Ясся писал(а):
Заява
Згідно ст.9 Закона України про інформацію, кожному громадянину гарантований вільний доступ до інформації, яка стосується його особи. Згідно ст.269 КУпАП потерпілий має право ознайомиться з матеріалами справи, подавати клопотання, виступати в якості свідка.
07.10.2011 року у м.Тараща по вул.Видна, буд. 14 Київської області на мій власний автомобіль SKODAOctaviaTOUR д/н АІ3751СЕ скоїв наїзд службовий автомобіль ВАЗ-2110 д/н АІ1300ВС прокуратури Таращанського району. Внаслідок данного ДТП мені було завдано морального та материального збитку.
В зв»язку з вищенаведеним, а також керуючись ст. 32, ст. 33 Закону України про інформацію , ст 269, ст. 272 КУпАП з метою повного та об»єктивного ознайомлення з матеріалами справи
ПРОШУ:
1. Прийняти дане клопотання до розгляду;
2. Надати можливість ознайомитися з матеріалами справи;
3. Дозволити копіювання матеріалів справи на цифровий носій;
4. Визвати мене як свідка для уточнення обставин справи, повідомивши про дату заздалегідь.
по заяві-строк на розгляд-10 днів,і мають сказати чи розглянуть,потім строк-30 днів.
пиши саме клопотання,і додай про Закон України про доступ до публічної інформації.
згідно того Закону-людина має право на копіювання документів в кількості-10 аркушів-безкоштовно,а решта за гроші,але суть-щоб згідно публічної інформації-якнайшвидше мати на руках,копії всіх документів.
в гайовні має бути для цього відповідальний,та відведекне місце.