Текущее время: 15 май 2025, 03:03

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 08 июл 2012, 15:55 
Постоялец

И в ВВБ кинь путь им еще оттуда яйца покрутят.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июл 2012, 12:14 
Борец

треба писати до прокуратури....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июл 2012, 22:43 
Постоялец

Ну шо, коллеги! До сей поры я так и не получил ответа на мою заяву про видновлення порушених громодянських прав из облгаи! Направляю скаргы в ОблПрокуратуру, ОВБ УВД области и в МВД в Киев. А шо делать?! Получилось как-то вот так...:

Прокурору Дніпропетровської області МАРЧУК Н. В.
49044, м. Дніпропетровськ,
пр. Карла Маркса, 38.
тел. 056-744-16-89.

АРШФИКЕРА Микити Пінхусовича
50000, м. Кривий Ріг,
вул. Адресна,18, кв. 41.
тел. моб.: 067-567-48-67.
e-mail: [email protected]

З А Я В А

про застосування заходів прокурорського реагування щодо керівництва управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області та відновлення порушених громадянських прав, закріплених чинним законодавством

23. 04. 2012 р. Тернівським районним судом м. Кривого Рогу в складі: головуючого, судді Тарасенка О. В., при секретарі Карнаух В. В. було винесено Постанову Суду(копія у додатку №1), що вступила в чинність та якою постанова АЕ № 345780 від 23.08.2010 р., яку виніс інспектор ДПС Софіївського взводу ДАІ старшина міліції БУЛАХ Вадим Анатолійович та склав протокол серії АЕ1 № 1601230 від 23.08.2010 р., по справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1ст.122 КпАП України, була визнана незаконною та скасована.
Таким чином - дії співробітників УДАІ УМВС України в Дніпропетровській області та його керівництва можна кваліфікувати, як неправомірні.

19. 05. 2012 р. начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області полковнику міліції ВОВЧУКУ М. В. мною був направлений лист з заявою про відновлення порушених громадянських прав, закріплених чинним законодавством(копія у додатку №2).
23. 05. 2012 р. обласному управлінню ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області, як свідчить рекомендоване повідомлення(копія у додатку №3), мій лист був вручений. Про одержання розписався такий собі – Чорноморець.

Письмової відповіді від керівництва Управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області на мою заяву від 19.05.2012р. я так й не отримав дотепер, про що видно з довідки № 17/11-1186/2 Поштамт-центру поштового зв’язку №2 м. Кривого Рогу від 19.07.2012р.(копія у додатку №4).
Оскільки усі можливі терміни, передбачені ст. 20 Закону України «Про звернення громадян» вже закінчились та далі чекати на відповідь немає сенсу, я вважаю за необхідне скористатись своїм правом, наданим мені Конституцією та Законами України, - звернутись до прокуратури.
Отже, не надавши мені відповіді на мою заяву про відновлення порушених громадянських прав, закріплених чинним законодавством, керівництво Управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпро-петровській області порушило вимоги цілої низки положень Законів України, а саме:
- Ст. ст.. 8 та 40 Конституції України;
- Ст. ст.. 7, 15, 16 та 20 Закону України «Про звернення громадян»;
- Ст. 25 Закону України «Про міліцію»;
- Ст. ст.. 5, 6, 7, 14, 16 та 18 Закону України «Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України»;
- Ст. 16 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»,
а також:
- Пункту 2.22. «Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС України матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху», затвердженої наказом МВС України № 77 від 26.02 2009р., а також у діях керівництва, у даному випадку, вбачаються ознаки корупційного правопорушення.
У зв'язку з викладеним та згідно зі ст. 40 Конституції України, ст. ст. 18, 19, 20 та 29 Закону України «Про звернення громадян» та керуючись ст. ст. 19, 20 та 24 Закону України "Про прокуратуру" та ст.ст. 212, 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення

П Р О Ш У:

1. Розглянути заяву, згідно вимог чинного законодавства , письмово повідомити мене про результати розгляду данної заяви , та вчинені прокуратурою дії на виконання цієї заяви.
2. Визнати дії, або в даному випадку - бездіяльність керівництва Управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області протиправними.
3. Притягнути осіб, відповідальних за роботу із звененнями громадян УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області , винних в порушенні ст.20 Закону України "Про звернення громадян", до відповідальності згідно ст. 212-3 «Порушення права на інформацію» Кодексу України про адміністративні правопорушення та скласти протокол по ст.. 212-3 КУпАП та надіслати мені копію протоколу, вказавши мене потерпілим та скерувати вказаний протокол до суду для розгляду справи про адміністративне правопорушення.
4. Зобов`язати керівництво Управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області розглянути мою заяву про відновлення порушених громадянських прав, закріплених чинним законодавством від 19.05.2012р. по суті, виконати мої законні вимоги та надати мені відповідь в найкоротший термін.

Додатки:
1. Копія Постанови Тернівського районного суду м. Кривого Рогу від 23.04.2012р. по справі №2«а»-1301/11; 2а/441/52/2012 – на одному аркуші, так як оригінал.
2. Копія заяви про відновлення порушених громадянських прав, закріплених чинним законодавством від 19.05.2012р. – на одному аркуші.
3. Копія Рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення, датоване 23.05.2012р. - на одному аркуші.
4. Копія довідки № 17/11-1186/2 Поштамт-центру поштового зв’язку №2 м. Кривого Рогу від 19.07.2012р. - на одному аркуші.

27 липня 2012 року. М. П. Аршфикер
м. Кривий Ріг

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июл 2012, 22:49 
Постоялец

KD Group писал(а):
ОБРАЗЕЦ Можно?

По моей теме - вот так:

- Начальнику Управління ДАІ МВС України в Дніпропетровській області полковнику міліції ВОВЧУКУ М. В.
49600, м. Дніпропетровськ,
вул. Ширшова, 9.
тел. 056-744-33-26.

АРШФИКЕРА Микити Пінхусовича
50000, м. Кривий Ріг,
вул. Адресна,81, кв. 41.
тел. моб.: 067-567-68-69.
e-mail: [email protected]

Відносно провадження у справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.122 КпАП України за постановою АЕ № 345780 від 23.08.2010 р., яку виніс інспектор ДПС Софіївського взводу ДАІ
старшина міліції БУЛАХ Вадим Анатолійович та склав протокол серії АЕ1 № 1601230 від 23.08.2010 р.

З А Я В А
про відновлення порушених громадянських прав, закріплених чинним законодавством

23-го серпня 2010 року інспектором ДПС, за того часу - Софіївського взводу ДПС (для обслуговування доріг державного значення), підпорядкованого УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області, старшиною міліції Булахом Вадимом Анатолійовичем стосовно мене було складено протокол АЕ 1 № 160123 про вчинення мною адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП та винесено постанову АЕ № 345780 про накладення на мене адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі 300 грн.
У листі № 10200 від 02.09.2010р.(Вик.: Первун В. І.), підписаного, за того часу – командиром Софіївського взводу ДПС (для обслуговування доріг державного значення), підпорядкованого УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області, капітаном міліції Мамойленком О. В.(тепер він – начальник відділення ДАІ Апостолівського РВ )
та листі № 14/Ш-1463 від 04.09.2010р.(Вик.: Сохань С. В.), підписаного заступником начальника УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області, за того часу – полковником міліції Шляхтіним Ю. О., дії ІДПС Булаха Вадима Анатолійовича були визнані правомірними.
За таких обставин для захисту своїх прав я змушений був звернутися до суду, де в ході судового засідання була доведена моя невинуватість, а саме 23.04.2012р. Тернівським районним судом м. Кривого Рогу вищевказану постанову по справі про адміністративне правопорушення було скасовано. (Копія постанови суду додається).
Таким чином, відповідно до Постанови суду, що вступила в чинність, - постанова АЕ № 345780 від 23.08.2010 р., про накладення на мене адміністративного стягнення, визнається незаконною та скасовується.
Так от, неправомірними були дії наступних співробітників УДАІ УМВС України в Дніпропетровській області:
- Інспектора ДПС старшини міліції Булаха В. А.;
- Командира Софіївського взводу ДПС (для обслуговування доріг державного значення), підпорядкованого УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області, капітана міліції Мамойленка О. В.;
- Заступника начальника Управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області, полковника міліції Шляхтіна Ю. О.
У результаті цих неправомірних дій мені нанесено значний моральний та матеріальній збиток, витрачено час та кошти на оскарження незаконної постанови й кількаразові відвідування суду та великий об’єм листування, відвідування та спілкування з адвокатами, судами різних інстанцій та управлінь, заподіяно хвилювання моїй дружині, яка до речі була свідком вищезгаданих подій 23.08.2010р. та яку я вніс до протоколу в якості свідка.
А також - інформація про моє неіснуюче порушення правил дорожнього руху, яка була занесена до бази даних ДАІ, могла в той час послужити суттєвою перепоною до проходження ДТО та бути причиною для додаткових хвилювань і витрат часу на безрезультатні поїздки до ВДАІ роз'яснювати обставини справи та доводити свої права.
Отже, згідно ст. 25 Закону України «Про міліцію», при порушенні працівником міліції прав і законних інтересів громадянина міліція зобов'язана вжити заходів до поновлення цих прав, на вимогу громадянина публічно вибачитися.
Службова особа міліції, яка порушила вимоги закону або неналежно виконує свої обов'язки, несе відповідальність у встановленому порядку.
А також, згідно вимог пункту 2.22. «Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС України матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху», затвердженої наказом МВС України № 77 від 26.02 2009р., в разі скасування постанови в справі про адміністративне правопорушення, внаслідок її неправомірного винесення, за даним фактом на керівництво ДАІ покладено в обов’язок провести службову перевірку посадових осіб (інспекторів), постанови яких скасовано. А стосовно винної посадової особи, відповідно до положень Закону України «Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України», вживаються заходи дисциплінарного впливу, відомості про які додаються до матеріалів перевірки.
У зв'язку з викладеним та згідно з ст.ст. 18, 19, 20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40 Конституції України,

П Р О Ш У:

1. Видалити з бази даних ДАІ запис про моє неіснуюче порушення ПДР, внесений на підставі протоколу про адміністративне правопорушення серії АЕ1 № 1601230 від 23.08.2010 та постанови АЕ № 345780 від 23.08.2010 р., яку виніс інспектор ДПС Софіївського взводу ДАІ старшина міліції Булах В. А.
2. Провести повну та всебічну перевірку за фактами викладеними у заяві.
3. Стосовно винних посадових осіб вжити заходів дисциплінарного впливу.
4. Ужити заходів щодо недопущення в майбутньому подібних неправомірних дій співробітниками УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області.
5. Публічно вибачитися на мою адресу через місцевий засіб масової інформації.
6. Надати мені письмову відповідь про результати розгляду заяви та про прийняті заходи в строк, установлений Законом України «Про звернення громадян».

Додаток:
- копія Постанови Тернівського районного суду м. Кривого Рогу від 23.04.2012р. по справі №2«а»-1301/11; 2а/441/52/2012 – на одному аркуші, так як оригінал.

19 травня 2012 року. М. П. Аршфикер

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2012, 16:52 
Постоялец

Итак, как я и планировал – я отправил письма:
1. Прокурору области.
2. В службу собственной безопасности.
3. В приёмную мвд в Киев.
Уведомления о вручении получил от всех. И получил письмо от СВБ(ох и задницы!) - они переслали моё письмо с заявой в УВД области!!!
А сегодня звонило одно тело из ГАИ области(из номера 056-744-73-60) и убалтывало меня на личную встречу для обсуждения проблемы! :evil: Он даже(с его слов) перекинул копии материалов в Кривой Рог командиру ДПС-ков Ярославу, чтобы тот мог со мной встретиться и побакланить. Знаю я этого Ярослава - раз был у него в кабинете. Мастер разговорного жанра - ещё тот! Короче - я отверг все эти поползновения на бла-бла и сказал, чтобы всё писали и официальным путём высылали. Тело сообщило так же мне, что якобы 31 мая мне был направлен ответ из гаи области на моё заявление про "відновлення порушених громадянських прав, закріплених чинним законодавством".
Я, собственно, предполагал такой вариант развития событий с подобной брехнёй. Мол, - послали простым письмом по почте и всё! Они не учли моё требование о «публичном извинении чрез местные СМИ». Фальсификация как-бы ответа возможна, но в СМИ - ничего нет! Как же так? Они думали, что я пойду на поводу и соглашусь на мировую и они сьедут с темы. Нет! Я спуску не дам, пусть и не надеются! Я полтора года ждал этого решения суда! И за 29 лет шоферства они мне в печёнке сидят! Дождусь ответа и забомблю по новой - о фальсификации.
Посмотрим, что ещё прокурорские пришлют!
Дальше буду держать в курсе через тему

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2012, 22:29 
Постоялец

Нагадую, що ч. 4 ст. 7 Закону України "Про звернення громадян" передбачено: "Забороняється направляти скарги громадян для розгляду тим органам або посадовим особам, дії чи рішення яких оскаржуються."

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 сен 2012, 07:49 
Постоялец

OsNaz писал(а):
И в ВВБ кинь путь им еще оттуда яйца покрутят.

Внутрішня безпека - первые, кто ответил! Но, правда их ответ был потрясающим - "Ваша скарга направлена в УМВС области"... Вот так вот! Все остальные пока молчат, хотя месяц уже заканчивается, я отправлял 27.07.2012! Пидарасы!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2012, 11:34 
Постоялец

:!:
Так от, - я думаю, що наша країна, з цими нигідниками з партії ригионів начолі, звалюється в прірву безправ'я, як у 90-х! Після моіїх звернень до МВС, СВБ Дніпр.обл. та допрокурора області пройло вже півтора місяця - й ніхто мені не відповів, та я гадаю, що ніхто й не відповість! Їм бо керівна партія дозволяє це робити! Срать вони хотіли на нас усіх... Правда,- прислали мені листа з облсного ДАІ - безсовісна та нахабна відписка... :

МВС УКРАIНИ
упРАВлIННя
дЕРЖАВТОIНСПЕКЦії ГУМВС УКРАIНИ
в Дніпропетровській ОБлАСТI
нул. Ширшова 9,
м. Днiпропетровськ,
49000

28.08.2012 р.

АРШФИКЕР Микита Пінхусович
м. Кривий Рiг,
вул. Бiйська, буд. 48, кв. 84.
50000

Повiдомляю, що Ваше знернення, за дорученням УДА' МВС Украни, уважно розглянуто. керiвництвом УДА' Головного управлiння МВС Украни в областi.
По викладеним в зверненнi фактам проведена перевiрка, в ходi якоТ встановлено, що Ваше звернення вiд 19.05.2012 щодо вiдновленвя порушених громадянських прав, закрiплених чинним законодавством було розглянуто керiвництвом УДА' ГУМВС УкраТни в областi. за результатами яко :31.05.20.12 за них: 14/*-364 Вам надано обгрунтовану вiдповiдь (копiя вiдповiдi додаеться).
У разi незгоди з прийнятим рiшенням, Ви масте право звернутися до суду.
Додаток: копiя вiдповi - на 1 аркуші.

Заступник начальника підпис =С.Л. Скітенко=

Вик.: Шварц Ю .О.
744-33-50

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

МВС УКРАIНИ
упРАВлIННя
дЕРЖАВТОIНСПЕКЦії ГУМВС УКРАIНИ
в Дніпропетровській ОБлАСТI
нул. Ширшова 9,
м. Днiпропетровськ,
49000
31.05.2012 р.

АРШФИКЕР Микита Пінхусович
м. Кривий Рiг,
вул. Бiйська, буд. 48, кв. 84.
50000

Ваша заява щодо, нiбито, неправомiрних дiй окремих працiвникiв ржавтоiнспекцi?, уважно розглянута керiвництвом управлi.ння ДА' iптюпетговськЫ областi.
В ходi розгляду заяви встановлено., що з приводу Вашо незгоди iз дiями ацiвника ДА', в частинi складення вiдносно Вас протоколу про йвлравопорушення за ч.,1 ст.122 КУлАГi вiд 23.08.2010 та винесенням станови по справi, Ви вже звертались до керiвнидтва Софiвського взводу дГIС \I та керiвництва УДА' ГУМВС в областi.
По вказаним зверненням були проведевяi вiдповiднi службовi перевiрки, за зультатами яких, порушенiя працiвникомДАI вимог нормативних документiв,
гуюiхих дiяльлiсть ДержавтоiнспекцiТ МнС Украни, не знайшли свого 'ектявного пiдтверджеяяя. Про лрвйяятi iiленяя Вас було проiнформовано та вiдомлеяо, що в разi незгоди Ви маете гiраво оскиржити х у судовому порядку.
Разом iз заявою Вами надано ксерокопiю постанови Тернiвського районного ду м. Кривого Рогу вiд 24.04.2012 про скасуваняя постанови про мiнправопорушеiяя серiУ АЕУ3 425780 вiд 23.08.2010, винесено iнспектором IС Софйвського взводу ДГIС ДА' ГУМВС Украни в областi старшиною мілiцi Булахом В.А. При цьому, звертаю Вашу увагу, що на адресу управлння I ДнiпропетровськоТ областi з Тернiвськёго районного суду м. Кривого Рогу офiцiйно, будь якях; аналогiчних за змiстом та належно завiрених копiй постанов ду щодо скасування вищевказано постанови про адмiнправопорушення не надходило. Таким чином, надана Вами Ёсерокопiя постанови суду не може бути прийята до уваги в частинi внесения корегувань в базу данях ДАІ, про рушеяня Вами ПДР України.
В своему зверненнi Ви посИлаючись на п.2.22 наказу МнС Украни К 7709, просити провести службову перёвiрЁу та притягкути до дисциплiгiарно Iщовiдальностi осiб з числа працiвникiв Державтоiнспекцi ДнiпропетровськЫ ластi, за нiбито, неправомiрнi дй по вiднощенню до Вас в частинi винесення ютанови в справi про адмiнiстративне правопорушення, а також публiчного баченяя на Вашу адресу. 1 .
Варто звернути Вашу увагу на те, що диспозицiя п. 2.22 наказу. МнС краТни 3'Г 77-2009 передбачас настаняя дисциплiнарноi вiдповiдальностi
НiосадовоТ особи у разi скасування постанови в справi. про адмiНiстратиВне правопорушення саме внаслiдок Їi неправомiрного винесення.
У зв'язiу з тим, що судом не давалась оцінка чи квалiфiкацiя дiям :iнспектора ДПС пiд час виконаiшя нам службових обов'язкiв щодо складання лроТоколу про адмiнiстративiiе тiравопорузленля, вiдносно Вас, пiдстав вважати його дiТ незакойними не мае.
Крiм цього, згiдно п. 2 ст. 166 «Кодексу адмiнiстративного судочинства Украни» у разi необхiдностi суд може постановити окрему ухвалу про наявнiсть пiдстав для розгляду питания щодо лритягнення до вiдповiдальностi осiб, рiшення, дi чи бездiяльнiсть яких визнаються протиЪравними.
Також повiдомляю, що рiшеныя про йублiчне вибачення перед Вами, входить до компетенцi суду.
Таким чином згiдно з п. 2 ст. 162 хКодексу адмiнiстративного судочинства УкраТнл», у разi задоволеняя адмiнiстративного позову суд може додатково прийняти постанову про зобов'язання вiдповiдача вчинити певнi дiТ (публiчне вибачення та iнше).
додатково iнформую, що вiдловiдно до вимог ст. 16 Закону Украни ((Про дисциллiнаршiй. сгатут органiв внутрiпiаiх справ Украни», в разi вчинецня особою дисщшлiнарного щюступку, дисциллiнарне стягнешiя не може буттт накладено на таку особу, якщо з дня вчштекня проступку минуло бiльше пiвроку.
У разi Незгоди з прийнятвм рiшекьтям, Ви вiдгговiдно до ст. 55 КонституцiТ УкраТни маете права оскаржити його у судi.

Заступник начальника підпис =С.Л. Скітенко=

Вик.: Шварц Ю .О.
744-33-50

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2012, 12:13 
Борец

KD Group писал(а):
Геи не отвечают на скаргу и два инфозапыта больше месяца.Написал в суд -ответа нет куда и как писать дальше.Если можна образец.

я писал в прокуратуру и всё сразу находилось!
вот текст:
Цитата:
Прокурору Чернігівської області
Мірошниченко Сергію Сергійовичу

14000, м. Чернігів, вул. Князя Чорного, 9

ЗАЯВА
про злочін щодо порушення права на інформацію

Відповідно до Статті 7 Закону України «Про звернення громадян»
"Забороняється направляті скарги громадян для розгляду тім органам або посадові особи, дії чи рішення якіх оскаржуються."
Таким чином, наголошую на тому факті, що дану Скаргу не можна направляти для реагування та надання відповіді до Управління Державтоінспекції Управління МВС України в Чернігівській області.
Розслідування за фактами викладенимі в Скарзі повинно бути здійснено слідчіми Прокуратури Чернігівської області

Відповідно до Статті 15 Закону України «Про звернення громадян» встановлено, що відповідь за результатами розгляду заяв (клопотань) в обов'язковому порядку дається тим органом, який отримав ці заяви і до компетенції якого входить вирішення порушених у заявах (клопотаннях) питань,
за підписом керівника або особи, яка виконує його обов'язки.

Недотримання посадовими особами Прокуратури Чернігівської області вимог ст.ст. 7, 15 Закону України «Про звернення громадян» буде оскаржено в суді

Заявник звернувся до Єршова О.О. Начальника управління Державтоінспекції Управління МВС України в Чернігівській області. з двома інформаційними запитами вих. № ЧД-0905 від 05-09-2011р та № ЧД-0912 від 12-09-2011р (див Додатки №№ 2-3). Адресат отримав обидва запита, про що свідчать данні Укрпошти (див Додаток №1).

Станом на 21-09-2011 року Заявник не отримав жодної відповіді на свої запити.

Таким чином Заявник вважає, що Начальник управління Державтоінспекції Управління МВС України в Чернігівській області Єршов О.О. навмисно порушує вимоги Закона України "Про доступ до публічної інформації":

Стаття 212-3. Порушення права на інформацію
Неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина чи юридичної особи відповідно до законів України "Про інформацію", "Про доступ до публічної інформації", "Про звернення громадян", "Про доступ до судових рішень" та "Про засади запобігання і протидії корупції", -
тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Повторне протягом року вчинення порушення з числа передбачених частиною першою цієї статті, за яке особу вже було піддано адміністративному стягненню, -
тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від п'ятдесяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Тобто Начальник управління Державтоінспекції Управління МВС України в Чернігівській області Єршов О.О. вчинив незаконні дії за ч.1 та ч.2 ст.212-3 КупАП.

Користуючись своїми правами, гарантованими Заявнику Конституцією та Законами України, а так само керуючись ч. 1 ст. 24 Закону України "Про доступ до публічної інформації", ст 212-3 КУпАП
ПРОШУ

1. Прийняти дану скаргу до розгляду та розглянути у встановлений ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян» строк, а саме, невідкладно та надати письмову відповідь.

2. В реагування на скаргу провести розслідування щодо Начальника управління Державтоінспекції Управління МВС України в Чернігівській області Єршова О.О.

3. За результатами розслідування притягнути до відповідальності Начальника управління Державтоінспекції Управління МВС України в Чернігівській області Єршова О.О. згідно вимог ч1. ст. 212-3. «Порушення права на інформацію» КупАП.

4. За результатами розслідування притягнути до відповідальності Начальника управління Державтоінспекції Управління МВС України в Чернігівській області Єршова О.О. згідно вимог ч2. ст. 212-3. «Порушення права на інформацію» КупАП.

5. Про результати розслідування та прийняті міри покарання відносно Начальника управління Державтоінспекції Управління МВС України в Чернігівській області Єршова О.О. письмово проінформувати Заявника.

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2012, 12:40 
Борец

Колян КРИВОРОЖСКИЙ писал(а):
Разом iз заявою Вами надано ксерокопiю постанови Тернiвського районного ду м. Кривого Рогу вiд 24.04.2012 про скасуваняя постанови про мiнправопорушеiяя серiУ АЕУ3 425780 вiд 23.08.2010, винесено iнспектором IС Софйвського взводу ДГIС ДА' ГУМВС Украни в областi старшиною мілiцi Булахом В.А. При цьому, звертаю Вашу увагу, що на адресу управлння I ДнiпропетровськоТ областi з Тернiвськёго районного суду м. Кривого Рогу офiцiйно, будь якях; аналогiчних за змiстом та належно завiрених копiй постанов ду щодо скасування вищевказано постанови про адмiнправопорушення не надходило. Таким чином, надана Вами Ёсерокопiя постанови суду не може бути прийята до уваги в частинi внесения корегувань в базу данях ДАІ, про рушеяня Вами ПДР України.

сходити до суду взяти 2 копії рішення оригінали....надіслати повторно в гайовню,щоб з бази даних видалили порушення.
У зв'язiу з тим, що судом не давалась оцінка чи квалiфiкацiя дiям :iнспектора ДПС пiд час виконаiшя нам службових обов'язкiв щодо складання лроТоколу про адмiнiстративiiе тiравопорузленля, вiдносно Вас, пiдстав вважати його дiТ незакойними не мае.
Крiм цього, згiдно п. 2 ст. 166 «Кодексу адмiнiстративного судочинства Украни» у разi необхiдностi суд може постановити окрему ухвалу про наявнiсть пiдстав для розгляду питания щодо лритягнення до вiдповiдальностi осiб, рiшення, дi чи бездiяльнiсть яких визнаються протиЪравними.

треба подавати новий позов на визнання дій протиправними.
Також повiдомляю, що рiшеныя про йублiчне вибачення перед Вами, входить до компетенцi суду.
Таким чином згiдно з п. 2 ст. 162 хКодексу адмiнiстративного судочинства УкраТнл», у разi задоволеняя адмiнiстративного позову суд може додатково прийняти постанову про зобов'язання вiдповiдача вчинити певнi дiТ (публiчне вибачення та iнше).

позов до суду на вибачення.

інакше нічого не вийде...що поробиш...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2012, 13:01 
Постоялец

пішохід писал(а):

сходити до суду взяти 2 копії рішення оригінали....надіслати повторно в гайовню,щоб з бази даних видалили порушення.

треба подавати новий позов на визнання дій протиправними.

позов до суду на вибачення.

інакше нічого не вийде...що поробиш...

Добре, дякую! Буду займатись далі...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа