на мене було складено 2 протоколи
1) 18.10.15 в 9 25 м.Львів вул. Величковського 42 водій здійснив зупинку керуючи ТЗ ВАЗ21099 ДНЗ ближче 30 метрів від посадочного майданчику зупинки маршрутних транспортних засобів, та ближче 10 м від пішохідного переходу позначеного знаком 5.35.1 та дорожньою розміткою 1.14.1
чим порушив вимогу 15.9.г передбачено ч1 ст122.
по суті порушення не згідний, пояснення додаю на окремому бланку. (в бланку написав що я не згідний, прошу розглянути справу у судовому порядку.)
2) відмова предявити поліс 2.1г) 2.4 ч1 ст126
по суті порушення не згідний, прошу розглянути справу у судовому порядку
коротко. (фото не знаю як прикріпити

)!!!
Зупинився перевірити чи закріплено на багажніку вантаж. вімкнув аварійку. вийшов з машини подивитись. Підїхала поліція. або відїджай або пишемо протокол, я кажу що згідно пункту правил
вимушена зупинка можу зупинитись показав пункт правил. Вони ні Складоемо протокол один почав складати протокол. Другий почав питати про страхівку, я відмовився предявляти , немав підстав, після цього він почав писати другий протокол. (як прикріпити фото не знаю можу надіслати на мило.як їх викласти)
постанови винисли 20. 10. 15 на 225грн + 425гр (ходив в департамент).
По протоколах там було ще багато цікавого (набирав 102, приїжджав їх начальник йому все розповів) по заповненню та на рахунок свідків детально опишу пізніше.
1) Допоможіть скласти позовну заяву (за новими законами 2015), заяву викладу пізніше коли зформу (може хто щось підскаже).
2) Поліція - міліція!!! що вони мали право, що ні???
дякую.