Текущее время: 02 авг 2025, 19:47

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Эта тема закрыта, Вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 49 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 20:37 
Новобранец

нажаль маю лише Постанову ДАІ, Скаргу в ДАІ, вимогу ДВС,
протокол після підписів в постанові інспекор не дав сказав він тобіне потрібний,
постанову ДВС мені не давали, а я й не питав, вважав що мені від ДВС взагалі нічого не потрібно.

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

скарга даі в DOC http://www.ex.ua/view/9521313

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 20:42 
Борец

а є копія скарги в апел. суд? або хочаб текст? пишість запит в ДАі нехай нададуть інформацію про розгляд справи.
п.с. коли секретар отримує якісь документи лише їх підписує чи ще вхідний номер повинен бути та печатка? п.с. я б ще запит на пошту по місцю проживання направив щоб повідомили чи за останні 2 місяці приходили якісь листи на вашу адресу.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 20:46 
Новобранец

от перша сторінка позовної заяви до суду в якій я першим абзацом вказував що не отримав відвовіді, можливо суддя просто її не читав а лише подивися на дату постанови :(
Изображение

От скан апеляційної скарги
Изображение Изображение

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 20:49 
Борец

додайте клопотання про забезпечення позову та просіть суд витребувати документи про прийняте рішення по ваші скарзі в даї, та число коли Ви були з ним ознайомлені, але перед цим подайте запити про які я писав вище, щоб вони не змогли все повиправляти

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 09 сен 2011, 20:21 
Борец

sera_talne
можу скласти тобі позов, про який казав раніше, про визнання незаконним направлення постанови ДАІ до ДВС на виконання та скасування постанови ДВС про виконавче провадження. Бажано щоб ти отримав в ДВС копію постанови про відкриття виконавчого провадження, ато їхню вимогу нікуди не приткнеш, тільки у нужник. Тільки на копії нехай обов"язково поставлять вихідний номер, поточну дату та підпис.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 11 сен 2011, 20:18 
Новобранец

Завтра планую отримати інформацію по моїй справі.

1. Інформаційний запит на пошту: "Чи надходили на поштову адресу: «20400, Черкаська обл., ***///***, в період з 19.05.2011 р. по 11.09.2011 р. листи в тому числі і замовні від ДАІ ***///***

2. Інформаційний запит в ДАІ: "
1.Чи була розглянута скарга від *** на постанову у справі про адміністративне правопорушення ***
2.Яке прийнято рішення по скарзі від *** на постанову у справі про адміністративне правопорушення ***
3.Як і коли було повідомлено *** за результатами розгляду його скарги на постанову у справі про адміністративне правопорушення ***

3. Отримати копію постанови в ДВС

Чи потрібно іти в суд і дізнаватися результати апеляційного оскарження, якщо так то як його оформити (письмово чи просто усно)?

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 12 сен 2011, 10:53 
Борец

Цитата:
1. Інформаційний запит на пошту: "Чи надходили на поштову адресу: «20400, Черкаська обл., ***///***, в період з 19.05.2011 р. по 11.09.2011 р. листи в тому числі і замовні від ДАІ ***///***

пошта навряд може дати будь-яку інформацію по звичайних листах.
Стосовно рекомендованих (заказное), то в них ведеться реестр і вони можуть надати інформацію, щоправда на моєму відділенні, мені повідомили, що можуть дати інформацію про долю рекомендованого листа, тільки якщо я їм повідомлю поштовий ідентифікатор цього листа (штрих-код), а перевіряти цю інформацію якимись інфозапитами в мене покищо не було необхідності.
Цитата:
Чи потрібно іти в суд і дізнаватися результати апеляційного оскарження, якщо так то як його оформити (письмово чи просто усно)?

Дізнатись про долю апеляційної скарги треба було б. Спочатку заїдь в районний суд, через який подавалась апеляційна скарга, узнай чи вони хочаб передали її в апеляційний суд, якщо передали - то подзвони в апеляційний суд. Вони надають інформацію по телефону, просто назви прізвище, що за скарга і спитай на коли призначений розгляд.

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 12 сен 2011, 11:38 
Новобранец

Отримав постанову ДВС, її зареєстрували сьогоднішнім числом.
Изображение

Був дуже здивований в ДАІ, сьогодні не було секретаря був інспектор ДПС який мене ДУЖЕ здивував своєю вічливістю та порядністю, навіть не думав що в нашому ДАІ є порядні люди.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 12 сен 2011, 12:06 
Борец

sera_talne
ок, сьогодні-завтра напишу позов до окружного адмін суду.
І що сказали в ДАІ?

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 13 сен 2011, 09:01 
Новобранец

Сьогодні був в даі. Зміст відповіді приблизно наступний:" " ніякоі скарги я не бачив і нічого дивитись не буду. Ти не по правильному путі ідеш поняв, я не останній день роблю, а ти не останній день іздиш." потім я попросив вічливо прийняти мій інформаційний запит, або надати письмову відповідь що скарги він не отримував. Капітан взагалі ніякоі реакціі не моі слова і вксь цей час грався на крмпютері в ігру.

От так вчорашнє здивування порядністю. Було повністю розвіяне.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 13 сен 2011, 10:10 
Борец

потрібно було при ньому дзвонити на тел. довіри, або в обласне управління і обовязково бути з диктофоном

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 15 сен 2011, 18:23 
Борец

До Окружного адміністративного суду Черкаської області
м. ХХХХХХХХХХХ
Вул. ХХХХХХХХХХ

Позивач:
ХХХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХ
М. ХХХХХХХ., вул. ХХХХХХХ
Буд. ХХХХХХХ, кв. ХХХХХХХ
Тел: ХХХХХХХХХХ

Відповідач1:
Відділ державної виконавчої служби
Солом”янського районного управління юстиції у м. Києві
Вул. ХХХХХХХХХ ХХХХ

Відповідач 2:
УДАІ УМВС України в Черкаській області
вул. Л.Українки, 21,
м.Черкаси,
18000

АДМІНІСТРАТИВНА ПОЗОВНА ЗАЯВА
(про визнання незаконним направлення постанови в справі про адміністративне правопорушення серія СА № 356521 від 19.05.2011 р. на примусове виконання та скасуванню Постанови про відкриття виконавчого провадження серія: ВП № 27075567 від 08.06.2011)

Цей позов підлягає розгляду у судах на підставі ст.24 Закону Ураiни про виконавче про-вадження: „Постанова про відкриття виконавчого провадження може бути оскаржена сторонами начальнику відповідного органу державної виконавчої служби або до відповідного суду у 10-денний строк”, яка прямо передбачає право особи оскаржити до адміністративного суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і Державна виконавча служба та їх посадові особи.
11.09.2011 р. на мою адресу надійшов лист (в додатках) старшого державного виконавця М.В. Саламахіна з відділу державної виконавчої служби Тальнівського районного управління юстиції (надалі по тексту - ВДВС) з вимогою погасити якусь заборгованість в сумі 578 грн. до 19.07.2011 р. Також в листі повідомлялось, що відносно мене відкрито виконавче провадження, проте відсутнє будь-яке повідомлення на підставі якого виконавчого документу відкрито провадження та була відсутня копія Постанови про відкриття виконавчого провадження. Хоча відповідно до п. 5 ст. 25 ЗУ „Про виконавче провадження”, копії постанови про відкриття виконавчого провадження надсилаються не пізніше наступного робочого дня чтягувачу та боржникові. Замість того, щоб повідомити про суть справи, державний виконавець у своїй так званій „вимозі” лякає ще більшими штрафами та кримінальною відповідальністю.
12.09.2011 р. я звернувся до ВДВС з метою з”ясувати суть вимоги державного виконавця та отримав копію Постанови про відкриття виконавчого провадження (надалі по тексту – Постанова ВДВС) серія: ВП № 27075567 від 08.06.2011 р. (в додатках). Відповідно до вказаної постанови, головним державним виконавцем Нескомним С.І. відкрито виконавче провадження за постановою в справі про адміністративне правопорушення (надалі по тексту – Постанова ДАІ) серія СА № 356521 від 19.05.2011 р. (в додатках), виданий Державною автомобільною інспекцією по стягненню штрафу в сумі 510 грн.
Дійсно, 19.05.2011 р. інспектором ДПС Тальнівського ВДАІ УДАІ УМВС України в Черкаській області ХХХХХХХ Х.Х. було складено протокол про адміністративне правопорушення та винесена вказана Постанова ДАІ. Проте, 20.05.2011 р. мною була подана Скарга (в додатках) на ім”я начальника ВДАІ Тальнівського району Петрова Є.В.. Скарга була зареєстрована в канцелярії Тальнівського ВДАІ УДАІ УМВС України в Черкаській області (надалі по тексту - ВДАІ) та факт реєстрації засвідчений підписом працівника Тальнівського ВДАІ Нітенська О.В.. Відповіді на скаргу я не отримав до сьогодняшнього дня.
Відповідно до ст. 288 КУпАП, Постанову по справі про адміністративне правопорушення може бути оскаржено у вищестоящий орган (вищестоящій посадовій особі) або в районний, районний у місті чи міськрайонний суд.
Відповідно до ст. 289 КУпАП, Скаргу на постанову по справі про адміністративне правопорушення може бути подано протягом 10 днів з дня винесення постанови.
Я подав Скаргу на Постанову ДАІ наступного дня після винесення до Тальнівського ВДАІ, отже повністю виконав вимоги ст.ст. 288, 289 КУпАП.
Відповідно до ст. 295 КУпАП, копія рішення по скарзі на постанову по справі про адміністративне правопорушення протягом трьох днів надсилається особі, щодо якої її винесено.
Відповідно до ст. 299 КУпАП, при оскарженні або опротестуванні постанови про накладення адміністративного стягнення постанова підлягає виконанню після залишення скарги, або протесту без задоволення.
Ніяких рішень по моїй скарзі я не отримав до цієї пори, ніяких повідомлень про розгляд скарги я також не отримував. Отже, моя скарга до цієї пори не розглянута та рішення по ній не прийнято.
Відповідно до ст. 307 КУпАП:
„Штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через п”ятнадцять днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу, а в разі оскарження або опротестування такої постанови – не пізніш як через п”ятнадцять днів з дня повідомлення про залишення скарги або протесту без задоволення.”
Та відповідно до ст. 308 КУпАП:
„У разі несплати правопорушником штрафу у строк, установлений частиною першою статті 307 цього Кодексу, постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до відділу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом.”
Таким чином, КУпАП чітко визначає, що Постанова про адміністративне правопорушення направляється на примусове виконання до ДВС, якщо штраф не був сплачений порушником у п”ятнадцятиденний термін з дня повідомлення йому про залишення скарги без задоволення.
Таким чином, на момент відправлення Постанови ВДАІ до ВДВС для примусового виконання, не тільки не сплинув п”ятнадцятиденний термін визначений ч.1 ст. 307 КУпАП, а фактично і не починався і тому в ВДАІ, відповідно до ст. 308 КУпАП, не було законних підстав надсилати Постанову ВДАІ до ВДВС для примусового виконання, а в державного виконавця не було підстав відкривати виконавче провадження стосовно мене.
На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст.288, 289, 295, 299, 307, 308 КУпАП,
ПРОШУ:
1. Визнати незаконним направлення постанови в справі про адміністративне правопорушення серія СА № 356521 від 19.05.2011 р. на примусове виконання до відділу державної виконавчої служби.
2. Постанову ВДВС серія: ВП № 27075567 від 08.06.2011 про відкриття виконавчого провадження скасувати.
3. Виконавче провадження щодо мене закрити.
ДОДАТКИ:
1. Копія вимоги ВДВС
2. Копія постанови про відкриття виконавчого провадження
3. Копія постанови в справі про адміністративне правопорушення
4. Копія скарги на постанову в справі про адміністративне правопорушення
5. Квитанція про сплату судового сбору.
Дата ПІДПИС ПІБ

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 15 сен 2011, 18:30 
Борец

sera_talne
перечитай чи все вірно вказано, простав необхідні дані замість ХХХХХ
позов подається до окружного адмін суду.
В позові вказаний відповідач - УДАІ УМВС України в Черкаській обл., так як ВДАІ не являється окремою юридичною особою, а всі працівники в штаті УДАІ і УДАІ несе юридичну відповідальність за їх дії.
судовий збір - 3,40 грн. куди платити треба вияснити в суді.
Якщо не хочеш їхати в Черкаси - узнай в місцевому суді.
Постанову з додатками можна надіслати поштою, рекомендованим листом. Приклади копії для кожного відповідача.

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 16 сен 2011, 15:59 
Новобранец

Щиро дякую за позовну заяву, все просто супер.

Відповідач 2 зрозумів, а от Відповідач1 має бути:
Відділ державної виконавчої служби Солом”янського районного управління юстиції у м. Києві
чи відділ державної виконавчої служби Тальнівського районного управління юстиції

І на постанові не вказано що вона видана 12/09/2011, можливо необхідно наголосити на тому що вона зареєстрована саме 12/09/2011 про що свідчить запис в журналі реєстрації вихідної кореспонденції ДВС Тальнівського РУЮ який здійснено за моєї присутності?

Листа я не отримував, а вимогу мені особисто передав якийсь незнайомий мені хлопчина років 16 сказавши що він представник ДВС приблизно ще 14/07/2011.
Це нічого не міняє (маю на увазі що не отримував лист)?

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 16 сен 2011, 16:43 
Борец

Цитата:
а от Відповідач1 має бути:
Відділ державної виконавчої служби Солом”янського районного управління юстиції у м. Києві
чи відділ державної виконавчої служби Тальнівського районного управління юстиції

твій, Тальнівський має бути ))) то просто потрапило з попереднього позову

Цитата:
І на постанові не вказано що вона видана 12/09/2011, можливо необхідно наголосити на тому що вона зареєстрована саме 12/09/2011 про що свідчить запис в журналі реєстрації вихідної кореспонденції ДВС Тальнівського РУЮ який здійснено за моєї присутності?

я не писав що вона видана 12.09.2011 р., я писав, що 12.09.2011 р. у ВДВС ти отримав копію постанови про відкриття виконавчого провадження серія: ВП № 27075567 від 08.06.2011 р..

Цитата:
Листа я не отримував, а вимогу мені особисто передав якийсь незнайомий мені хлопчина років 16 сказавши що він представник ДВС приблизно ще 14/07/2011.
Це нічого не міняє (маю на увазі що не отримував лист)?

ну я не знав як до тебе потрапила та вимога, того написав так. Напиши наприклад, що знайшов вимогу в поштовій скринці 11.09.2011 р. або щось інше, але не кажи що тобі її надали 14.07.2011р. Бо державний виконавець може накласти штраф за невиконання його законних вимог, або неявку. Хоча там не було виклику, але всеодно... напиши що знайшов в поштовій скринці 11.09.2011 р. А скільки вона там пролежала то не твоя справа, ти не зобов"язаний перевіряти поштову скриньку щодня.

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх

Начать новую тему Эта тема закрыта, Вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 49 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа