконно і необґрунтовано та підлягає скасуванню з наведених нижче підстав.

Я, мужик сидів на незаведеному мопеді біля свого будинку за адресою Пушкіна та розмовляв з сусідом. Коли до мене підійшов інспектор Петренко та запросив посвідчення водія відповідної категорії на право керування цим транспортним засобом, на що я відповів що в мене немає документів так як я не є власник та водій цого транспортного засобу, інспектор наказав надати паспорт для встановлення особи. Так як я знаходився біля свого дому на моє прохання дружина винесла мій паспорт . Після того як було встановлено мою особу інспектор десь поїхав.
Через де кілька днів я поштою отримав протокол № 827929 виписаний інспектором дізнання ВДАІ Жовтневого РВ ПЕТРЕНКО, та постанову №075550 виписану начальником ВДАІ Жовтневого РВ ГУСІВА. Де вказано що мене було зупинено, та виявлено що я керував транспортним засобом без належних на це документів. З чим саме я і не згоден.
Відповідно до ч. 1 ст. 9 КУпАП адміністративним правопорушенням є протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність, яка посягає на громадський порядок, власність, права і свободи громадян, на встановлений порядок управління і за яку законом передбачено адміністративну відповідальність.
Я не мав наміру порушувати Правила дорожнього руху, таким чином, в моїх діях немає вини ні в формі умислу, ні в формі необережності, та вони не утворюють складу адміністративного правопорушення.
Крім того, при складанні Протоколу серії Протоколу серії АА №111111 та Постанови серії АА №222222 про адміністративне правопорушення Відповідачем були порушені вимоги чинного законодавства, а саме:
— Відповідач виніс Постанову серії АА №222222 про адміністративне правопорушення та Протоколу серії АА №111111 без надання мені можливості ознайомитися з матеріалами справи, надати пояснення і докази та заявити клопотання,
чим порушив ст..268 КУпАП;
— Відповідач не з’ясував обставин справи, чим порушив ст. 280 КУпАП, та заніс до Протоколу серії АА №111111 неправдиві відомості – я начебто рухався та був зупинений інспектором, та відмовив від підпису – що свідчить про формальний підхід Відповідача до виконання службових обов’язків та порушення ним ст. 256 КУпАП.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 287-289 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.ст. 6, 17, 18, 19 та ст.104–106 Кодексу адміністративного судочинства,

ПРОШУ:
Скасувати Постанову серії АА №222222 від 31.12.2011р. про накладення штрафу в розмірі 510 грн. на Петренко Петра Петровича за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 122 КУпАП.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2012, 15:23 
Постоялец

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ.

Цей позов підлягає розгляду у судах на підставі ст.288 ч.3 КУпАП, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівненого до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.

Постановою серії АА №075550 в справі про адміністративне правопорушення ІДПС Голосіївського ВДАІ м. Києва пр-ка м-ції Іванова І.І. 1.12.2012 року на мене було накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 340 грн. за адміністративне правопорушення, передбачене ч.6 ст.121 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Постанова серії АА №75550 від 1.12.2012 року ухвалена на підставі Протоколу серії АА №827929 від 31.12.2011р., складеного інспектором дізнання ВДАІ Жовтневого РВ ПЕТРЕНКО, про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.6 ст.121 КУпАП, а саме порушення пункту 2.1 Правил дорожнього руху.
Вважаю, що Постанова серії АА №075550 від 1.12.2012р. про накладання штрафу в сумі 510 грн. за правопорушення, передбачене ч.6 ст.121 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ухвалена незаконно і необґрунтовано та підлягає скасуванню з наведених нижче підстав.

Я, мужик сидів на незаведеному мопеді біля свого будинку за адресою Пушкіна та розмовляв з сусідом. Коли до мене підійшов інспектор Петренко та запросив надати реєстраційні документи на транспортний засіб, на що я відповів що в мене немає документів так як я не є власник та водій цого транспортного засобу, також вказав на те що даний транспортний засіб не підлягає реєстрацій якщо використовується на дорогах загального користування а не дорогаг державного значення, інспектор наказав надати паспорт для встановлення особи. Так як я знаходився біля свого дому на моє прохання дружина винесла мій паспорт . Після того як було встановлено мою особу інспектор десь поїхав.
Через де кілька днів я поштою отримав протокол № 827929 виписаний інспектором дізнання ВДАІ Жовтневого РВ ПЕТРЕНКО, та постанову №075550 виписану начальником ВДАІ Жовтневого РВ ГУСІВА. Де вказано що мене було зупинено, та виявлено що я керував транспортним засобом без належних на це документів. З чим саме я і не згоден.
Відповідно до ч. 1 ст. 9 КУпАП адміністративним правопорушенням є протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність, яка посягає на громадський порядок, власність, права і свободи громадян, на встановлений порядок управління і за яку законом передбачено адміністративну відповідальність.
Я не мав наміру порушувати Правила дорожнього руху, таким чином, в моїх діях немає вини ні в формі умислу, ні в формі необережності, та вони не утворюють складу адміністративного правопорушення.
Крім того, при складанні Протоколу серії Протоколу серії АА №111111 та Постанови серії АА №222222 про адміністративне правопорушення Відповідачем були порушені вимоги чинного законодавства, а саме:
— Відповідач виніс Постанову серії АА №222222 про адміністративне правопорушення та Протоколу серії АА №111111 без надання мені можливості ознайомитися з матеріалами справи, надати пояснення і докази та заявити клопотання,
чим порушив ст..268 КУпАП;
— Відповідач не з’ясував обставин справи, чим порушив ст. 280 КУпАП, та заніс до Протоколу серії АА №111111 неправдиві відомості – я начебто рухався та був зупинений інспектором, та відмовив від підпису
— також згідно Згідно ч.3 ст. 34 Закону України «Про дорожній рух»від 30.06.1993 № 3353-ХП державній реєстрації та обліку підлягають призначені для експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування транспортні засоби усіх типів: автомобілі, автобуси, мотоцикли всіх типів, марок і моделей, самохідні машини, причепи та напівпричепи до них, мотоколяски, інші прирівняні до них транспортні засоби та мопеди, що використовуються на автомобільних дорогах державного значення. Згідно ст. 21 цього ж Закону автомобільні дороги, вулиці поділяються на: загального користування, відомчі та приватні. Автомобільні (позаміські) дороги загального користування поділяються на дороги державного та місцевого значення. Автомобільні дороги державного значення поділяються на магістральні та інші. У містах вулиці та дороги поділяються на магістральні вулиці та дороги, дороги та вулиці місцевого значення. – що свідчить про формальний підхід Відповідача до виконання службових обов’язків та порушення ним ст. 256 КУпАП.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 287-289 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.ст. 6, 17, 18, 19 та ст.104–106 Кодексу адміністративного судочинства,

ПРОШУ:
Скасувати Постанову серії АА №222222 від 31.12.2011р. про накладення штрафу в розмірі 340 грн. на Петренко Петра Петровича за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 122 КУпАП.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 07:06 
Постоялец

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Ну :?: кто читал што скажете?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 07:36 
Борец

Цитата:
Я не мав наміру порушувати Правила дорожнього руху і не порушував їх, так як не рухався транспортним засобом. Таким чином, в моїх діях немає вини ні в формі умислу, ні в формі необережності, та вони не утворюють складу адміністративного правопорушення.
— Відповідач виніс Постанову серії АА №222222 про адміністративне правопорушення та Протоколу серії АА №111111 за моєї відсутності, без надання мені можливості ознайомитися з матеріалами справи, надати пояснення і докази та заявити клопотання,

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 08:02 
Постоялец

Я не знаю што дальше делать? Как написать штоб сроки изменить так как даты разные написании и получении?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 11:40 
Борец

У зв'язку з тим, що вищезгадану постанову я отримав і ознайомився тільки 12.12.12, прошу подовжити строки оскарження.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 34 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа