Накатал вот такое заявленице:

Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику відділу ДАІ міста Одеса
Пану Кузнєцову В.В.
65110, м. Одеса, вул. Розкидайлівська, 67а
ЗАЯВА
Скарга на дії інспектора дізнання ВДАІ Приморського РВ ст. лейтенанта Бородавка Леоніда Леонідовича
Згідно Закону України «Про звернення громадян»
09.12.2011 р. відносно мене було складено протокол про адміністративне правопорушення (далі – протокол) серія ВН (копія додається) інспектором дізнання Бородавка Леонідом Леонідовичем (далі – інспектор).
Під час складання протоколу були грубо порушені норми чинного законодавства України, а саме:
1) Протокол було складено з всупереч КуПАП, а саме ст.. 36 : «При вчиненні однією особою двох або більше адміністративних правопорушень адміністративне стягнення накладається за кожне правопорушення окремо».
В протоколі зазначено, що відповідальність за дане правопорушення передбачена двома статтями КуПАП: ст. 124, та ст. 122 ч. 4.
2) Під час складання протоколу було порушено вимоги Наказу МВС №77 від 26.02.2009, а саме пункту 4.2, частини IV.
3) В протоколі вказано, що розгляд справи відбудеться 09.01.2011р. Але ця дата вже минула, тобто інспектор здійснив помилку, якою намагався ввести мене в оману.
4) Було порушено вимоги ст. 268 КуПАП, а саме - мене не було ознайомлено з матеріалами справи.
5) Під час складання протоколу інспектор скористався моїм незнанням у сфері нормативно-правових актів України, та вилучив моє водійське посвідчення № . На ці дії інспектор не мав право, тому що за статтею 122 ч. 4 КуПАП не передбачена відповідальність у вигляді позбавлення права на керування транспортним засобом. Прошу звернути увагу, що у графі стаття, за якою передбачена відповідальність вказана саме стаття 122 ч.4
6) Під час складання протоколу інспектор допускав зневажливий тон, погрожував забрати мій автомобіль на штраф майданчик, вів себе визиваючи.
Всіма своїми діями інспектор Бородавка Леонід Леонідович грубо порушував мої права громадянина, які гарантовані мені Конституцією України.
У зв’язку з викладеними фактами ПРОШУ:
1) Провести повну та всебічну перевірку викладених мною фактів.
2) Притягнути до суворої дисциплінарної відповідальності інспектора дізнання ВДАІ Приморського району ст. лейтенанта Бородавка Леоніда Леонідовича, та його безпосереднє керівництво за неналежний контроль за діяльністю підлеглих.
3) Повернути моє водійське посвідчення ОІА № .
4) Повідомити мене ыз результатами перевірки згідно із чинним законодавством.
Прошу Вас не турбувати мене з приводу уточнення будь-яких даних вказаних в заяві безпосередньо телефонними дзвінками, або особистими зустрічами. Всі дані вказані в заяві є остаточними, більше ніяких доповнень надати не маю можливості.
Сильно не бейте)