Текущее время: 17 май 2025, 12:40

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 40 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 30 июл 2011, 22:45 
Борец

гайців 3 тобто кожен з них може дати хибні покази,лише після порушення кримінальної срави-2 з них йдуть як свідки-1 як підозрюваний,або всі як особи,що вчинили злочин-тобто-груповуха,ніхто з них не захоче це брати на себе,коли почнуться допити,тобто нам потрібно всіляко добиватися порушення кримінальної справи-інакше шансів мало.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 июл 2011, 23:00 
Борец

да ситація паршива, але попарити мозок тим козлюкам треба по повній програмі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 июл 2011, 23:23 
Постоялец

zaetc-76 писал(а):
В общем вроде все закрутилось. Заехали они в наш район под "черным флагом" это были инспектора из взвода сопровождения Захаренко Попов и Журавлев. Заява в милицию подействовала и была на столе у прокурора через пол часа их вернули назад практически из под Харькова и взяли пояснения пока идут в отказ. У меня в ютубе есть видео с их участием но не знаю как сюда присоединить называется ГАИ. Незаконная съемка.

может пригодитца :roll:

ХА 0047
ІДПС взводу супроводження РДПС
Захаренко Ігор Анатолійович

ХА 0094
Ст. ІДПС взводу супроводження РДПС
Попов Артур Анатолійович

ХА 0059
ІДПС взводу супроводження РДПС
Журавльов Сергій Олександрович

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 авг 2011, 14:37 
Борец

що нового :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 авг 2011, 14:38 
Постоялец

пропал

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 авг 2011, 15:44 
Борец

все в порядке, работаем.... ;)

Сообщение, не относящиеся к теме
http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 авг 2011, 21:36 
Прохожий

Пожалуйста почитайте, подскажите что и где и как дописать. Скарга
На неправомірні дії посадових осіб державної автомобільної інспекції. 30.07.2011 року на вулиці Шевченка в селищі Сахновщина Харківської області рухаючись на автомобілі ВАЗ 11174 держномер АХ----ВК мене було зупинено ІДПС взводу супроводження РДПС в Харківській області прапорщиком міліції Захаренко Ігорем Анатолійовичем, моє прохання назвати причину зупинки та суть скоєного правопорушення інспектор проігнорував та всупереч закону України про міліцію не пред’явив службового посвідчення. Я зробив інспектору зауваження стосовно того що їх службові автомобілі Toyota держномер 0522 на синьому фоні регіон 21, та ВАЗ 2110 держномер 0596 на синьому фоні регіон 21 зупинені з порушенням пункту 15.9 Правил дорожнього руху за що передбачена адміністративна відповідальність, після того як інспектор проігнорував мої зауваження я зняв з кріплення в своєму автомобілі відеореєстратор Gazer та почав знімати їхні порушення ПДД на відео.
Після цього інспектор Захаренко Ігор Анатолійович скоїв по відношенню до мене протиправні дії,а саме виражаючись нецензурною лайкою в мою адрессу вихватив з моїх рук відеореєстратор Gazer, та сказав свої колегам Попову Артуру Анатолійовичу та Журавльову Сергію Олександровичу які стояли біля нас та не попередили правопорушення,чим порушили закон України про міліцію, ”поїхали”. Інспектор Захаренко Ігор Анатолійович сів разом з інспектором Поповим Артуром Анатолійовичем до службового автомобіля Toyota держномер 0522 на синьому фоні регіон 21,а інспектор Журавльов Сергій Олександрович до службового автомобіля на ВАЗ 2110 держномер 0596 на синьому фоні регіон 21, я почав прохати щоб інспектор віддав реєстратор Gazer,але він проігнорував моє прохання після чого інспектор Захаренко Ігор Анатолійович витягнув з мого відеореєстратора Gazer картку пам’яті sd Transcend емкістю 16 гігабайт та кинув її на заднє сидіння службового автомобіля і для того щоб я не заважав йому закрити за собою передні пасажирські дверцята викинув з службового автомобіля відеореєстратор Gazer на прїзжу частину,після чого автомобілі ДАІ почали рух у невідомому мені напрямку. Ці протиправні дії бачив свідок .......... який проходив повз. Обурений діями працівників Державтоінспекції я направився до чергової частини Сахновщинського РВМВС де мені пояснили що дані екіпажі патрулювання не були зареєстровані для несення служби в Сахновщинському районі після чого я zaetc-76 написав заяву про споєння по відношенню до мене протиправних дій, яка була зареєстрована в реєстрі за № 1395. На підставі викладеного, керуючись ст.ст.5-7 Закону України „Про звернення громадян”,

ПРОШУ:
1). Провести ретельне службове розслідування та вжити заходів дисциплінарного характеру до службових (посадових) осіб ДАІ, які вчинили дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби;
2). Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.

„___”________ 20___р.

(Підпис)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 авг 2011, 22:00 
Борец

по моему все хорошо, но в этой ситуации реально нужна помощь пішохід_а , _Skamar_а , kam_а....

да, а куда эта заява?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 авг 2011, 22:03 
Борец

еще можно инфо запит до инспектора на протипрани дий..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 авг 2011, 22:13 
Постоялец

не зрозуміло нащо це просити
zaetc-76 писал(а):
ПРОШУ:
1). Провести ретельне службове розслідування та вжити заходів дисциплінарного характеру до службових (посадових) осіб ДАІ, які вчинили дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби;

якщо вже є ось ця заява
zaetc-76 писал(а):
написав заяву про споєння по відношенню до мене протиправних дій, яка була зареєстрована в реєстрі за № 1395.

може треба дізнатися хто розглядає справу № 1395, просити ознайомити з її матеріалами та про залучення пояснень свідків

крім того, я б спробував інфозапити ... скоріше та й інші люди будуть відповідати
спитав би де був екіпаж в такий час? хто входить в екіпаж? чи зупиняли вони тебе та з якою метою?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 авг 2011, 22:17 
Борец

crow спитав би де був екіпаж в такий час? хто входить в екіпаж? чи зупиняли вони тебе та з якою метою?...
они ответят что это документация для ДСП, тут только можно скорей всего в суде клопотання :

ПРОШУ:
1. Прийняти це клопотання до розгляду та розглянути його.
2. Витребувати з БДПС ДАЇ м. Харків письмові матеріали, а саме:
2.1. Постову відомість розстановки нарядів дорожньо-патрульної служби станом на .....2011 року.
2.2. Картку маршруту патрулювання поста, в складі якого Відповідач та його напарник несли чергування ......року.
3. Долучити до матеріалів справи докази, перелічені в пункті №2.
4. Належно дослідити залучені матеріали в якості доказів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 авг 2011, 22:33 
Постоялец

XoxoL писал(а):
3. Долучити до матеріалів справи докази
саме так інфозапитами перевіряти як іде перевірка

піздно вже, туплю ... справи щодо міліції розслідує прокуратура
тому скаргу zaetc-76 таки треба відправити в прокуратуру, хіба що назвати її заявою про злочин ... що це? крадіжка?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 авг 2011, 22:35 
Борец

это грабеж - открытое хищение имущества....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 авг 2011, 22:36 
Борец

темболее карта памяти стоит порядка 300грн, а уголовное дело от 69 грн...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 авг 2011, 08:24 
Постоялец

XoxoL писал(а):
по моему все хорошо, но в этой ситуации реально нужна помощь пішохід_а , _Skamar_а , kam_а....
а вони знають про це? ти їм приватне повідомлення написав?

доречі, ось можна взяти як рибу заяви про злочин
Вниманию Тернопольчан и проезжающих
Изьяли авто,задержали на 12 часов

крім заяви про злочин я би написав
- в службу кадрового забезпечення чи внутрішньої безпеки МВС
- в РОВД поцікавився хто розслідує та матеріалами перевірки

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 40 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа