Только что говорил с исполнительницей моей, сказала что она оказывается таких бумаг не дает, а вот бумагу про то что нет производств на такого то человека - такое выдают, мол идет как "довідка". Вообщем оказывается она меня неправильно поняла, и теперь чтобы мне получить от них кроме этой "довідки", бумагу о том что постановление № 224999 (волшебное постановление

) не приходило на исполнение надо снова составить инфо-запрос просто с вопросом касаемого этого постановления...
Обидно что несколько дней прошли в полном бездействии относительно этого вопроса, но теперь есть четкий ответ исполнительницы, которая поняла что мне надо.
Инфо-запрос в ГИС по поводу приходило ли постановление № 224999 я вижу таким:
----------------------------------------------------------
Начальнику Відділу Державної Виконавчої Служби м. Києва
Святошинського районного управління юстиції
хххххххх х.х.
03148, м. Київ, вул. Гната Юри, 9
тел. (044) 407-11-18, 407-10-12
громадянина Нікіріна Віктора Андрійовича
прож. по вул. Салютна буд. 4-а, кв 78., 04111, м. Київ.
Інформаційний запит
23.09.2010 я, рухаючись на власному авто по вул. М. Гречко у м. Києві, був зупинений інспектором ДПС Шодурою Романом Анатолійовичем, який пояснив мені, що я порушив вимоги п. 5.16 дод 1 ПДД, за що передбачена відповідальність ст. 122 КУпАП і склав відносно мене протокол про адміністративне правопорушення, копія протоколу надається (Додаток 1). Розгляд справи про адміністративне правопорушення відбувався без моєї присутності. Постанова № 224999 була складена. Копія постанови надається (Додаток 2).
Станом на квітень 2011 року хочу дізнатися, чи висилав Департамент Державної автомобільної інспекції МВС України постанову № 224999 у відділ Державної Виконавчої Служби м. Києва Святошинського районного управління юстиції?
Враховуючи все вище наведене та керуючись ст. 2, 5, 9, 10, 22, 32, 33 Закону України „Про інформацію” прошу письмово, своєчасно, надати письмове повідомлення щодо задоволення мого інформаційного запиту.
27.01.2011 Нікірін В. А. (підпис)