Текущее время: 15 май 2025, 23:43

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 70 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 10:56 
Борец

Alexus-12 писал(а):
Только за то, что не дали копию протоколов?

спочатку треба їх почитати....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 11:29 
Борец

Подавай иск, настаивай на том, что проверка полиса была незаконной, т.к. ты нарушения рядности не совершал. Укажи, что ты имел при себе полис, но настаивал на то что не обязан показывать, т.к. не было причин для проверки.

Далее. В протоколе при написании пояснений ты расписался о том, что получил копию?

В ПДД не написано, что перестраиваться нужно не более, чем за 50 метров.

10.4. Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку

Это "своевременно" определяется самим водителем, исходя из дорожный условий. Про 50 метров сказано лишь о подаче сигнала поворотника. И то - "не менее", а не "не более".

9.4. Подавати сигнал покажчиками повороту або рукою належить завчасно до початку маневру (з урахуванням швидкості руху), але не менш як за 50-100 м у населених пунктах.

Последний раз редактировалось makssav 04 июн 2012, 11:33, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 11:31 
Постоялец

makssav писал(а):
Далее. В протоколе при написании пояснений ты расписался о том, что получил копию?

Наверняка он все подписи там поставил. Они ж не отцепятся пока все подписи не поставишь.
Сканы протоколов выложит - тогда увидим.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 11:32 
Борец

makssav писал(а):
В протоколе при написании пояснений ты расписался о том, что получил копию?

думаю що він розписався.... :roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 11:35 
Борец

Был такой случай. При таком раскладе я в иске писал, что после того, как истец поставил подпись на протоколе, инспектор отказался давать ему копию протокола, сказав "По почте получишь". Но если есть желание, езжайие в районное гаи и берите копию там, чтобы подать вместе с иском. Либо просите об этом суд - затребовать у ответчика копию протокола, если уже нету времени кататься.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 13:15 
Новобранец

пішохід писал(а):
makssav писал(а):
В протоколе при написании пояснений ты расписался о том, что получил копию?

думаю що він розписався.... :roll:

Підписувався в кількох місцях, дітько його знає в яких...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 13:19 
Новобранец

makssav писал(а):
Был такой случай. При таком раскладе я в иске писал, что после того, как истец поставил подпись на протоколе, инспектор отказался давать ему копию протокола, сказав "По почте получишь". Но если есть желание, езжайие в районное гаи и берите копию там, чтобы подать вместе с иском. Либо просите об этом суд - затребовать у ответчика копию протокола, если уже нету времени кататься.

Думаю, що мені варто буде написати "після того як поставив підписи... інспектор не надав мені копію протоколів про порушення, нічим це не мотивуючи"
Що скажете?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 13:24 
Новобранец

makssav писал(а):
Подавай иск, настаивай на том, что проверка полиса была незаконной, т.к. ты нарушения рядности не совершал. Укажи, что ты имел при себе полис, но настаивал на то что не обязан показывать, т.к. не было причин для проверки.

Але чи можу я сказати в суді, що мав поліс, якщо написав це сране пояснення - "поліс забув вдома"??
Мені здається, що треба оскаржувати перший протокол - рух по лівій смузі без причини. Цього порушення не було (і я в поясненні написав - "рухався по лівій смузі, оскільки на перехресті, до котрого я наближався, рух прямо дозволено лише по лівій смузі", і лише на вимогу інспектора дописав "порушувати більше не буду") - а раз НЕ БУЛО ПОРУШЕННЯ - інспектор НЕ МАВ ПРАВА ВИМАГАТИ ПОЛІС СТРАХУВАННЯ. А значить - він добув докази мого порушення (я не зміг знайти поліс) - із порушенням чинного законодавства? Що скажете про таку модель захисту?
Дякую за відгуки!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 13:32 
Новобранец

пішохід писал(а):
шансів мало,але по порушеннях процедури можна їх потягати....
якщо відбити ліву смугу,тоді можна відбити і страховку....завжди треба боротися до останнього

підтримую Вас, написав в пості вище - думаю, треба відбивати "ліву смугу" - а раз так - то вимога надати поліс була незаконною... Я буду подавати позов до суду (якщо тільки в найближчі день-два хтось із кваліфікованих юристів не переконає мене, що не варто витрачати час. Поки що не переконали).
Але маю ще запитання - от, скажімо, я хочу написати цей інформаційний запит на голову ДАІ - щоб мені дали копії протоколів, та відео. Як зробити так, щоб я мав докази того, що я ці запити надав?? Типу зробити дві копії, занести їх в приймальню, і вимагати, щоб на обох поставили дату, час і візу "прийнято"? І один лишити собі?
Просто була ситуація - цієї зими мені прийшла повістка в виконавчу службу, явитися, без пояснень. Я по ходу наваяв інформаційний запит на тему - "а за що?!" В службу явився, виявилося - старий штраф ДАІ був не обнулений, хоч йому вже років 4 було... На щастя - я зберігав квитанцію, справу закрили за 2 хвилини. Але от відповіді на той мій запит - немає і по сьогодні... Як довести, що запит був?
І ще - в принципі, це вже справа суда - він може витребувати всі необхідні докази, вірно? Чи мені конче їх мати на руках, і долучити до справи, ті копії протоколів? Просто якщо не оплачу в 14 днів - то штраф подвоюється, там це зазначено в постанові їхній куревській... ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 13:37 
Борец

F44 писал(а):
Але маю ще запитання - от, скажімо, я хочу написати цей інформаційний запит на голову ДАІ - щоб мені дали копії протоколів, та відео. Як зробити так, щоб я мав докази того, що я ці запити надав?? Типу зробити дві копії, занести їх в приймальню, і вимагати, щоб на обох поставили дату, час і візу "прийнято"? І один лишити собі?

запит розруковуєш-підписуєш-копіюєш з своїм підписом-та копію залишаєш собі.
оригінал-вкладаєш до конверту і відправляєш заказним листом,з повідомленням про вручення-копію квитанції про сплату залишаєш собі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 13:47 
Борец

позов подавай негайно....а якщо захочуть ще копію протоколів....тоді винесуть ухвалу на усунення недоліків по зхаяві...на той час вже будуть відповіді по запитах..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 14:16 
Борец

Так протокола 2 отдельных? Обычно они вписывают оба нарушения в 1 протокол, а постановление выносят по более дорогостоящему наказанию.

Ты обжалуешь не протокол, а Постановление.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 14:22 
Новобранец

makssav писал(а):
Так протокола 2 отдельных? Обычно они вписывают оба нарушения в 1 протокол, а постановление выносят по более дорогостоящему наказанию.

Ты обжалуешь не протокол, а Постановление.

Так, я точно описав все - було ДВА протоколи, і одна постанова. 1 протокол - рухався по лівій смузі, 2 протокол - не мав страховки при собі... В постанові зазначено і те і те, все написано в першому пості...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 14:25 
Новобранец

і ще. В мене в машині було два пасажира, котрі бачили, що поліс я знайшов в себе в авто через 5 хвилин після того, як мене оштрафували, нікуди не заїжджав за ним... це має якесь значення?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2012, 14:42 
Постоялец

А в протоколы эти 2 свидетеля вписаны? Если нет, то не имеет значения. Хотя наверное в любом случае не имеет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 70 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа