Текущее время: 12 июл 2025, 16:49

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 144 ]  На страницу Пред.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Развод на алкоголь
СообщениеДобавлено: 29 мар 2012, 00:36 
Постоялец

...на рахунок причин зупинки, є Закон України "Про міліцію" - крапка.

...не вступай "з кимось" в таку "мяку, романтичну" телефонну розмову, і тим більше "задушевні розмови"... Є запит - прошу надати відповідь - крапка.

В Романа є чого повчитись - viewtopic.php?f=69&t=7420

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 20:35 
Новобранец

Досить цікава ситуація получилась, писав 2 запити щоб мені відповіли чи проводилась операцію "Розшук" 7 березня 2012 року, відповіли що згідно наказу 174 МВС України оперція "Розшук" проводилась з 5 до 14 березня, і також писав запит чи приймав інспектор участь у цій операції, також відповіли що приймав участь, відповідали 2 різні людини на запит, дзвонили також на телефон і казали що проводилась операція. Написав ще один запит в київ що надали мені той наказ, бо на сайті не було його, і от сьогодні прислали, і там вказано щоб операцію провести з 12 до 14 березня.

Тобто 4 людини з міліцію надали мені неправдиву інформацію і підписались під тим!!! Куда про таке краще писати, в прокуратуру чи суд?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 20:48 
Борец

Nazarchik писал(а):
Досить цікава ситуація получилась, писав 2 запити щоб мені відповіли чи проводилась операцію "Розшук" 7 березня 2012 року, відповіли що згідно наказу 174 МВС України оперція "Розшук" проводилась з 5 до 14 березня, і також писав запит чи приймав інспектор участь у цій операції, також відповіли що приймав участь, відповідали 2 різні людини на запит, дзвонили також на телефон і казали що проводилась операція. Написав ще один запит в київ що надали мені той наказ, бо на сайті не було його, і от сьогодні прислали, і там вказано щоб операцію провести з 12 до 14 березня.

Тобто 4 людини з міліцію надали мені неправдиву інформацію і підписались під тим!!! Куда про таке краще писати, в прокуратуру чи суд?

в суд

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 20:53 
Борец

Nazarchik писал(а):

Ты когда пишешь такие запросы не указывай даты

я делаю так

1. Чи проводилася спец. операція «Документи» там «П'яний водій» в м. Києві останнім часом та період її проведення?
3. Якi були поставлені вимоги та цілі при проведенні спец. операції «Документи» там «П'яний водій» в м. Києві
Якими законодавчими, нормативними документами України УДАІ УМВС в Києві керувалася при проведенні спец. операції «Документи» там «П'яний водій» в м. Києві?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 21:12 
Новобранец

Викладую доки

Тут написали що опрерація проводилась згідно наказу 174 у період з 05 до 14 березня

Изображение

Тут що інспектор брав участь в операції яка проходила з 05 по 14 березня

Изображение

Тут на запит щоб надали мені імя та по-батькові інспектора ще й дописали що він приймав участь в операції

Изображение

І сам наказ 174

Изображение

Зараз ще проходить перевірка по заяві яку я написав, але думаю вже зрозуміло яка буде відповідь :)

Хтось може помогти з написанням позову в суд?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 21:21 
Борец

Nazarchik писал(а):
Хтось може помогти з написанням позову в суд?

Вот как я подаю только что мне ответ не дали полный ты можешь немного под себя переделать

Київський окружний адміністративний суд
(Київська область)
Адреса: 01133, Київ, бул. Л.Українки, 26 (10-й поверх)
Тел. (044) 207-80-80

Позивач: Крижевский Володимир Васильович
с.Бузова вулиця Ленiна 15 кв 15
Київська область
Києво-святошинського району
08120
моб 093 281 28 26

Відповідач: Управління Державної Автомобільної Інспекції
04071 Україна м. Київ вул Лук’янівська 62
(044) 272-36-60, 272-37-56
Факс: (044) 272-47-53

ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання дій протиправними щодо надання інформації Позивачу на запит від 10.01.2012 не в повному обсязі

Предметом даного адміністративного позову є протиправна відмова Управління Державної Автомобільної Інспекції у наданні інформації під час розгляду запиту на інформацію.

Суть справи:

10.01.2012 до Управління Державної Автомобільної Інспекції було направлено запит на інформацію щодо роз’яснень окремих процесуальних положень реалізації прав працівників міліції в деяких ситуаціях, визначених в наказі №33 від 01.03.2010 «Про затвердження Переліку технічних засобів,що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху» та в наказі № 111 від 27.03.2009 а саме пункт 27.9, 7.6, 11.5, 12.3.4, 12.7.1, 17.10, 19.2, 19.4

13.01.2012 від Управління Державної Автомобільної Інспекції надійшла відповідь на інформаційний запит, в якій не міститься відповіді по суті запиту.

Запит на інформацію був поданий на підставі і в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» отже, розгляд запиту регламентується цим Законом.

Ненадання Управління Державної Автомобільної Інспекції відповіді на питання по суті запиту на інформацію є протиправним за таких підстав:
На питання,інформаційного запиту в (додатках)
Чи дозволяється Інспекторам ДАІ КІ1847 та ДАІ КІ0667 використовувати міні камеру Miotex MT55CR (прищепка) що дозволяє проводити запис аудіо- відеоінформації тривалий час, що не дає будь-якої інформації особі, чи особам, яких знімають чи фіксують їх дії ?
Чи буде притягнутий до відповідальності згідно Закону Інспекторів ДАІ КІ1847 та ДАІ КІ0667 за такі дії?
З'ясувати чи э на балансі техничний пристрій в вигляді міні камеру Miotex MT55CR (прищепка), яка знаходилась в Інспектора ДАІ КІ1847 та ДАІ КІ0667 та повідомити його балансовий номер?

Відповідь від Управління Державної Автомобільної Інспекції отримав не в повному обсязi, що становить ознаки адміністративного правопорушення, за ст. 212-3 КУпАП «Порушення права на інформацію».
На підставі викладеного, керуючись ст. 6, 17, 18, 104, 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України,

ПРОШУ:

Прийняти позов до розгляду та відкрити провадження;
Визнати протиправними дії Управління Державної Автомобільної Інспекції від 13.01.2012 на запит на інформацію від 10.01.2012 такою, що не відповідає суті запиту (щодо надання інформації Позивачу на запит від 10.01.2012 не в повному обсязі)
Зобов’язати Управління Державної Автомобільної Інспекції надати повну та ґрунтовну відповідь на питання, зазначені у запиті на інформацію від 10.01.2012.
3. Прийняти позов до розгляду та відкрити провадження;

Додатки:
Копія запиту на інформацію від 10.01.2012 (2 арк).
Розпику про отримання інформативного запиту
Копія відповіді Управління Державної Автомобільної Інспекції від 13.01.2012 (1 арк).
Компак диск до скарги
Квитанція про сплату судового збору (1 арк.);
Копія позовної заяви для сторін (1 прим., 2 арк.).
.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 21:29 
Новобранец

там позов буде на тьох людей, даішник, і двоє що відписували на запит, це 3 позови подавати?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 21:33 
Новобранец

наказ 174 мені прислали на мейл, його потрібно роздрукувати і до позову додати? в суді не винекне питань що можливо я його підредагував?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 21:36 
Борец

Nazarchik писал(а):
там позов буде на тьох людей, даішник, і двоє що відписували на запит, це 3 позови подавати?

позыв подавай на управление гаи которое тебе врало

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 21:40 
Борец

получается тебе врал Рудняк вот подавай на управление где он сидит

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 21:49 
Борец

http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2939-17

Стаття 23. Право на оскарження рішень, дій чи бездіяльності розпорядників інформації

1. Рішення, дії чи бездіяльність розпорядників інформації можуть бути оскаржені до керівника розпорядника, вищого органу або суду.

2. Запитувач має право оскаржити:

1) відмову в задоволенні запиту на інформацію;

2) відстрочку задоволення запиту на інформацію;

3) ненадання відповіді на запит на інформацію;

4) надання недостовірної або неповної інформації;

ВОт в иске когда будешь подавать то нужно что управление дало тебе недостовірну инфорамацію

Мол такого числа я написал инфозапрос когда проводилась операция Розшук я получил ответ от таокго числа там была сказанно что операция проводилась с 5 по 14 число

Но когда я отправил письмо в Киев я получил ответ что операция проводилась в другие числа тому управление наи заведома дала мне неверную информацию и так далеее

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 21:56 
Борец

Попали касатики. Выходит колымили они с 7-го по 12-е прикриваясь добрым именем министра.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 21:57 
Борец

artobstrel писал(а):
Попали касатики. Выходит колымили они с 7-го по 12-е прикриваясь добрым именем министра.

ага! тут иск в суд и все кто-то попадет на штраф

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 23:09 
Новобранец

Vovka28 писал(а):
artobstrel писал(а):

ага! тут иск в суд и все кто-то попадет на штраф

завтра підготую позов, також буду готувати позов на інспектора що мене зупинив і розказував мені казки про операцію розшук :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 23:38 
Новобранец

Vovka28 писал(а):
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2939-17

Стаття 23. Право на оскарження рішень, дій чи бездіяльності розпорядників інформації

1. Рішення, дії чи бездіяльність розпорядників інформації можуть бути оскаржені до керівника розпорядника, вищого органу або суду.

2. Запитувач має право оскаржити:

1) відмову в задоволенні запиту на інформацію;

2) відстрочку задоволення запиту на інформацію;

3) ненадання відповіді на запит на інформацію;

4) надання недостовірної або неповної інформації;

ВОт в иске когда будешь подавать то нужно что управление дало тебе недостовірну инфорамацію

Мол такого числа я написал инфозапрос когда проводилась операция Розшук я получил ответ от таокго числа там была сказанно что операция проводилась с 5 по 14 число

Но когда я отправил письмо в Киев я получил ответ что операция проводилась в другие числа тому управление наи заведома дала мне неверную информацию и так далеее

Відповідно до статті 16 Вимоги щодо прозорості інформації закону Про засади запобігання і протидії корупції п.2 забороняється надавати несвоєчасно, недостовірну чи не в повному обсязі інформацію, яка підлягає наданню відповідно до закону.

Чи можна вважати то що мені надали недостовірну інформацію корупційним правопорушення і вимагати в суді визнати ці дії також як порушення цього закону? І відповідно до статті 21 вимагати занесення тих осіб до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 144 ]  На страницу Пред.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа