Как и обещал - отчитываюсь:
Пришел ответ на мой инфозапрос и жалобу.
1. Ответ на инфозапрос о том, что в производстве находится дело об этих 102 грн.
2. Ответ на жалобу в кратце такой - должник не имеет права обжаловать действия должностного лица, только через суд.
Фотокопии ответов прилагаю.

Сообщение, не относящиеся к теме
Теперь хочу написать жалобу в суд. Подмогните, послезавтра еду и буду подавать иск.
До ______________ районного
(міського) суду ____________
ОСКАРЖУВАЧ_________________
(заявник) _________________
(п.і.п.б громадянина, який
подає скаргу, його адреса)
ВІДПОВІДАЧ ________________
(державний орган
на неправомірні дії посадової особи
(органу державної влади)
У провадженні державного виконавця Балкова М.Ю. міського відділу ДВС м.Селидове знаходиться виконавчий лист (документ) про стягнення з мене на користь держави штраф у розмiрi 102 грн.
При проведенні виконавчих дій державний виконавець неправомірно не надав мені можливості сплатити борг у сумі 51 грн. на користь держави. Визначається це тим, що копію протоколу та постанови про адміністративне правопорушення інспектором мені надано не було. На моє прохання він відповів, що копії будуть надіслані на мою адресу поштою.
Але копій я так і не отримав. Таким чином я був позбавлений свого права у 10-денний строк оскаржити постанову у відповідному порядку.
На мой поясненя державний виконавець відповіла, що її це не стосується і вона не прийме від мене квітанції на сплату штрафу 51 грн.
Згідно зі ст.13 Закону України" Про державну виконавчу службу", ст. 85 Закону "Про виконавче провадження") та ст.ст. 383-385 ЦПК України
ПРОШУ:
Визнати дії державного виконавця не надання мені 7 денного строку для добровільного погашення боргу у 51 грн. незаконними.
Надати можливість самостійно у добровільному порядку погасити заборгованість перед державою у суммі 51 грн.
ДОДАТКИ:
1. Дві копії Постанови про відкриття виконавчого впровадження
2. Дві копії Виклику державного виконавця
3. Дві копії Постанови про адміністративне правопорушення
4. Дві копії скарги до Начальника міського ВДВС м. Селидове
5. Дві копії інформаційного запиту до міського ВДВС м. Селидове
6. Дві копії відповіді на скаргу
7. Дві копії віповіді на інформаційний запит
Підпис
Дата
Прошу помощи в правке этого всего дела и советов в борьбе.

Сумма не большая, но подоставать надо, чтоб впредь не повадно было.