На наступний раз, нехай доведуть що то ти поставив машину з порушенням ПДР, адже її міг припаркувати будь-хто, наприклад дружина, знайомий, знайома

, а Ви прийшли виїхати. В мене була така ситуація, я сидів в машині в карманчику, підїжає цивільна машина, з якої виходить інспектор і намагається звинуватити мене в порушені і хоче щоб я передав документи. Я йому сказав що для того щоб сидіти в машині документів не потрібно, а машину я не паркував. Він ще трохи повозмущався і забрався геть.
І ще стосовно постанови. Ти зробив перший підпис що тобі розяснили права і обовязки передбачені Конституцією і далі за текстом. Тобі що хіба розяснили права? Ні. Значить замість того щоб наступний раз підписуватись, пиши "Не розяснили", в суді це допомагає вирішити справу на твою користь, адже протокол складений з порушенням.
Також ти написав що стояв в заїзній кишені, фактично ти сам визнав що ти стояв, але єдине що можеш спробувати, так це гнути лінію що не ти паркував машину, а просто був біля неї. Ну тут все залежить від тебе і судді, наскільки ти захочеш гнути свою лінію, і чи суддя захоче дотримуватись процедури.
Ну і ще. Згідно кодексу адміністративного судочинства, обовязок доказування лежить на ДАІ, тобто ти все заперечуй, а ДАІ повинно довести що вони праві. Як правило вони на суд не зявляються, тому в тебе є перевага, і твої слова вважатимуться основнішими.
От так.