Я озвучил точку зрения мусоров, а вот моя точка зрения.
Конституція України: "кожен має право захищати своє життя та здоров'я, життя та здоров'я інших людей від протиправних посягань".
Есть такое понятие в УК как "необходимая оборона":
Стаття 36. Необхідна оборона
1. Необхідною обороною визнаються дії, вчинені з метою захисту охоронюваних законом прав та інтересів особи, яка захищається, або іншої особи, а також суспільних інтересів та інтересів держави від суспільно небезпечного посягання шляхом заподіяння тому, хто посягає, шкоди, необхідної і достатньої в даній обстановці для негайного відвернення чи припинення посягання, якщо при цьому не було допущено перевищення меж необхідної оборони.
/т.е. необходимая оборона может применяться только от преступления. Но я напомню, что даже нанесение удара, не причинившего тнлесных повреждений - это уже преступление (ст.126), применение силового приема как залом руки и т.п. - преступление (ст.127), незаконное проникновение в автомобиль (в ваше владение) - преступление (ст.162).
2. Кожна особа має право на необхідну оборону незалежно від можливості уникнути суспільно небезпечного посягання або звернутися за допомогою до інших осіб чи органів влади.
/т.е. каждый человек может себя защищать независимо от того, мог ли он обратиться за помощью других лиц либо органов власти/.
3. Перевищенням меж необхідної оборони визнається умисне заподіяння тому, хто посягає, тяжкої шкоди, яка явно не відповідає небезпечності посягання або обстановці захисту. Перевищення меж необхідної оборони тягне кримінальну відповідальність лише у випадках, спеціально передбачених у статтях 118 та 124 цього Кодексу.
/т.е. умышленное убийство и умышленное нанесение тяжких телесных повреждений/
...
Я не призываю бить ментов. Я не Нургалиев, я не могу такого разрешить

Но по Конституции и по Уголовному кодексу вы можете себя защищать. Тем более, если есть видеорегистрация и свидетели, которые подтвердят, что менты совершали в отношении вас уголовное преступление (как пример - ситуация с Русланом, которого выволокли из автомобиля). Таковы суровые реалии нашей банановой республики.