Текущее время: 24 июл 2025, 06:28

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 59 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2011, 16:33 
Борец

serg82 писал(а):
Тогда пусть мама сходит но не платит

И не берет никаких бумаг и нигде не расписывается в получении чего либо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2011, 16:36 
Борец

2djmixer - заплатить проще, но осадок останется! Если всё верно, ты даёшь падонку возможность и дальше людей обувать!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2011, 16:47 
Борец

запропоную автору схему а він нехай сам вирішує:

спочатку напиши до ДВС такий запит:

Начальнику відділу ДВС ...ського
міськрайонного управління юстиції
м. ..............

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Згідно листа № .......... від .........2011р. державної виконавчої служби ського міськрайонного управління юстиції державним виконавцем Івановим І.І. винесено постанову АА № .......................

Відповідно до ст.5 Закону України «Про інформацію» кожен має право на інформацію, що передбачає можливість вільного одержання, використання, поширення, зберігання та захисту інформації, необхідної для реалізації своїх прав, свобод і законних інтересів.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції Україні, ст.1, 15, Закону України «Про звернення громадян» ст. 2, 5, 20, Закону України "Про інформацію", ст. 3, 4, Закону України "Про доступ до публічної інформації", ст. 11-1 Закону України «Про виконавче впровадження»

ПРОШУ:

1.В передбачений законом термін письмово надати мені повну інформацію щодо наявності та стану виконавчих проваджень щодо мене в ............ському відділу ДВС міськрайонного управління юстиції ............ської області.
2. Надати мені (за наявністю) копії матеріалів виконавчого провадження відносно мене у повному обсязі.
3. Про результати розгляду запиту повідомити мене за вище вказаною адресою в письмовому вигляді.

після того як отримаєш відповідь в тебе є 10 днів,пишеш приблизно так:

До суду…………
………………..

КЛОПОТАННЯ
про поновлення строку на оскарження Постанови АА № ……… в справі про адміністративне правопорушення від 00.00.2011р.

00.00.2011р. мною було отримано Постанову про відкриття виконавчого провадження від 00.00.2011р. винесену державним виконавцем Івановим І.І. про стягнення з мене 255грн. штрафу.
Як вбачається із змісту даної Постанови виконавче провадження було відкрите на підставі Постанови АА № …………..
Необхідно зазначити що постанову ВДАІ,якою мене притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу я не отримував.
Для з*ясування обставин я звернувся до відділу виконавчої державної служби …..кого районного управління юстиції де мені надано було копію постанови ВДАІ АА № ..………… на підставі якої мене притягнуто до адміністративної відповідальності.
Із зазначеною Постановою я не згоден, вважаю її не законною та маю намір оскаржити її в судовому порядку, але на оскарження даної постанови визначений законодавством 10-ти денний термін.
Відповідно до ст.285 КУпАП копія постанови протягом 3-х днів вручається, або висилається особі,щодо якої її винесено,
Зважаючи на те що постанова була винесена 00.00.2011р., її слід було відправити на мою адресу не пізніше 00.00.2011р.
Як зазначалося вище працівниками ВДАІ зазначена постанова мені не направлялася, у зв*язку з чим було грубо порушено моє правао на захист передбачене Конституцією України, а тому мною, з незалежних від мене обставин, було пропущено визначений законодавством строк на оскарження Постанови.
Відповідно до ч.1 ст.2 КАСУ, пропущений з поважних причин процесуальний строк, встановлений законом,може бути поновлений, а процесуальний строк, встановлений судом,- продовжений судом за клопотанням особи, яка бере участь у справі.

На підставі вищевикладеного, та керуючись ч.1 ст.2 КАСУ,
ПРОШУ:

Поновити, пропущений з поважних причин процесуальний строк на оскарження Постанови в справі про адміністративне правопорушення АА № ……….. від 00.00.2011р.

П.І.Б

після того як поновлять строк,подеш позов на оскарження постанови гайців і нехай тоді приходять падлюки в суд і розказують звідки взялась та постанова :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2011, 16:55 
Борец

можна спробувати змінити місце здійснення виконавчого провадження за умови що за місцем прописки не має вашого майна
Стаття 20. Місце виконання рішення

5. У разі якщо у процесі виконавчого провадження державним
виконавцем отримано документальне підтвердження про зміну або
встановлення місця проживання, перебування чи місцезнаходження
боржника, його майна, місця його роботи на території, на яку не
поширюється компетенція державного виконавця, та з'ясувалося, що
майно боржника, на яке можна звернути стягнення, відсутнє на
території, на яку поширюється компетенція державного виконавця,
державний виконавець не пізніше наступного дня з моменту, коли
йому стали відомі зазначені обставини, надсилає виконавчий
документ за новим місцем проживання чи місцезнаходженням боржника,
місцем його роботи чи місцезнаходженням майна боржника, про що
повідомляє стягувачу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2011, 16:58 
Борец

Спочатку попрошу маму, щоб завтра сходила і дізналася, що там і як, а потім буду вирішувати.

Майна мого по місцю прописки дійсно нема.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2011, 17:03 
Борец

djmixer писал(а):
Спочатку попрошу маму, щоб завтра сходила і дізналася, що там і як, а потім буду вирішувати.

оце вже по нашому :D
тільки скажи мамі нехай там нічого не підписує,бо вони можуть розвести на підпис що тебе ознайомлено з доками про виконавче провадження і тоді піде відлік 10-ти денного терміну на оскарження.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 ноя 2011, 15:43 
Борец

Пока точно не ясно що, і як, але вже можу сказати, що в даній ситуації я став жертвою власної довірливості.

Зате тепер точно відомо, що інспектор ДПС с-нт міліції Шелетин Віталій Іванович з міста Тернопіль з легкістю зможе виграти любий конкурс на звання найкращого гандона.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 ноя 2011, 15:53 
Борец

djmixer писал(а):
Пока точно не ясно що, і як, але вже можу сказати, що в даній ситуації я став жертвою власної довірливості.

а от з цього місця, будь-ласка в подробицях,якщо можна.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 ноя 2011, 16:06 
Постоялец

djmixer
разшифруй :roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 ноя 2011, 20:09 
Борец

Докладніше напишу коли буду в тих краях і візьму копію протокола, поки відомо мало і тільки із слів матері по телефону.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 ноя 2011, 20:11 
Борец

djmixer
а для чого тобі бути в тих краях, тим більши змушувати маму бігати по виконавчих?
Відправляй запити до виконавчої поштою.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 ноя 2011, 13:17 
Постоялец

_Skamar_ писал(а):
djmixer
а для чого тобі бути в тих краях, тим більши змушувати маму бігати по виконавчих?
Відправляй запити до виконавчої поштою.

мне тоже пришло с виконавчой .... в интернет базе минюста только копия и нет копии с гаи. я так понимаю у мин юста и нема их, это нужно в гаи запрос делать

а что за форма запроса в виконавчу? что она даст?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 ноя 2011, 23:03 
Борец

esav писал(а):
я так понимаю у мин юста и нема их, это нужно в гаи запрос делать

навіщо тобі те даі?
Цитата:

вона дасть все те, що тебе цікавить,щоб не звертатись в даі

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 ноя 2011, 17:07 
Постоялец

aktivist писал(а):
esav писал(а):
я так понимаю у мин юста и нема их, это нужно в гаи запрос делать

навіщо тобі те даі?
Цитата:

вона дасть все те, що тебе цікавить,щоб не звертатись в даі

а если дается 10 дней ... принцип как в суде?

или отсрочка?

есть какиенть темплейты в исполнительную?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 ноя 2011, 01:37 
Борец

esav
ти спочатку опиши проблему та що тобі треба отримати. Дамо тобі форму :)
які 10 днів?
Якщо на оскарження постанови ДАІ про шраф, то там дається 10 днів на оскарження з дня винесення постанови, але за наявності поважних причин цей строк може бути поновлено.
Якщо на оскарження постанови ДВС про відкриття виконавчого провадження, то в законі не вказано з чого вони починаються - з дня винесення постанови чи з дня її отримання боржником. Враховуючи, що виконавча ніколи не відправляє постанови про відкриття виконавчого провадження рекомендлваним листом (хоча зобов"язана), то вважаємо, що позов маємо подати протягом 10 днів з дня отримання копії постанови. Для того щоб зафіксувати дату отримання постанови - або звертаємось до них особисто і вимагаємо щоб надали копію Постанови про відкриття виконавчого провадження і копію Постанови ДАІ про штраф і обов"язково вимагаємо щоб поставили на цих документах вихідний номер і дату, тобто дату, коли отримано вами дані документи і, відповідно, від якої починається відлік 10 днів. Якщо немає можливості або бажання їхати у виконавчу, то пишемо їм інформаційний запит з вимогою повідомити про наявність відкритих щодо вас виконавчих проваджень і, якщо такі є, щоб надіслали копії виконавчих документів (постанов ДАІ про штраф) і копії постанов про відкриття виконавчого провадження. Відправляємо рекомендованим листом. Відповідь має прийти протягом 5 робочих днів + кілька днів на пересилку. Штампік з датою вашого поштового відділення на конверті і буде вважатись за дату отримання вами.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 59 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа