Текущее время: 17 май 2025, 09:56

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 31 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 04 авг 2011, 23:00 
Борец

1. копии подаются по одному на каждого ответчика + 1 судье, т.е. тебе нужно 2 копии всего давать
2. я бы дописал что остановленный двигатель усложняет управляемость автомобиля, влияет на работу рулевого управления (ГУР) и тормозной системы
3. проверь орфорграфию

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 авг 2011, 20:03 
Прохожий

Сьогодні подав в суд ))скільки приблизно потрібно буде чекати виклику??

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 авг 2011, 20:21 
Борец

а это бывает по разному, у моего малого, иск модан 10,05. дело вот ток назначили на 10-й месяц)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 авг 2011, 14:18 
Новобранец

Volodymyr писал(а):
Сьогодні подав в суд ))скільки приблизно потрібно буде чекати виклику??

Я бы посоветовал не ждать повестки, а подойти в канцелярию и узнать на какого судью отправили дело, а потом через 5-7 дней звонить к его секретарю и узнать время заседания. В моем случае повестку отправили в субботу, а на понедельник слушание :-(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 авг 2011, 14:07 
Прохожий

Якщо на тому самому місці де мені впаяли штраф стоять іспектори, як мені фото прикріпити до справи щоб придставити в суді на другому слуханні ???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 авг 2011, 14:28 
Борец

заявляеш клопотання, про долучення до матеріалів справи, згідно ст. 268

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 авг 2011, 15:01 
Прохожий

Можна якийсь зразок, як його написати??
Допоможіть) Дякую)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 авг 2011, 15:04 
Борец

КЛОПОТАННЯ
про долучення до матеріалів справи
(в порядку ч.1 ст.268 КУпАП:
«особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: …заявляти клопотання»)

«___»_____________200__року стосовно мене складено протокол №________________ про вчинення мною адміністративного правопорушення, передбаченого ч.___ст.______КУпАП.

Згідно ч.1 ст.268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: ... подавати докази, заявляти клопотання.
Стаття 251 КУпАП. Докази. Доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.

Згідно ст.268 КУпАП я маю право подавати докази, а доказами по справі є, серед іншого, рішення суду.
рішення 1 від 12.12.1212.
2

10

Враховуючи викладене, керуючись ч.1 ст.268 КУпАП, з метою всебічного, повного і об'єктивного з'ясування обставин справи, вирішення її в точній відповідності з законом, прошу долучити данні постанови до матеріалів справи, так як з них випливае те, що ГЕЙ систематично.......

П Р О Ш У:
1. Долучити дане клопотання до матеріалів справи про адміністративне правопорушення.

долучити постанови суду до матеріалів справи.

«___»_________200__року __________________ _________________________
підпис П.І.Б
Адресу зазначено в протоколі

Примітка:
Розгляд справи про адміністративне правопорушення з порушенням вимог ст.268 КУпАП тягне за собою визнання Постанови у справі незаконною з наступним її скасуванням та притягненням особи, що її винесла, до відповідальності за умисні завідомо незаконні дії.
Ст.19 Конституції України: Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Ст.55 Конституції України: Кожен має право будь-якими не забороненими законом засобами захищати свої права і свободи від порушень і протиправних посягань.
Ст.62 Конституції України: Обвинувачення не може грунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 авг 2011, 15:56 
Прохожий

Уточнення!!!! я сфоткав не того інспектора, що мене штрафанув. Хочу суду пояснити, що ось дивіться самі стоять і нарушають, а іншим не можна)) Як це все правильно оформити в клопотанні??

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 авг 2011, 16:54 
Борец

пишешь выдержки из закона о милиции и инструкции 111, что менты так и так , мол, должны быть примером, вот я и повёлся на их пример

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 авг 2011, 19:07 
Борец

MAXIMUSGo писал(а):
Что бы потом не получать ухвалу , сразу добавьте копии паспорта , что бы была прописка!

У меня не разу с этим проблем не было. Видимо, у каждого судьи свои правила, т.к. копия паспорта согласно КАСУ вообще нигде не фигурирует.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 авг 2011, 19:34 
Борец

makssav писал(а):
MAXIMUSGo писал(а):
Что бы потом не получать ухвалу , сразу добавьте копии паспорта , что бы была прописка!

У меня не разу с этим проблем не было. Видимо, у каждого судьи свои правила, т.к. копия паспорта согласно КАСУ вообще нигде не фигурирует.

а у меня, первый иск брату делал, так копию паспорта не приложил, проблем как бы не было, но суд делал два запроса в паспортный стол, и назначили аж на октябрь месяц, хотя подан иск в мае)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 авг 2011, 15:42 
Прохожий

Напишіть будь-ласка як мені долучити фото до справи і чи взагалі вони потрібні, так як на фото не ті іспектори які мені виписували штраф??

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 авг 2011, 16:57 
Борец

makssav писал(а):
MAXIMUSGo писал(а):

логика там есть, вот к примеру в позове:
Цитата:
Стаття 288 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає право особи оскаржити до районного суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи, в порядку, передбаченому Кодексом адміністративного судочинства України (далі –КАС).

вот судье и нужна копия паспорта, чтобы удостовериться что это он и есть, тот самый районный суд :)
потом я как-то писал в позове чтото вроде "я управлял транспортным средством, который принадлежит мне на правах собственности...", и.. правильно, потребовали копии регистрационных документов :)
и т.д.

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 авг 2011, 15:29 
Борец

Volodymyr писал(а):
Напишіть будь-ласка як мені долучити фото до справи і чи взагалі вони потрібні, так як на фото не ті іспектори які мені виписували штраф??

а пост на 2й странице прочесть?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 31 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа