Текущее время: 18 июл 2025, 07:01

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 08 авг 2010, 09:55 
Постоялец

Он может вызвать, а может выписать отдельное поручение в район.
Писать и в СВБ и в областную прокуратуру однозначно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2010, 10:00 
Постоялец

Dragon писал(а):
мне кажется, что не просто надо написать, что в протоколе появилась ул. Ленина, а что они сознательно исказили факты, для того чтобы притянуть за уши правонарушение.

Однозначно! Они местные и названия улиц знают отлично. Просто ищут лохов....

Dragon писал(а):
по моему СВБ не будет заниматься этим делом - взяток не было, может лучше в прокуратуру (и не ЮУ, а в Николаевскую областную)

1. Занимаются любыми нарушениями в органах.
2. Писать нужно всем - увеличиваются шансы добиться цели.
3.Свидетели: могут направить запрос в местное РОВД- отобрать показания у .........ФИО по факту,,,,,,,,,,Если будет заведено уголовное дело - настаивайте на очной ставке со" свидетелями".
Дело нужно раскручивать!!!!!!!! И отрубить ручки по самые гланды!
И если на одно и то же лицо систематически поступают жалобы - рано или поздно гром грянет!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2010, 13:00 
Борец

Всем спасибо. Вариант, предварительно окончательный, который хочу завтра отправить в СВБ и обл. прокуратуру. Поругайте плз!
Цитата:
Прокурору Миколаївської Області
м. Миколаїв, вул. Спаська 28
54030

Cлужба внутрішньої безпеки
ГУБОЗ МВС України
м. Миколаїв, вул. Декабристів 5,
тел.: (0512) 49-80-20

ХХХХ Володимир Григорович, 1950 р.н., який мешкае
м. Первомайськ Миколаївської обл.
55200

З А Я В А

Звертаюсь до Вас з проханням провести перевірку обставин, викладених у даній заяві, з метою встановлення фактів службового підроблення, зловживання службовим становищем і подальшого порушення кримінальної справи щодо винних осіб.

03 серпня 2010 р. близько 17 години, я, керуючи автомобілем Ford Transit н/з ХХХ, побачив автомобіль моїх знайомих, який стояв на місці для паркування по вул. Молодіжній, що в м. Южноукраїнськ. Я здійснив стоянку для спілкування з ХХХХХровичем, та його сином ХХХХХнійовичем. Зі мною в автомобілі знаходився ХХХХХХ ХХ ХХХ. Коли я виїхав з місця для паркування, то автомобіль, який рухався по зустрічній смузі різко загальмував, з нього вискочив сержант міліції та жезлом наказав мені зупинитись. Сержант міліції Черних О.В. та його напарником, які не представилися (прізвище інспектора стало відоме пізніше) переміщувались на приватному автомобілі (фото додаю), що прямо заборонено згідно Наказу Міністерства внутрішніх справ України від 27 березня 2009 року N 111, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 червня 2009 р. за N 576/16592: 18.1. Під час несення служби працівникам підрозділів ДПС забороняється: 18.15. Використовувати для несення служби приватні транспортні засоби. Вони звинуватили мене в тому, що я пересік суцільну лінію дорожньої розмітки.
Я висловив свою незгоду, але, працівник міліції не прийняв до уваги мої пояснення, і почав складати на мене адміністративний протокол ВЕ1 № 008201, а згодом відповідно до ст. 122 ч. 1 КУпАП, піддав мене стягненню у вигляді штрафу в сумі 300 грн., про що виніс постанову ВЕ № 194575 від 03.08.2010 р. Під час складання протоколу, мій пасажир, ХХХХХ О.О., зателефонував своєму знайомому, ХХХХХХ Олександру Валерійовичу, для консультації з приводу висунутих нам звинувачень. Той порадив нам зафіксувати дії працівників міліції, а також місце порушення за допомогою камери мобільного телефону. В подальшому ми ще декілька разів спілкувалися телефоном (запис наших розмов, з прив’язкою до часу дзвінків в назві файлів, додаю). Мій пасажир повернувся на місце де ми виїжджали з парковки, та сфотографував його – суцільна лінія там відсутня (фото додаю). Навіть після цього, сержант міліції Черних О.В. продовжував складати протокол. Ми попередили інспекторів, що з протоколом не згодні і будемо оскаржувати його в суді. Після того, як нас зупинили працівники міліції, мої знайомі, з якими я спілкувався на місці для паркування, побачивши це підійшли до нас і також були свідками складання протоколу. Під час ознайомлення з протоколом я попросив ХХХХХХ О.О. зачитати вголос те що було в ньому написано, бо не міг розгледіти написане, але напарник сержанта міліції Черних О.В. в грубій формі відмовив та відштовхнув мого пасажира, заявивши, що він не має права нічого читати та фотографувати. Після того як я підписав протокол і постанову, працівник міліції вихопив їх з моїх рук, сів в своє авто та уїхав, не залишивши мені копій. Я був просто приголомшений такою поведінкою посадових осіб міліції. Нам довелось поїхати до ВДАЇ міста Южноукраїнськ. Там ми зустріли начальника ВДАЇ, він вислухавши нашу розповідь та переглянув фото на телефоні, після цього визвав своїх підлеглих. Приблизно через 40 хв., приїхав сержант міліції Черних О.В. з напарником, та заявили, що копії постанови та протоколу вони вручили мені на місці і не уявляють де ми їх ділі. Начальник ДАЇ зайшов з ними до кабінету і через деякий час виніс мені копію постанови. Я попросив ще копію протоколу – було надано її ксерокопію. В цій ксерокопії, в графі «Свідки чи потерпілі» з’явилися прізвища двох свідків: Фендрик А.В. та Білич В.В., які мешкають в с. Костянтинівка вул Кірова 20 та Чехнейстренка 26 відповідно, та записано що до протоколу також додано їх пояснення. Хочу звернути увагу, що під час складання протоколу, ніяких свідків, крім ХХХХХХ О.О., ХХХХХ О.Є та ХХХХХ Є.О. не було, і в цій графі вписано також нікого не було. Також в копії постанови зазначено, що я керував автомобілем по пр-ту Леніна, що також не відповідає дійсності, доказом цього є фото зроблені на вул. Молодіжній під час складання протоколу. Все це можуть підтвердити ХХХХХ О.О., який весь цей час перебував зі мною, ХХХХ О.Є та ХХХХХ Є.О. До того, як з’ясувалось пізніше, на пр-ті Леніна взагалі відсутні ділянки дороги де нанесено суцільну розділювальну лінію.

Такі дії грубо порушили мої права на захист, правову допомогу, гарантовані КУпАП і, очевидно, спрямовані на зменшення шансів оскарження протиправної постанови.

Також від працівників міліції лунали погрози на мою адресу, та адресу ХХХХХ О.О. Нам погрожували тим, що ми не останній раз приїздимо до Южноукраїнська і нам обов’язково ще навиписують штрафів.

Втім, відповідально заявляю, що підписуючи протокол, графа «Свідки чи потерпілі» була порожня, а адресу порушення я розгледіти не міг.

Свідками по справі є:
- хХХХХХрович, який мешкає м. Первомайськ Миколаївської області вул. ХХХХХ 25 кв. ХХ. Поштовий індекс: 55200
- ХХХХХ та ХХХХХ, які мешкають в м. Южноукраїнськ вул.

Вимагаю проведення службового розслідування з метою встановлення факту підроблення даних записаних у протоколі, та лжесвідчення.

Спираючись на вищевикладене,

ПРОШУ:

1. Провести розслідування по факту внесення завідомо неправдивих даних у протокол про адміністративне правопорушення серії ВЕ1 № 008201 від 3 серпня 2010 року.
2. Викликати Фендрика А.В. та Білича В.В., які вказані в протоколі в якості свідків та перевірити їх свідчення. Вразі встановлення, що дані громадяни давали неправдиві свідчення – притягнути їх до кримінальної відповідальності.
3. На підставі матеріалів перевірки ініціювати порушення карної справи проти працівників міліції за виявленими ознаками злочинів.
4. Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.

ДОДАТКИ:

1. Копія протоколу про адміністративне правопорушення серії ВЕ1 № 008201 від 3 серпня 2010 р.
2. Копія постанови про адміністративне правопорушення серії ВЕ № 194575 від 03.08.2010 р.
3. Аркуш з фотокартками.
4. Диск з фотокартками та записом телефонних розмов між ХХХ.

Последний раз редактировалось Beatle 08 авг 2010, 22:16, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2010, 21:43 
Постоялец

Beatle писал(а):
Прокурору Миколаївської Області
м. Миколаїв, вул. Спаська 28
54030

Cлужба внутрішньої безпеки
ГУБОЗ МВС України
м. Миколаїв, вул. Декабристів 5,
тел.: (0512) 49-80-20

ХХХХ Володимир Григорович, 1950 р.н., який мешкае
м. Первомайськ Миколаївської обл.
55200

Раздели, напиши отдельные письма туда и туда, первый принцип бюрократа - в один орган, одно письмо

Beatle писал(а):
Коли я виїхав з місця для паркування, то автомобіль, який рухався назустріч різко загальмував, з нього вискочив сержант міліції та жезлом наказав мені зупинитись.

Лучше написать, что "который двигался по встречной полосе"
Beatle писал(а):
що прямо заборонено згідно Наказу Міністерства внутрішніх справ України від 27 березня 2009 року N 111, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 червня 2009 р. за N 576/16592:

Это не просто приказа, а Инструкция, введенная этим приказом, название Инструкции напиши полностью, как в оригинале

Beatle писал(а):
До того, як з’ясувалось пізніше, на пр-ті Леніна взагалі відсутні ділянки дороги де нанесено суцільну розділювальну лінію.

не совсем так, я писал уже, что есть участок двойной сплошной, но за км 3 до рынка, все остальное конструктивно выделенная, т.е. клумба

Beatle писал(а):
2. Викликати Фендрика А.В. та Білича В.В., які вказані в протоколі в якості свідків та з’ясувати їх причетність до справи. Вразі встановлення, що дані громадяни давали неправдиві свідчення – притягнути їх до кримінальної відповідальності.

свидетели могут двать пояснения по делу, но никак не причастность. Поэтому просто вызвать их для дачи пояснений по делу, по которыми они записаны свидетелями. Второе предложение пока рано, я не думаю, что они сами записались, их записал ИДПС, значит, это он совершил подлог=фальсификацию

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2010, 22:11 
Борец

Dragon писал(а):
Раздели, напиши отдельные письма туда и туда, первый принцип бюрократа - в один орган, одно письмо
Так и будет, это я к тому, что текст письма будет один и тот же.
Dragon писал(а):
не совсем так, я писал уже, что есть участок двойной сплошной, но за км 3 до рынка, все остальное конструктивно выделенная, т.е. клумба
В протоколе не написано, что пересек двойную сплошную, а одинарной, как я понимаю, там нет. Вобщем, пусть разбираются.

Остальное поправил. Спасибо!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа