Текущее время: 28 июл 2025, 05:07

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 15:51 
Борец

aphalin писал(а):
Коли будеш подавати позовну заяву додаси клопотання про забезпечення позову. Може ще мито треба заплатити, уточни.

aphalin,для чого стараєшся,вже давали зразки,але людина хоче вирішити все по доброму,нехай вирішує.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 16:03 
Борец

aktivist писал(а):
aphalin писал(а):
Коли будеш подавати позовну заяву додаси клопотання про забезпечення позову. Може ще мито треба заплатити, уточни.

aphalin,для чого стараєшся,вже давали зразки,але людина хоче вирішити все по доброму,нехай вирішує.
Цитата:
Я пришел к исполнителю и показал ей решения суда, а она отказалась его принимать, и сказала что будет использовать своё служебное положение, и не закрывать производство. Сказала если я буду писать жалобы, она напишет на меня "куда нужно", что я ей угрожал. Я воспроинимаю это как вымогательство. Вероятнее всего она опишет моё имущество.
Наскільки я зрозумів виконавець по доброму вирішувати нічого не збирається.
Людина запитувала чи можна в звернутись в суд, щоб видали ухвалу на призупинення провадження, в той час як заява про злочин подана в прокуратуру. Я навів статтю КАСУ, яка все роз*яснює. Тим більше, якщо виконавець хоче описати майно, то без суду не обійтись. Ймовірність того, що прокуратура зобов*яже зупинити провадження нульова.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 16:27 
Постоялец

Прокурору
65003, м. Одеси
ул. Атамана Головатого, 89

ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН

Ця заява подана в порядку ст.95 КПК України, яка надає право громадянину повідомити органи прокуратури про вчинений злочин.

Згідно копії листа виконавчого провадження В-21/1841 від 8 грудня 2011 до Відділу державної виконавчої служби Одеського міського управління юстиції на примусове виконання надійшла постанова ВДАІ з обслуговування Суворовського району, м.Одеси серії ВН 546852 № від 01.03.2011р.

27 квітня 2011р. рішенням Суворовського районного суду у справі №2-А-3128 було скасовано постанову ВДАІ ВН 546852.
Як з’ясувалося, постанова про відкриття виконавого провадження В-21/1841 від 8 грудня 2011винесена на підставі виконавчого документа - постанови про адміністративне правопорушення ВН 546852 від 01.03.2011р. Проте, дійсна постанова ВДАІ була оскаржена мною 27 квітня .2011р. у Суворовському районному суді міста Одеси. Постанова була визнана протиправною та скасована.Та щодо мене було незаконно відкрито виконавче провадження В-21/1841.

Таким чином посадова особа Суворовського відділу державної виконавчої служби Одеського міського управління юстиції Краснопьорова А.С формально підійшовши до проведення виконавчих дій допустила грубі порушення чинного законодавства України та грубо порушила п.3 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про виконавче провадження»:
Державний виконавець відмовляє у відкритті виконавчого провадження у разі якщо рішення, на підставі якого видано виконавчий документ, не набрало законної сили, крім випадків, коли воно у встановленому законом порядку допущено до негайного виконання.

Незважаючи на сфальсифіковане виконавче провадження, 9 січня я вирішив за адресою яка була зазначена в постанові особисто повідомити державного виконавця Краснопьорову А.С. та надати копію рішення суду яким скасовано постанову ВДАІ про притягення мене до адміністративної відповідльності. Краснопьорава А.С відмовилась долучати до справи адміністративного провадження копію рішення суду. Я розцінив це, як вимагання хабара та службову недбалість. Крім того, у кабінеті службового виконавця мені заявили, що якщо я буду скаржитись, вона як цивільна особа разом з її співробітником який працює з нею в одному кабінеті, складе на мене заяву в органи МВД, що я нібито погрожував її здоровью.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 94, 95, 97 Кримінально-процесуального кодексу України, ПРОШУ:

1. Порушити проти посадової особи Суворовського відділу державної виконавчої служби Одеського міського управління юстиції Краснопьорової А.С кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 367 ККУ.
2. Направити мені постанову про порушення кримінальної справи\відмову в порушенні кримінальної справи в 10 денний строк згідно ст.97 КПКУ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 16:30 
Борец

добавь про сроки открытия исполнительного производства, в твоём случаи они пропущенны

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 16:39 
Борец

leshax писал(а):
Незважаючи на сфальсифіковане виконавче провадження, 9 січня я вирішив за адресою яка була зазначена в постанові особисто повідомити державного виконавця Краснопьорову А.С. та надати копію рішення суду яким скасовано постанову ВДАІ про притягення мене до адміністративної відповідльності. Краснопьорава А.С відмовилась долучати до справи адміністративного провадження копію рішення суду. Я розцінив це, як вимагання хабара та службову недбалість. Крім того, у кабінеті службового виконавця мені заявили, що якщо я буду скаржитись, вона як цивільна особа разом з її співробітником який працює з нею в одному кабінеті, складе на мене заяву в органи МВД, що я нібито погрожував її здоровью.

якщо у вас нема фото-відео-аудіо підтвердження цим словам чи свідків подій тоді краще викинути абзац з даної заяви взагалі,аби вам зустрічний іск чи заяву не припаяли-за наклеп,я це вже проходив.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 16:43 
Борец

Alyans писал(а):
добавь про сроки открытия исполнительного производства, в твоём случаи они пропущенны

в даному випадку краще не ліпить це до криміналу,а давить на те що провадження взагалі відкрито безпідставно,оскільки прокуратурі тільки дай за щось зачепиться,тоді хер виплутаїшся,все повинно бути чітко визначено-кримінал і все крапка,а вони нехай думають мразі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 16:55 
Борец

Цитата:
Це слушне зауваження. Ще один доказ того, що відкрито безпідставно, бо сроки пропущені. А значить службова недбалість чи перевищення службових повноважень.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 16:59 
Борец

aphalin писал(а):
Цитата:
Це слушне зауваження. Ще один доказ того, що відкрито безпідставно, бо сроки пропущені. А значить службова недбалість чи перевищення службових повноважень.

ну якщо хочете щоб прокуратура перевела стрілки на адміністративку,тоді дайте їй підказку
не відговорюю,тільки раджу,вирішувати автору.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 17:09 
Постоялец

недавно нашел свое письмо из исполнительной по штрафу осенью 2010го... Штраф был уплочен, причем до открытия исполнительного производства. Но в базе производство до сих пор висит открытое... Как они там что контролируют? Я на морозе пока жду что дальше будет и точу шашку..... :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 17:10 
Постоялец

https://docs.google.com/document/d/1XLE ... Ro_Oo/edit

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 18:29 
Постоялец

У прокуратуры есть полномочия прекращать виконавче провадження?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 18:35 
Борец

Цитата:
Стаття 20. Повноваження прокурора
При виявленні порушень закону прокурор або його заступник у
межах своєї компетенції мають право:
4) давати приписи про усунення очевидних порушень закону;
5) вносити подання до державних органів, громадських
організацій і посадовим особам про усунення порушень закону та
умов, що їм сприяли;
6) звертатись до суду з заявами про захист прав і законних
інтересів громадян, держави, а також підприємств та інших
юридичних осіб.
Стаття 22. Припис прокурора

Письмовий припис про усунення порушень закону вноситься
прокурором, його заступником органу чи посадовій особі, які
допустили порушення, або вищестоящому у порядку підпорядкованості
органу чи посадовій особі, які правомочні усунути порушення.

Письмовий припис вноситься у випадках, коли порушення закону
має очевидний характер і може завдати істотної шкоди інтересам
держави, підприємства, установи, організації, а також громадянам,
якщо не буде негайно усунуто. Припис підлягає негайному виконанню,
про що повідомляється прокурору.

Орган чи посадова особа можуть оскаржити припис вищестоящому
прокурору, який зобов'язаний розглянути скаргу протягом десяти
днів, або до суду.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа