Вот возникли мысли выложыл их в запрос....

посоветуйте каие вопросы лишние,или какие добавит надо......
или что-то поменять.......Жду критики.....
Цитата:
Начальнику Департамента Державної
Автомобільної інспекції МВС України
Лозовому В.М.
04171, м. Київ, вул. Лук’янівська, 62
тел. 0 (44) 272-46-59
Інформаційний запит
Переглядаючи,телевізійні програми,та інтернет сторінки стикався з відео файлами де показані свавілля працівників міліції,здебільшого не законні вимоги,та не законні дії інспекторів ДПС. Мав нагоду бачити відеоматеріал,де двоє інспекторів ДПС без всяких на те законних причин зв’язували водія,і один з інспекторів рвав на собі одяг,а саме зривав з себе погони . Також бачив відео матеріал як двоє інспекторів ДПС,витягнули з автомобіля,та побили водія за те що він не захотів виходити добровільно. Є ще дуже багато матеріалу такого характеру,тому у мене виникло декілька запитань.
Я теж водій,і дуже багато часу проводжу за кермом,і не виключено що на певному етапі свого життя я потраплю в таку ситуацію,або стану її свідком. Я вже стикався з певними не законними діями інспекторів ДПС,такими як зупинка,обшук,звірка номерів агрегаті мого автомобіля без всяких на те причин,коли я запитував інспектора причину зупинки,то отримував відповідь перевірка документів або відсутність на лобовому склі мого автомобіля стікера страхування цивільної відповідальності. коли мій автомобіль обшукували я теж поцікавився причиною даних дій,та попросив щоб це зробили в присутності двох свідків,на що інспектори відреагували грубо,та заявили що якщо не помовчу то поїду з ними в відділення міліції,а автомобіль заберуть на штраф майданчик,і це не обшук а огляд,я вирішив не вступати в суперечку та відкрив багажник свого автомобіля,після чого інспектор покликав не відомого мені чоловіка в цивільному одязі, кавказької національності,який в свою чергу оглянув мій багажник, и сказав «тут нэт.»,мене відпустили і почали перевіряти наступний автомобіль. Також я неодноразово був свідком того як Інспектори ДПС порушують ПДР України без всяких на те причин.
З моменту вище вказаних подій пройшло дуже багато часу,і я вже не пам’ятаю імена чи прізвища цих інспекторів,також не висуваю жодних претензій,але у мене виникло декілька запитань,на які хотів би отримати повну,та зрозумілу відповідь,в разі не надання такої залишаю за собою право звертатися повторно,або звернутися до вищих інстанцій,з питанням чому ви не відповіли на мої запитання.
Керуючись ст.ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію», прошу письмово надати відповідь:
1.Чи можу я застосовувати до інспекторів ДПС, фізичні методи оборони у випадках коли мої права,честь та гідність гарантованих мені Конституцією України не законно обмежують,наприклад коли я не хочу виходити з свого автомобіля,якщо це не суперечить законам України,та в подібних випадках.
2.Чи можуть інспектори ДПС при огляді мого транспортного засобу відкривати багажник мого автомобіля,або просити,вимагати в мене це зробити.
3.Як я повинен діяти коли на моє законне запитання до інспектора ДПС я отримую відповідь яка не передбачена ст. 11 закону про Міліцію,та інструкцією 111.
4.Чи можу я почувши що причина зупинки не законна поїхати далі без надання інспектору ДПС всяких пояснень.
5.Які мої дії як Громадянина України мають бути якщо я бачу порушення ПДР автомобілями ДПС.
6.Чи можу я підійти та вимагати припинити порушувати ПДР інспекторами ДПС,якщо порушення є.
7.Чи можу я вимагати показати мені своє службове посвідчення у інспекторів ДПС,якщо я не перебуваю в той момент за кермом,та перший звернувся до них.
8.Чи можу я проводити відео зйомку Інспекторів ДПС,навіть якщо вони мене не зупиняли.
Прошу надати відповідь по кожному запитанню на окремому аркуші паперу,та пронумерувати їх відповідно до моїх запитань.
Відповідно до ст. 40 Конституції України, усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення.
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію», під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.
Відповідь прошу надати у повній відповідності до ст. 33 Закону України «Про інформацію», а саме, протягом десяти календарних днів та письмово довести до відома запитувача, що його запит буде задоволено або що запитуваний документ не підлягає наданню для ознайомлення, та задовольнити запит протягом місяця.