Текущее время: 22 июл 2025, 11:15

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 149 ]  На страницу Пред.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 14 июл 2011, 10:18 
Постоялец

_Skamar_ писал(а):
IMHO
верно

Psiholog
тебе должно прийти уведомление, что адресат получил. Позвони в суд, поинтересуйся, но думаю врядли дадут ответ. По возможности заедь туда.

Ок завтра заеду!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2011, 10:15 
Постоялец

Пришел отказ!
Изображение Изображение
Нужно туже самую заяву нести в административный суд?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 авг 2011, 13:43 
Борец

Psiholog
привет. Да, попробуй, только после слова ПРОШУ первым пунктом добавь -
1. поновити строк оскарження постанови про відкриття виконавчого провадження.
и в тексте опиши, что подавал иск в рай суд, но пришел отказ и приложи ухвалу суда.
Я не знал об этом постановлении пленума Высшего админ суда, сорь.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 авг 2011, 10:01 
Борец

зроби як сказано вище.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 18:14 
Постоялец

написал на исполнителя заявление в суд.
Когда я пришел в суд, мне сказали, что исполнитель подал клопотання про перенесення справи, что бы ознакомиться с материалами дела.
Через час он мне позвонил и сказал, что бы я к нему подъехал так как относительно меня было припиненно админ. провадження.
Вот образец заявления.
До Дзержинського районного суду м. Харкова
61051 пр. Перемоги 52-В

Позивач:

Відповідач:
Старший держвний виконавець
Дзержинсього відділу державної виконавчої служби
Харківського міського Управління юстиції
Свяченко Г.Г.
М. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 6 під”їзд, каб. 581-А

АДМІНІСТРАТИВНА ПОЗОВНА ЗАЯВА
(про визнання незаконною Постанови про відкриття виконавчого провадження
№ 574/25 від 15.03.2011)

Цей позов підлягає розгляду у судах на підставі ч. 6 ст.25 Закону Ураiни „Про виконавче про-вадження”: „постанова про відкриття виконавчого провадження може бути оскаржена сторонами у десятиденний строк у порядку, встановленому цим Законом.”. та ч.2 ст. 82 Закону Ураiни „Про виконавче провадження”: „Боржник має право оскаржувати рішення, дії або бездіяльність державного виконавця та інших посадових осіб державної виконавчої служби виключно в судовому порядку.”
16.06.2011 р. на мою адресу надійшов лист (в додатках) з Дзержинсього відділу державної виконавчої служби (надалі по тексту - ВДВС) з повідомленням, що відносно мене відкрито виконавче провадження та пропозицією з”явитись до ВДВС.
17.06.2011 р. я звернувся до ВДВС, написав заяву з проханням надати мені копію постанови про відкриття виконачого провадження, так як копія не була мені надіслана як того вимагає ч. 5 ст. 25 ЗУ „Про виконавче провадження”.
22.06.2011 р. я отримав копію постанови про відкриття виконавчого провадження № 574/25 від 15.03.2011 р. (в додатках) в якій йде мова, про стягнення з мене в примусовому порядку адмінштрафу в сумі 425 грн накладеного постановою ВДАІ № 287682 від 06.11.2010 р. Вказана постанова про адміністративне правопорушення відносно мене не виносилась, крім того, в постанові про відкриття виконавчого провадження вказана не моя адреса, тому я, вважая що виникло якесь непорозуміння, повторно звернувся до ВДВС з пропозицією скасувати відкрите відносно мене виконавче провадження, проте, замість постанови про закриття виконавчого провадження, 23.06.2011 р. я отримав постанову старшого державного виконавця Г.Г. Свяченко (надалі по тексту - відповідач) про виправлення помилок (в додатках) в постанові про відкриття виконавчого провадження, в якій йде мова про те, що під час перевірки було встановлено, що було допущено „описку” – невірно помилково вказаний невірний номер виконачого документу та дату його винесення, цією ж постановою відповідач змінює номер і дату виконавчого документу з „№287682 від 06.11.2010 р.” на „№037723 від 07.12.2010 р.”. Проте, відповідно до ч.3 ст. 83 ЗУ „Про виконавче провадження”: „Начальник відділу, якому безпосередньо підпорядкований державний виконавець, або державний виконавець з власної ініціативи чи за заявою сторони виконавчого провадження може виправити допущені у процесуальних документах, винесених у виконавчому провадженні державним виконавцем, граматичні чи арифметичні помилки, про що виноситься відповідна постанова.”, таким чином в процесуальних документах можуть бути виправлені виключно граматичні чи арифметичні помилки, якою безумовно не може бути невірний номер та дата виконачого документу, таким чином винесена відповідачем постанова про виправлення помилок є нікчемною. Проте це свідчить лише про систематичні порушення відповідачем своїх прямих обов”язків по складанню процесуальних документів та веденню виконавчого провадження.
Повідомляю, що відносно мене дійсно винесена постанова ВДАІ № 037723 від 07.12.2010 р. про накладення адміністративного стягнення (в додатках). Проте, як вбачається з постанови ВДАІ, вона винесена 07.12.2010 р., постанова ВДВС про відкриття виконавчого провадження винесена 15.03.2011 р., тобто з дня винесення постанови ВДАІ до винесення постанови ВДВС минуло більше 3-х місяців. Відповідно до ч.1 ст. 303 КУпАП: „Не підлягає виконанню постанова про накладення адміністративного стягнення, якщо її не було звернуто до виконання протягом трьох місяців з дня винесення.”, також додатково ч.1 ст. 22 ЗУ „Про виконавче провадження” встановлюються строки пред”явлення виконавчих документів до виконання: „Виконавчі документи можуть бути пред'явлені до виконання в такі строки:
1) посвідчення комісій по трудових спорах, постанови судів у справах про адміністративні правопорушення та постанови органів (посадових осіб), уповноважених розглядати справи про адміністративні правопорушення, - протягом трьох місяців;”
Відповідно до ч.1 ст. 25 ЗУ „Про виконавче провадження”: „державний виконавець зобов'язаний прийняти до виконання виконавчий документ і відкрити виконавче провадження, якщо не закінчився строк пред'явлення такого документа до виконання, він відповідає вимогам, передбаченим цим Законом, і пред'явлений до виконання до відповідного органу державної виконавчої служби.”
Відповідно до ч.1 ст. 26 ЗУ „Про виконавче провадження”: „Державний виконавець відмовляє у відкритті виконавчого провадження у разі:
1) пропуску встановленого строку пред'явлення документів до виконання;”
Таким чином, відповідач зобов”язаний був відмовити у відкритті виконавчого провадження відносно мене в зв”язку з закінченням строку звернення виконавчого документу до виконання, тобто постанова про відкриття виконавчого провадження є незаконною.
Постанова про відкриття виконавчого провадження № 574/25 від 15.03.2011 є незаконною та повинна бути скасована з таких підстав:
1) виконавчий документ звернутий до виконання з порушенням строків визначених у ч.1 ст. 303 КУпАП та ч.1 ст. 26 ЗУ „Про виконавче провадження”;
2) номер та дата виконавчого документа на підставі якого відкритого виконавче провадження не відповідає зазначеним у постанові про відкриття виконавчого провадження;
3) зазначена невірна адреса боржника, хоча у виконавчому документі зазначена вірна адреса;
4) постанова про відкриття виконавчого провадження не була мені надіслана відповідно до ч. 5 ст. 25 ЗУ „Про виконавче провадження”.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. Ст. 25-26 ЗУ „Про виконавче провадження”, ст.ст. 6, 9, 10, 17-19, 99, 104-106, 161, 162 КАСУ

ПРОШУ:
1. Поновити строк оскарження постанови про відкриття виконавчого провадження №574/25 від 15.03.2011 у зв'язку з тим що Адміністративна позовна заява була подана у Дзержинський районній суд міста. Харкова (копія додається), який ухвалив звернутися позивачеві до Харківського окружного адміністративного суду.
2. Скасувати постанову про відкриття виконавчого провадження №574/25 від 15.03.2011 як незаконну;
3. Виконавче провадження відносно мене закрити.

ДОДАТКИ:
1. лист ВДВС
2. копія постанови про відкриття виконавчого провадження
3. копія постанови про виправлення помилок
4. копія постанови ВДАІ про накладення адміністративного стягнення
5. копія ухвали від 01.07.2001 року.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 18:19 
Постоялец

После того, как получил от исполнителя документ, что относительно меня закрыли админ. делопроизводство.
Написал в ГАИ.
Начальнику Управления ГАИ
УМВД Украины в Харьковской области

Заявление
Относительная меня было открыто исполнительное производство по принудительному исполнению постановления в деле о а/п №037723 виданной 07.12.10 в ГАИ о удержании с Антоненко С.В. Административного штрафа в размере 425 грн.
Постановление а/п №037723 виданного 07.12.10 в ГАИ относительно меня было ЗАКРЫТО.
Учитывая изложенное, руководствуясь ст. 40 Конституции Украины, ст. ст. 2, 5, 20, Закона Украины "Об информации", ст. ст. 3, 4, 14, 20 Закона Украины "О доступе к публичной информации", ст. ст. 1, 15 Закона Украины "Об обращениях граждан".

ПРОШУ
1. Снять мой с штраф с учета должников и удалить его из базы ГАИ.
2. Предоставить мне в письменном виде ксерокопии документы подтверждающие, что Антоненко С.В. снят с учета должников.

Приложения:
1. Копия постановления № 574/25 о прекращении исполнительного производства.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 18:24 
Постоялец

Вот что получил в ответ из ГАИ.
Изображение
интересует предпоследния строка підстави для зняття штафу відсутні.
на теперешній час впроводження за Вашим звернення припиненно.
Как это понимать?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 00:07 
Борец

скорей всего это они имели ввиду
Стаття 247. Обставини, що виключають провадження в справі
про адміністративне правопорушення:
Провадження в справі про адміністративне правопорушення не
може бути розпочато, а розпочате підлягає закриттю за таких
обставин:
7) закінчення на момент розгляду справи про адміністративне
правопорушення строків,
передбачених статтею 38 цього Кодексу;

Стаття 38. Строки накладення адміністративного стягнення

Адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як
через два місяці з дня вчинення правопорушення,
а при триваючому
правопорушенні - не пізніш як через два місяці з дня його
виявлення, за винятком випадків, коли справи про адміністративні
правопорушення відповідно до цього Кодексу підвідомчі суду
(судді).

Серег, списали по срокам!... гаи даже в сроки попасть не может... :lol:

Сообщение, не относящиеся к теме
http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 00:09 
Борец

Psiholog
для 100% уверенности напиши запрос в ДВС!

Сообщение, не относящиеся к теме
http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 09:02 
Постоялец

С исполнительной службы у меня есть документ, с печатью.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2012, 14:35 
Борец

Psiholog
маразм крепчает.
У ГАИ нет функций исполения постанов.
обжалуй ответ через суд.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2012, 20:55 
Постоялец

Попробую.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 июл 2012, 10:10 
Постоялец

Штраф я не заплатил, админ. дело закрыли. На исполнителя заяву писать не захотел. Спасибо всем кто помогал и кто не остался равнодушным.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 авг 2012, 10:57 
Новобранец

Не надо зачеркивать фамилии родина должна знать своих героев . Ну бороться нужно и доказывать свою невиновность согласно законов и все будет ПУчком! :geek:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 149 ]  На страницу Пред.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Часовой пояс: UTC + 2 часа