пішохід писал(а):
шансів мало,але по порушеннях процедури можна їх потягати....
якщо відбити ліву смугу,тоді можна відбити і страховку....завжди треба боротися до останнього
підтримую Вас, написав в пості вище - думаю, треба відбивати "ліву смугу" - а раз так - то вимога надати поліс була незаконною... Я буду подавати позов до суду (якщо тільки в найближчі день-два хтось із кваліфікованих юристів не переконає мене, що не варто витрачати час. Поки що не переконали).
Але маю ще запитання - от, скажімо, я хочу написати цей інформаційний запит на голову ДАІ - щоб мені дали копії протоколів, та відео. Як зробити так, щоб я мав докази того, що я ці запити надав?? Типу зробити дві копії, занести їх в приймальню, і вимагати, щоб на обох поставили дату, час і візу "прийнято"? І один лишити собі?
Просто була ситуація - цієї зими мені прийшла повістка в виконавчу службу, явитися, без пояснень. Я по ходу наваяв інформаційний запит на тему - "а за що?!" В службу явився, виявилося - старий штраф ДАІ був не обнулений, хоч йому вже років 4 було... На щастя - я зберігав квитанцію, справу закрили за 2 хвилини. Але от відповіді на той мій запит - немає і по сьогодні... Як довести, що запит був?
І ще - в принципі, це вже справа суда - він може витребувати всі необхідні докази, вірно? Чи мені конче їх мати на руках, і долучити до справи, ті копії протоколів? Просто якщо не оплачу в 14 днів - то штраф подвоюється, там це зазначено в постанові їхній куревській... ?