Была
http://www.youtube.com/watch?v=TFNsR16eK0o&feature=channel_video_title ситуация.Отправил [img]
Начальнику Управління ДАІ
Одеській області
65496 м.Одеса вул.Ак.Корольова,5
СКАРГА.
06.02.11 о 09г.10хв. в м. Одеса за адресою вул. Балківська,124,під час
керування транспортним засобом ВАЗ2102, д.н.0000 ,мене було зупинено співробітником ДАІ: прапорщик Спасов В’ячеслав Васильйович з нагрудним знаком ОД0128 .
Зазначений співробітник ДАІ представився нерозбірливо, на протиріччя вимогам ч.2 ст.5 Закону України „Про міліцію”, і усі вказані відомості про нього стали відомі вже у процесі подальшого спілкування.
Коли я, забажавши реалізувати своє право, передбачене ч.1 ст.16 Закону України „Про дорожній рух”, п.2.14 „в” ПДР, знати причину зупинки транспортного засобу, задав це питання працівнику ДАІ, то отримав відповідь: „Ви їхали повільно,можливо ви в нетверезому стані”.Хочу зазначити,що швидкість мого авто на той час була 40км/г.,я тільки повернув на вул.Балківська,і рухався прямо не змінюючи різко напрямок руху і швидкісний режим.
Далі на моє прохання запросити двох свідків для перевірки стану сп’яніння залишилось без уваги .Після цього іспектор Спасов запросив свого напарника: прапорщик ДАІ м.Одеса Дідінчук Андрій Володимирович знак ОА0162,щоб той зняв мене,не спитавши мого дозволу,на побутову відеокамеру,що той і зробив,хоч я йому це заборонив.Після цього інспектори пішли, документи в мене так і не перевірили,хоча я їх приготував і тримав у руках.
Зазначені дії співробітника міліції я вважаю незаконними з таких підстав.
У відповідності до Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ (затверджено Постановою КМ України від 14 квітня 1997 р. N 341), а саме пп..5 п.5 зазначеного Положення, Державтоінспекція має право:
5) зупиняти транспортні засоби у разі порушення вимог правил,
норм та стандартів забезпечення безпеки дорожнього руху, наявних
ознак, що свідчать про їх технічну несправність або забруднення
довкілля, а також у разі наявності даних про те, що вони
використовуються з протиправною метою
Як видно з наведеного, цей перелік є вичерпним. Ніяких інших підстав для зупинки транспортного засобу зазначене Положення не знає.
І це недаремно.
У відповідності до ст..11 Закону України „Про міліцію”, міліція має право:
2) перевіряти у громадян при підозрі у вчиненні правопорушень
документи, що посвідчують їх особу, а також інші документи,
необхідні для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд і
контроль за виконанням яких покладено на міліцію;
Відповідно до ст.266 КУпАП огляд водія на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебуванням під впливом лікарських препаратів,що знижують його увагу та швидкість реакції,проводиться з використанням спеціальних технічних засобів працівником міліції у присутності двох свідків.Згідно п.3 Порядку направлення водіїв транспортних засобів для проведення огляду затвердженого Постановою КМУ №1103 від 17.12.2008р.огляд проводиться уповноваженою особою Державтоінспекціі на місці зупинки транспортного засобу з використанням спеціальних технічних засобів,дозволених до застосування МОЗ та Держспоживстандартом.
Також згідно з абзацом третім пункту двадцять першого статті 11 Закону України «Про міліцію» міліції для виконання покладених на неї обов'язків надається право: використовувати передбачені нормативно-правовими актами технічні засоби, в тому числі засоби фото- і відеоспостереження, для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху.
За правилами підпункту 20.2. Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України від 27 березня 2009 року N 111 забороняється застосування технічних засобів та приладів, які не сертифіковані, не сертифіковані в Україні та які не пройшли метрологічної повірки або мають свідоцтво про таку повірку, термін дії якого минув, а також передавати такі прилади для користування безпосередньо на маршруті патрулювання без здійснення контролю командиром підрозділу результатів роботи приладу за зміну.
Також у Постанові ВАСУ від 02.09.2010 №16031/10 говориться що інспектор ДАЇ використовуючи під час несення служби побутову відеокамеру виходить за межі своїх повноважень,встановлених законом.
Зупиняючи мій транспортний засіб без законних на те підстав, інспектор ДАІ прямо порушив моє право передбачене ст. 19 Конституції України відповідно до якої ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Такі дії інспектора ДАІ принизили мене як громадянина України. У законодавстві чітко вказано, що така процедура може проходити по відношенню лише до правопорушників або осіб які підозрюються у правопорушенні. Отже, зупиняючи мій автомобіль та перевіряючи документи, інспектор ДАІ відніс мене до категорії саме цих осіб, хоча я законів не порушував та керував транспортним засобом у точній відповідності з правилами дорожнього руху. Вважаю, що своїми незаконними діями інспектор ДАІ наніс мені моральної шкоди.
Також знімаючи мене на відеокамеру без мого дозволу інспектор втрутився в моє особисте життя,та порушив закон,а саме ст..32 Конституціі України,ст..307 ГКУ.
Переконаний, що по фактам неправомірного рішення про зупинку транспортного засобу необхідно провести повне і ґрунтовне розслідування та притягнути до відповідальності інспектора ДАІ, який винен у порушенні законодавства
Прошу:
1.Дати відповідь на питання:”Для чого проводилась відеозйомка,та чи вона законна”
2.Дати юридичну оцінку діям инпекторам ДАІ:Спасов В.В. та Дідінчук А.В.
3. Вжити заходів дисциплінарного характеру до службової особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби;
4. Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.
Додатки:CD з відеозаписом мого спілкування з інспектором.
11.02.2011.[/img]
Получил ответ-

.

.
Я так понял-это не ответ,а отмазка+наезд.Хочу продолжить,что делать?