Текущее время: 16 май 2025, 07:34

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 31 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 26 авг 2011, 08:55 
Новобранец

_Skamar_ писал(а):
evgeny_zp, був у від"їзді.
документи по другій і сьомій ссилці не відкриваються. Що там?

В наданих тобою документах є лист з ДВС від 16.05.2011 р. в якому вони повідомляють, що відіслали на твою адресу копію постанови про відкриття виконавчого провадження. То вони надіслали тобі її поштою? Коли ти її отримав? Надіслана була звичайним листом чирекомендованим?
Прихожу домой в двери торчит письмо без конверта. Послечего пошел и получил копии доков с печатью начальника и попросил расписаться выконавца на обороте вызова когда я приходил. У них не расписывался в получении.

Справа в тому, що виконавцем скоріше за все прийнята до виконання постанова ДАІ, термін звернення якої минув. Тобто виконавець незаконно відкрив виконавче провадження, проте термін оскарження постанови ДВС - 10 днів з дня отримання. Якщо постанова про відкриття виконавчого провадження тобі не надсилалась, або надсилалась звичайним листом - то можна вважати що ти її не отримував. Тоді необхідно звернутись до ДВС, отримати копію постанови про відкриття виконавчого провадження з поточною датою і подавати позов про скасування цієї постанови.
Постанова есть в копиях

http://s46.radikal.ru/i113/1108/5d/210bef8b197a.jpg

Далі. Як я вже казав раніше, термін оскарження постанови ДАІ - 10 днів з дня винесення. Проте, якщо ти не отримував копію постанови - можна ставити перед судом питання про поновлення строків оскарження відповідної постанови. На постанові відсутній твій підпис про отримання постанови, також відсутні відомості, що вона відправлялась поштою, тобто це підтверджує, що копію постанови ти не отримував. Потрібно знову ж таки - отримати в ДВС копію постанови ДАІ з поточною датою. І далі подавати позов про оскарження цієї постанови.
Где взять болванку оскарження и подавать ее в месте с просьбой о возобновлении сроков или отдельно.

Крім того, в ст. 307 КУпАП визначається, що штраф має бути сплачений протягом 15 днів з дня отримання копії постанови. В ст. 308 КУпАП визначається, що якщо штраф не був сплачений протягом терміну, встановленому в ст. 307 КУпАП - постанова передається в ДВС для примусового виконання і в такому випадку стягується подвійний розмір штрафу + виконавчий збір + витрати пов"язані звиконанням постанови.
Ти не отримував копію постанови ДАІ, отже 15 денний термін на сплату штрафу фактично не розпочинався, значить у ДАІ не було підстав відправляти постанову до ДВС для примусового виконання.

Отже, потрібно подати такі позови:
- про оскарження постанови ДАІ
- про оскарження постанови ДВС (на випадок, якщо постанову ДАІ не скасують)
- ну ще, якщо є бажання - можна подати позов проти УДАІ про визнання протиправними бездіяльність - щодо не надсилання тобі копії постанови вчасно та безпідставного надсилання постанови для примусового виконання до ДВС.

По позову щодо оскарження постанови ДАІ - качай пам"ятку, шукай там подібний позов, корегуй під себе, викладай тут. Позови по оскарженню постанови ДВС та проти УДАІ, я можу допомогти написати.
Але для цього - сходи в ДВС та отримай копію постанови про відкриття виконавчого провадження та копію постанови ДАІ з поточними датами.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 авг 2011, 12:42 
Борец

Цитата:
Послечего пошел и получил копии доков с печатью начальника и попросил расписаться выконавца на обороте вызова когда я приходил. У них не расписывался в получении.
дата получения стоит? какая?

Цитата:
Постанова есть в копиях

да я знаю, еще раз говорю - важно чтобы была зафиксирована дата получения тобой постановы, т.к. срок на обжалование - 10 дней с момента получения.

Цитата:
Где взять болванку оскарження и подавать ее в месте с просьбой о возобновлении сроков или отдельно.

памятка - viewtopic.php?f=28&t=496&hilit=%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D1%8F%D1%82%D0%BA%D0%B0
и тут еще можно поискать - viewforum.php?f=37
в самом иске, первым пунктом после слова ПРОШУ пишется:
1. Поновити строк оскарження постанови №...

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 сен 2011, 13:22 
Новобранец

Получил ответ на инфозапрос письменно. Датой получения постановы по протоколу считаю дату на конверте. 9.09.2011 подал иск в суд о продлении сроков обжалования и отмене постановы. Сегодня 22.09 - сколько времени мне ждать повестку в суд? Есть какие-то сроки рассмотрения дела?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2011, 20:58 
Новобранец

http://s017.radikal.ru/i418/1110/80/e984ea4c64e3.jpg

Написал иск подал 9.09.2011г. приходил в канцелярию и получал ответ что вам придет повестка и не морочь голову.
12.10.2011 пришел и с руганью получил такую ухвалу. Теперь мне предлагают переподать иск поновой в течении почему то 5 дней но судя из ответа мне вновь подать предлагают т.к. сроки исправления прошли. А подай я поновой то откажут т.к. сроки обжалования прошли судя из дат по инфозапросу. Чего делать сейчас. как восстановить сроки поправок по именно этому делу т.к. мне не отправляли по почте ничего. Как дали ухвалу просили написать на листочке что получил ухвалу 12.10.2011. без названия и номера ухвалы просто на огрызке листа.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2011, 21:13 
Новобранец

ВОТ КАК ВЫГЛЯДЕЛ ПОЗЫВ

До:
Орджоникидзевский районный суд г. Запорожья
ул. Победы, 51, г. Запорожье, 69035
Телефон(ы): (0612) 33-22-82, 34-31-10

Позивач:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Відповідач 1:
УДАI ГУМВС України в м.Запоріжжі
69057, м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 96
Тел.: +38 (0612) 340415
Інші засоби зв’язку невідомі

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
про визнання протиправною та скасування постанови про накладення
адміністративного стягнення за порушення Правил дорожнього руху
України, закриття провадження по справі про адміністративне
правопорушення від xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Цей позов підлягає розгляду в судах на підставі ст.288 ч.3 КУпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівняного до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.

13.06.2010 р 18-00 я, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx рухався, з сім єю, на авто Шеврове XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX по дорозі від с. Кирилівка до м. Мелітополь. Був зупинеенен Інспектором Якімівського ВДАІ Сулейманов Андер Киритович (Прізвище у протоколі нерозбірливо) . Даний факт є грубим порушенням п.11.17 Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, затвердженої Наказом МВС України від 26.02.2009 №77 (Далі «Інструкція №77»
Нагрудний знак він відмовився дати переписати. Інспектор сказав що я ніби то порушив знак 3.25 (обгон заборонено). Я відповів що порушить його не зміг так як не здійснював обгон бо їду з дітьми, та рухався в потоці машин,. Інспектор помилково зупинив мене бо в потоці їхало багато машин. На прохання представити фото чи відео фіксацію, яка допомогла би розібратися в питанні помилковості інспектора, він відповів що йому достатньо його очей для написання протоколу, - «А ви виправдовуйтесь як завгодно».(цитата). Відсутні докази скоєння порушення – матеріали фото чи відео фіксації або покази свідків на підтвердження мого нібито порушення. Це є грубим порушенням вимог п. 1.6. розпорядження МВС України №466 від 21.05.2009 Протокол був состав лен на дорозі №АРXXXXXXXXX 13.06.2010р. . У машині зі мною їхали свідки:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
які могли довести показами про непричетність до скоєння правопорушення, але в протоколі графі «свідки» інспектор сказав написати «нема», бо там пишуться його свідки, а не мої, а йому свідки непотрібні. Про наявність своїх свідків я зазначив в протоколі але до уваги інспектором це не було взято. Прохання інспектора підписати мною протокол було виконано з поміткою «не згоден», але при читанні протоколу, позначив що інспектор мене не ознайомив з правами та обов’язками чим порушив ст..63 Конституції України та 268 ст КУпАП. На що інспектор відповів що «всіх знайомить з законами у нього нема часу, бо треба працювати». На прохання мене представити мені юридичну допомогу інспектор засміявся. Тоді я написав клопотання про перенос розгляду справи по місту проживання ,що й означив в протоколі. До протоколу я додав пояснення що до не скоєння мною правопорушення та клопотанням перенести справу до міста мого проживання для одержання юридичної допомоги, та урахування в розгляді справи свідків. У протоколі інспектор позначив що розгляд справи відбувається на дорозі 13.06.2010р у18год10хв. Тобто через 5 хвилин після зупинки. (Але я розмовляв з інспектором, писав пояснення, та заповнював протокол?) Вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП є незаконним, неправомірним, необґрунтованим, недоведеним
На прохання до інспектора видати мені на руки «Постанову про адміністративне порушення» мені було відмовлено. Інспектор сказав що «я написав клопотання про перенос справи, то і получу постанову по місту проживання.», чим ввів мене в оману. На прохання зазначити це в протоколі інспектор пришов в ярость та кричав на мне що «як шо я не поїду то умнічать буду у тюрмі» чим перевищив владні повноваження та порушив ч.2 ст.256 КУпАП.Я поїхав не отримавши постанови. Через декілька днів я звернувся у ДАЇ м. Запоріжжя по вул. Перемоги 96 по справі. Мені, в усній формі сказали що протокола по базі нема в базі, і йтиме він з Якимівського ВУДАІ може тиждень, може місяць. Через місяць, звернувся по справі і одержав ту ж саму відповідь. Через два місяця я звернувся та інспектор мені сказав, що як що нема протоколу в базі то і постанови нема та щоб я забув про це та йшов собі.
19.08.2011 року від знайомого я дізнався що на мене є протокол та постанова про штраф, та за несплату штрафу її передали до виконавчої служби. 19.08.2011р я направив інформаційний запит до УДАЇ м. Запоріжжя вул. Перемоги 96 про наявність у мене штрафів та 31.08.2011 отримав відповідь(є штемпель на конверті) що маю заборгованість по постанові № АРXXXXXXXX від 13.06.2010р яка мені не передавалась ( нема мого підпису про отримання) та поштою мені не надсилалася (нема відмітки про інформацію о надсиланні у постанові) Тобто я не мав уявлення про те що з порушенням всіх Конституційних прав на мене була складена постанова та визначен штраф. УДАЇ м. Запоріжжя по вул. Перемоги 96, не приняло жодних зусиль що би довести до мене інформацію о постанові, та передала 13.09.2010 р. до виконавчої служби. У постанові №XXXXXXXXXта матеріалах справи відсутні відомості про майновий стан особи, що притягається до адміністративної відповідальності, як того вимагає ст. 33 КУпАП, п.2.14, ч.2 п.2.16 Інструкції №77.

У зв’язку з вишевикладеним

ПРОШУ:
1. Поновити термін оскарження постанови XXXXXXXXXXXXXXXXX і прийняти позовну заяву до провадження.
2. Відповідно до ч.5 ст. 288 КУпАП звільнити мене від сплати державного мита.
3. Визнати дії Інспектором Якімівського ВДАІ Сулейманов Андер Киритовича протиправними.
4. Постанову№ XXXXXXXXXXXXXXXXXXX по справі про адміністративне правопорушення від 13.06.2010 року., про накладення на мене –XXXXXXXXX. адміністративного стягнення по ч.1 ст.122 КУпАП в розмірі 255 (двохсот п’ятидесяти п’яти) гривень визнати протиправною та скасувати.
5. Провадження по адміністративній справі XXXXXXXXXXXXXXXXXXX – закрити, відповідно до п. 1 ст. 247 КУпАП в зв’язку з відсутністю в моїх діях складу адміністративного правопорушення.
6. Наказати УДАI ГУМВС України в м. Запоріжжі відізвати постанову XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX з виконавчої служби про примусове стягнення. Та видалити відомості про штраф з бази даних УДАI ГУМВС України в м. Запоріжжі
69057, м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 96

ДОДАТКИ:
1.Копія протоколу по адмінсправі XXXXXXXXXXXXXXXXX - 1 арк
2. Копія Постанови № XXXXXXXXXXXXXXXXXXX по справі про адміністративне правопорушення від 13.06.2010 року – 1 арк
3. Пояснення по адмінсправі 13.06.2010 XXXXXXXXXXXXXX – 1 арк
4. Копія конверта зі штемпелем дата відповіді на інфозапрос УДАI ГУМВС України в м.Запоріжжі - 1 арк.
5. Копія відповіді на інфозапрос о штрафах за 2008 -2011 р - 1арк
6. Копія паспорта з пропискою – 1 арк
7. копія регістрації транспортного засобу – 1 арк.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 10:50 
Новобранец

Прдолжение истории.
Ухвала - позов считать не поданным т.к. приложение 4. Конверт с ответом ГАИ плохо читается.
Притом что я с сопроводительным письмом подал весь комплект доков (см. выше) Но до уваги это не взяли т.к. я не подал старый позов в копии, НО ОН ТОЧНО ТАКОЙ же. и в письме об устранении недоликов не было того что я должен был подавать и копию старого позыва. (ВО как ЗАКРУЧЕНО!) Пишут что мы вас уведомляли но вы не выполнили, ни каких писем не было. А письмо о устранении недоликов я взял у секретаря без росписи, зашовши случайно.
Пишу я подаю аппеляцию. (Но аппеляция 95 гр а штраф 255) У меня руки опускаются. Если Шапошников ездит в суды так ему за это денежку платят, а я работу просераю , так еще и Капли пью неделю, столкнувшись с безобразием и моразмом в суде и отношением всех кто в суде и рядом. (Просто так ты не выиграешь суды т.к. из за количества обращений у них первая задача Отказать под любым предлогом, а все кто пробился, с теми и будут решать.
Апеляцию не стал подавать а 21.12.11 подал снова позыв где конверт в фотошопе прорисовал так что там даже пыль читаеться.
Сегодня 23.02.2012 приходит ухвала - отказать так как сроки подачи прошли и удлиннять их никто не будет т.к. без причины. Подача первый раз в суд не есть уважительная причина ! ИЛИ всетаки есть ПОДСКАЖИТЕ!!!!!!!!!!!!!

ЗА* ЕБА* ЛИ Мусора и судьи вместе ( это у меня , человека с двумя высшими образованиями уже слов нет)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 11:49 
Борец

Ну зачем же руки опускать??? Еще не все потеряно ...... подавайте иск по КАС, у вас на это есть полгода, там можно обжаловать очень долго .... только вам надо разобраться со всеми огрехами допущенными инспектором при составлении протокола, вынесении постановы, и поведением инспектора .... можно еще и запросиков ему направить .. лишний вам плюс в разбирательствах .... только вот минус тут таков, по новому Закону исполнительному, постанова уедет в ГИС. Надо в иске просить отменить постанову как вынесенную с нарушениями? брать ухвалу в суде и прямиком в ГИС, чтоб моСк не е.....ли.

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 14:26 
Новобранец

wasily_g писал(а):
Ну зачем же руки опускать??? Еще не все потеряно ...... подавайте иск по КАС, у вас на это есть полгода, там можно обжаловать очень долго .... только вам надо разобраться со всеми огрехами допущенными инспектором при составлении протокола, вынесении постановы, и поведением инспектора .... можно еще и запросиков ему направить .. лишний вам плюс в разбирательствах .... только вот минус тут таков, по новому Закону исполнительному, постанова уедет в ГИС. Надо в иске просить отменить постанову как вынесенную с нарушениями? брать ухвалу в суде и прямиком в ГИС, чтоб моСк не е.....ли.

А где посмотреть болванки обращений в КАС ? с примерами историй

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 14:50 
Новобранец

И еще вопрос, я подаю иск против конкретно инспектора, а если он не работает там уже (предположительно)
Первый раз я накатал УДАИ но мне сказали заменить а то не примут, пиши против инспектора Иванова - работника УДАИ обл.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 15:29 
Борец

Принципиально заява по КПаП и КАС кординально не отличаются ... надо четко все вспомнить и записать на листик все, что нарушил мент при составлении протокола и вынесении постановы, и сравнивать сие приказами, распоряжениями, Законом о милиции ... давайте через личку пообщаемся, попробую вам помочь ...
По поводу того, что инспектор там не работает ... это проблема его руководства, он при исполнении обязанностей, на дороге, был посадовой особой и выполнял функции государства (по закону про госслужбу Украины) ...

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 15:39 
Новобранец

viewtopic.php?f=57&t=16444&p=239183#p239183

Вот еще общался может там мысли будут

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 15:50 
Борец

вы страшный человек ... :lol: :lol: :lol: Я вам предлагаю наказать гея за его бездеятельность или противоправные деяния, а вы про постанову ... уловите смысли из выше написанного мною ...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 15:58 
Новобранец

Наказание Гея для меня дело святое !
В помощи нуждаюсь и приму с благодарностью любые советы!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 16:00 
Борец

мои данные в подписи у меня ....или в личке

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 фев 2012, 03:10 
Постоялец

Попробуй подать в суд на ГИС И ГАИ об отмене постановы об исполнительном производстве (ГИС) и нарушении сроков о принудительном взыскании (ГАИ) на основании ст. 303 КоПАП Украины. Своими словами: постанова ГАИ вынесена 13.06.10 г., с точки зрения ГАИ постанова вступила в силу 23.06.10 г. Документ о принудительном взыскании подан 12.05.11 г., постанова об исполнительном производстве вынесена 16.06.2011. То есть - с момента вступления в силу постановы ГАИ (23.06.10 г) и до момента появления документа о принудительном взыскании с ГАИ (12.05.11 г.) прошло более трех месяцев. Ст 030 КуПАП гласит, что "Стаття 303. Давність виконання постанов про накладення адміністративних стягнень

Не підлягає виконанню постанова про накладення адміністративного стягнення, якщо її не було звернуто до виконання протягом трьох місяців з дня винесення. В разі оскарження чи опротестування постанови відповідно до статті 291 цього Кодексу перебіг строку давності зупиняється до розгляду скарги або протесту. У разі відстрочки виконання постанови відповідно до статті 301 цього Кодексу перебіг строку давності зупиняється до закінчення строку відстрочки."

В твоем случае однозначно ГАИ превышен срок на взыскание штрафа в принудительном порядке и они не имели право в этом случае подавать документы в ГИС (ведь ты не обжаловал в этот период ни протокола ни постановы). Нуа ГИС не имела права возбуждать исполнительное производство по этим документам с ГАИ по тем же основаниям. И еще: исполнителем нарушены требования ст.18 Закона Украины "Об исполнительном производстве". Поюзай по нему, там много интересного.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 31 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа