Текущее время: 15 июл 2025, 08:17

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 144 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Развод на алкоголь
СообщениеДобавлено: 16 авг 2011, 18:18 
Борец

Цитата:
Відповідно до Статті 7 Закону України «Про звернення громадян» "Забороняється направляті скарги громадян для розгляду тим органам або посадовій особи, дії чи рішення яких оскаржуються."
Таким чином, наголошую на тому факті, що дану Заяву не можна направляти в УДАІ МВС України в м. Ладижині для проведення розслідування, а також у прокуратуру м. Ладижина.

Відповідно до ст. 112 КПК України у справах про злочини, передбачені статтями 364, 365, 366 КК України, а також у всіх справах про злочин вчинені працівниками правоохоронних органів досудове слідство провадиться слідчими прокуратури.

твой текст

Цитата:
1. Прийняти дану заяву до розгляду та розглянути у встановлений ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян» строк, а саме, невідкладно.
2. Провести розслідування за викладеними вище фактами слідчими прокуратури прокуратурою м. ......
3. Виконуючи положення Статті 7 Закону України «Про звернення громадян» "Забороняється направляті скарги громадян для розгляду тім органам або посадові особи, дії чи рішення якіх оскаржуються" не передавати матеріали даної Заяви для розслідування до будь яких структур УДАІ ГУ МВС України в м. .......

4. У ході розслідування прошу вести аудіо та/або відео фіксацію свідчень усіх фігурантів справи для подальшого їх використання у суді.
5. Копію постанови не пізніше трьох діб з моменту винесення направити на адресу заявника
6. Протягом трьох календарних днів з дня прийняття рішення по результатах розгляду цієї заяви письмово повідомити мене про результат розгляду цієї Заяви, забезпечивши мені тим самим Конституційне право на оскарження до адміністративного суду Ваших дій.

дето так

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен 2011, 11:14 
Новобранец

Сьогодні мені подзвонили і сказали що викликають в даі у відповідь на мою заяву. Сказали що потрібно зустрітись з начальником даі міста, і даішником який мене зупиняв. З прокуратури ніяких повідомлень не було що мою заяву передають в даі і взагалі я заборонив їм це робити згідно законів написавши наступне:

Керуючись Законами України прошу Вас:
1. Прийняти дану заяву до розгляду та розглянути у встановлений ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян» строк, а саме, невідкладно.
2. Провести розслідування за викладеними вище фактами слідчими прокуратури м.Львова. Відповідно до ст. 112 КПК України у справах про злочини, передбачені статтями 365, 366, 367, 371 КК України, а також у всіх справах про злочин вчинені працівниками правоохоронних органів досудове слідство провадиться слідчими прокуратури.
3. Виконуючи положення Статті 7 Закону України «Про звернення громадян» "Забороняється направляти скарги громадян для розгляду тим органам або посадовим особам, дії чи рішення яких оскаржуються". Не передавати матеріали даної Заяви для розслідування до будь яких структур УДАІ ГУ МВС України в м. Львові.
4. У ході розслідування прошу вести аудіо та/або відео фіксацію свідчень усіх фігурантів справи для подальшого їх використання у суді.
5. Копію постанови не пізніше трьох діб з моменту винесення направити на адресу заявника.
6. Протягом трьох календарних днів з дня прийняття рішення по результатах розгляду цієї заяви письмово повідомити мене про результат розгляду цієї Заяви, забезпечивши мені тим самим Конституційне право на оскарження до адміністративного суду Ваших дій.

Прокуратура це проігнорувала, і відколи подав заяву пройшло вже 20 днів. Чи є правомірними такі дії прокуратури? Що мені можна чекати від візиту до начальника даі? Це все мабуть не офіційно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен 2011, 11:16 
Борец

Nazarchik
ст 20 предусматривает 30 дней на ответ.
это конешно не официально, говори что без бумажки с вызовом (повесткой) никуда не поедешь (с работы не отпустят ......)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен 2011, 11:25 
Постоялец

Nazarchik писал(а):
пішохід писал(а):
так скинь доки,щоб почитати. :?:

з доків маю тільки висновок, в якому вказано що ознак спяніння не виявлено, покищо не відсканував його

номер патруля и жетонов записал? Поснимай может как нибудь их по свободе. Ну не один ессесно

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен 2011, 11:30 
Борец

Nazarchik писал(а):
Сьогодні мені подзвонили і сказали що викликають в даі у відповідь на мою заяву. Сказали що потрібно зустрітись з начальником даі міста, і даішником який мене зупиняв.

Перезвони и скажи что тебя не отпустили без бумажки с работы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен 2011, 12:03 
Новобранец

Alyans писал(а):
Nazarchik
ст 20 предусматривает 30 дней на ответ.
это конешно не официально, говори что без бумажки с вызовом (повесткой) никуда не поедешь (с работы не отпустят ......)

скажу їм про це, а чи маю я право всю нашу розмову знімати на відео, або аудіозапис робити?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен 2011, 12:18 
Борец

Nazarchik
ст. 5 ЗУ о милиции)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен 2011, 12:48 
Новобранец

Alyans писал(а):
Nazarchik
ст. 5 ЗУ о милиции)

Це мається на увазі що діяльність міліції є гласною і я маю право на зйомку?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 сен 2011, 18:33 
Новобранец

Ходив сьогодні на зустріч з начальником даі міста і даішниками що мене зупиняли. Вину свою не визнають, кажуть що така їхня робота. Начальник їх відмазував, казав що вони нічого поганого не зробили, діяли законно. Запитав що саме вони написали в ознаках для огляду, сказали що червоні очі, та тремтіння рук. Як одного так і іншого в мене не було. Мої пояснення що такого не було начальник і слухати не хотів, сказав що була підозра і треба було перевірити)) За їх словами перевірки на алкоголь на місці відмінили їхнім внутрішнім наказом. Сказали прямо що порушення нема і справу закриють. В прокуратуру назад передавати не будуть. Сказав їм що вони не мають право розглядати цю справу так як прокуратура їм передала її незаконно, на що відповіли що це проблеми прокуратури.
Також маю аудіозапис розмови. Куда можна оскаржити це все?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 сен 2011, 18:36 
Борец

де є скани висновку на стан спяніння. :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 сен 2011, 18:40 
Новобранец

пішохід писал(а):
де є скани висновку на стан спяніння. :?:

зараз сфоткаю і закину, також ще сьогоднішній аудіозапис розмови скину

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 сен 2011, 18:45 
Борец

цікаво що то за наказ який відміняє КУпАП. відправ запит нехай пояснюють. + в управління направ разом з копією аудіозапису

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 сен 2011, 18:49 
Борец

ctyopa писал(а):
цікаво що то за наказ який відміняє КУпАП.

цей наказ їхній отаман придумав. :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 сен 2011, 18:50 
Борец

ну це надання неправдивих відомостей, можна розкрутити...
+ так само 2 запити - 1 в місцеве ДАІ та 1 в управління нехай розпишуть окремо процедуру огляду особи для встановлення стану сп'яніння а конкретніше, які документи зобов'язаний скласти працівник міліції (рапорт, протокол, направлення, відібрати покази свідків...)

Последний раз редактировалось ctyopa 09 сен 2011, 18:56, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 сен 2011, 18:55 
Новобранец

ctyopa писал(а):
цікаво що то за наказ який відміняє КУпАП. відправ запит нехай пояснюють. + в управління направ разом з копією аудіозапису

я їх також розпитував що це за такий наказ, спочатку сказали піди до лікаря в наркодиспансер, щоб він мені розказав, а потім сказали що це якийсь їхній внутрішній наказ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 144 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа