Alexaost писал(а):
... Все дороги, пересекающие ул. Дзержинского (Кировоград) являются главными. И только одна Театральная, по которой ехал я в день ДТП, была второстепенная. Автоматически я принял ее за главную ...
как-то не вяжется с
Alexaost писал(а):
... я действительно выехал со двора колледжа, в который заехал с другой улицы. ...
фото не информативное
есть схема дтп и пояснення водителей?
сходи в ментуру с фотиком (или в суд, если доки уже там) пофоткай материалы дтп
потом сбегай к перекрестку, пофотографируй его со всех сторон с разнх ракурсов
напиши запит в гаи
Цитата:
Начальнику РУ УМВС України
в Кіровоградській області
Згідно п. 27.9 Інструкції з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС № 111 від 27.03.2009 року, з метою запобігання конфліктним ситуаціям, об'єктивного розгляду справ, а також як допоміжний засіб для попередження протиправних дій та розкриття правопорушень допускається використання фото-, кінозйомки, відеозапису та звуко записувальної техніки, а під час оформлення матеріалів ДТП воно є обов’язковим.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. ст. 2, 5, 10, 20, Закону України "Про інформацію", ст. ст. 3, 4, 5, 10, 14, 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації",
ПРОШУ:
надати копії фотографій або відеозапису з місця ДТП, яка сталась ... 2012р. на перехресті вулиць ... між автомобілем ..., державний номер ..., та автомобілем ..., державний номер ....