Прокуратура Окого району м. City XXXXX м. City, (адрес конторы)
(свой адрес)
ЗАЯВА
Звертаючись з цією Заявою, Заявник знає про кримінальну відповідальність, передбачену статтею 383 Кримінального кодексу України за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочинів. “____” _________________р. ______________(_____________.)
Звертаюсь до Вас з проханням провести перевірку обставин, викладених у даній заяві, з метою встановлення фактів службового підроблення, зловживання службовим становищем і подальшого прийняття відповідних заходів щодо винних осіб. 24 лютого 2011 року, близько 15 години я повертався з м. Києва до м. Кіроворада по автошляху Київ-Знам‘янка на автомобілі MAZDA 3, д.н. ВАХХХХАЕ. На 98 км. я здійснював об’їзд вантажного автомобіля, який рухався переді мною а ввімкнувши правий сигнал повороту почав зупинятися на узбіччі. Коли вантажний автомобіль майже закінчив зупинку та з’їхав на узбіччя, я виконав його об‘їзд, не перетинаючи умовної роздільної полоси, оскільки погодні умови (часткові намети снігу), зношеність фарби роздільної полоси, не дозволи добре розгледіти розташування роздільної полоси. В той же час, як я закінчував об‘їзд вантажного автомобіля, із за повороту переді мною, виїхав патрульний автомобіль та зупинив мене. Зупинивший мене, працівник ДАІ, який представився Інспектором ХХХХХХ, повідомив начебто я порушив ПДР здійснивши обгін и перетнувши суцільну смугу. Я висловив незгоду із цим, оскільки виконував не обгін а об‘їзд зупинявшегося вантажного автомобіля який з‘їхав на узбіччя, суцільну смугу не перетинав, Інспектор не міг бачити деталі об‘їзду, оскільки в цей момент знаходився ще за поворотом, і все це можуть підтвердити мої свідки, які знаходились в той момент в моному автомобілі, разом з якими я повертався до м. Кіровограда. Мої аргументи Інспектор ХХХХ. заперечив та наполіг на складанні протоколу про адміністративне правопорушення, я передав йому документи на управляння автомобілем: технічний паспорт, права, талон попереджень, довіреність, поліс страхування – та попередив,що в разі складання адміністративного протоколу,я буду заявляти клопотання про перенос розгляду справи за моїм місцем проживання. Через 2 хвилини, коли я підійшов зі свідком до патрульного автомобіля, інспектори повернули мені мої документи, та повідомили мене що я можу продовжувати рух, не надавши ніяких документів на підпис та для ознайомлення, не попередивши мене про складання протоколу,і сказали ,що я можу продовжувати рух,та відносно мене не складалося протоколу про адміністративне правопорушення. Після чого я забрав документи та вирушив в напрямку м. Кіровограда. 12.07.2011 року я з‘ясував, що на мене, 24.02.2011 року все ж таки був складений протокол про адміністративне правопорушення ХХХ та постанова в справі про адміністративне правопорушення ХХХ з накладанням штрафу в розмірі 260,00 (Двісті шістдесят гривень 00 копійок). 19.07.2011 року я отримав копію протоколу та постанови, з якими я не погоджуюсь, оскільки складені з порушеннями норм матеріального права та процесуальних норм, є незаконними.
Враховуючи вищевикладене,
ПРОШУ:
1. Прийняти дану заяву до розгляду та розглянути у встановлений ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян» строк, а саме, невідкладно. 2. Провести розслідування за викладеними вище фактами 2. У ході розслідування прошу вести аудіо та/або відео фіксацію свідчень усіх фігурантів для подальшого їх використування у суді.
3. Порушити кримінальну справу проти інспектора Пупкини за вчинення злочину, передбаченого ст. 366 Кримінального кодексу України, про що винести постанову протягом триденного строку. 4. Копію постанови не пізніше трьох діб з моменту винесення направити на адресу заявника: ________________ Протягом трьох календарних днів з дня прийняття рішення по результатах розгляду цієї заяви письмово повідомити мене про результат розгляду цієї Заяви, забезпечивши мені тим самим Конституційне право на оскарження до суду Ваших дій. 5.Накласти протест прокуроа на постанову серії....по справі про адміністративне правопорушення. ________________ Додатки:
1/Копія Протоколу про адміністративне правопорушення серія ___________ (1арк 1 прим). 2/Копія Постанови у справі про адміністративне правопорушення серія __________(1арк 1 прим).
20.07.2011 року ПІДПИС
_________________ ДАЙвінг(Гайвінг)-вид інтелектуально –фізичного спорту;боротьба- основною ціллю якої є відстоювання прав і свобод громадян,які порушуються неродовими, та корумпованими працівниками Державтоінспекції .
Последний раз редактировалось пішохід 22 июл 2011, 20:54, всего редактировалось 1 раз.
|