Текущее время: 14 июл 2025, 12:40

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 11 окт 2010, 21:14 
Новобранец

До УДАІ ГУ МВС Украіни в м. Кривий Ріг
50069, м. Кривий Ріг, вул. Волгоградська, 11

Від громадянина України ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
Проживаючого в місті ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

4.10.2010 р. о 16 годин 45 хвилин я був зупинений інспектором ДАІ молодшим сержантом міліціі Логіновим Андрієм Юрієвичем начеб то за порушення правил дорожнього руху. Надалі до співбесіди включився напарник Логінова Андрія Юрієвича. На мою законну вимогу показати мені службове посвідчення - отримав відмову зі сторони невідомого мені інспектора ДПС,що є порушенням ст..5 п.2 Закону України про міліцію, в якій вказано, що при звертанні до громадянина працівник міліції зобовязаний назвати своє прізвище,звання та предявити на його вимогу службове посвідчення.
.. Отже не фамілії ні посади напарника Логінова Андрія Юрієвича не знаю.

ПРОШУ:
Керуючись ст.ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію», прошу письмово надати відповідь:
1) чи був Логінов А Ю.- старшим наряду по забезпеченні безпеки дорожнього руху?
2) чи належить невстановлена особа, що несла службу з інспектором Логіновим. Ю.А. 4.10.2010 р. 16.45 по вул...м.Кривого Рогу до працівників міліції ДПС?
3) чи проводився інструктаж з Логіновим Ю.А перед виходом на службу?
4) чи дозволяється інспектору ЛогіновуЮ.А нести службу з іншою особою в форменному одязі працівника міліції, без службового посвідчення всупереч п.12.5 наказу 111 від 27.03.2009 року?
5) чи є законними вимоги особи в форменному одязі працівника міліції,без службового посвідчення при виконанні ним службових обовязків?
6) чи несуть відповідальність посадові службові особи ДАЇ, при халатному ставленні до своїх службових обовязків, а саме безпосередні командири за дане порушення?
7) чи проводилася перевірка несення служби наряду під керівництвом Логінова Ю.А. посадовими особами ДАЇ?
8) чи було виявлено посадовими особами ДАЇ, факт несення служби
інспектором Логіновим, Ю.А разом з особою в форменному одязі працівника міліції,без службового посвідчення?

Відповідно до ст. 40 Конституції України, усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення.
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію», під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.
Відповідь прошу надати у повній відповідності до ст. 33 Закону України «Про інформацію», а саме, протягом десяти календарних днів та письмово довести до відома запитувача, що його запит буде задоволено або що запитуваний документ не підлягає наданню для ознайомлення, та задовольнити запит протягом місяця.

Додатки: Диск з відеофіксацією зі співробітниками ДПС – 1шт.

„___”________ 2010р. (Підпис)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 окт 2010, 21:36 
Новобранец

kozlov писал(а):
.. Отже не фамілії ні ...

заміни на прізвище ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 окт 2010, 21:41 
Новобранец

пасиб. подправил

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 окт 2010, 21:57 
Борец

ні прізвища, ні...
з забезпечення

слишком много вопросов. ответят на сопутствующие, важные проигнорируют

Последний раз редактировалось LAVe 11 окт 2010, 22:03, всего редактировалось 4 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 окт 2010, 21:58 
Новобранец

:D пасиб

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 окт 2010, 22:06 
Борец

LAVe писал(а):
слишком много вопросов. ответят на сопутствующие, важные проигнорируют
-може потрібно розділити на половину і тоді посилати?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 окт 2010, 22:09 
Борец

5) чи є законними вимоги особи в форменному одязі працівника міліції,без службового посвідчення при виконанні ним службових обовязків?

можешь смело удалять.
с точки зрения грамматики либо отсутствует либо лишняя одна запятая.
ответ на этот вопрос будет приблизительно такой: согласно ст. такой-то закона о милиции сотрудник должен выявлять и пресекать независимо от того, несет он в данный момент службу или нет. в данном случае он был... дальше зависит от фантазии

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 окт 2010, 22:14 
Борец

пішохід писал(а):
-може потрібно розділити на половину і тоді посилати?
щас голова не варит. так, вижу, что тут всего два-три вопроса от силы.
заффтра покумекаю

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 окт 2010, 22:19 
Новобранец

пасиб )) жду завтра

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 12:20 
Борец

я бы написал так
Цитата:
До УДАІ ГУ МВС Украіни в м. Кривий Ріг
50069, м. Кривий Ріг, вул. Волгоградська, 11

Від громадянина України ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
Проживаючого в місті ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

04.10.2010 р. о 16 годин 45 хвилин я був зупинений інспектором ДАІ, який відрекомендувався молодшим сержантом міліціі Логіновим Андрієм Юрієвичем, ТАМ-ТО и ТАМ-ТО за підозрою в скоєнні порушення Правил дорожнього руху. Зазначений працівник міліції разом з невстановленою особою чинили адміністративне судочинство з порушенням Конституції України, Закону України "Про міліцію", Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кодексу адміністративного судочинства та Правил дорожнього руху.

Згідно зі ст. 40 Конституції України, усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення.
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію», під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.

Керуючись ст.ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію»,

ПРОШУ
письмово надати відповідь на такі питання:

1) чи є сержант міліції Логінов Андрій Юрієвич та невстановлена особа працівниками міліції?
2) чи є в зазначених осіб посвідчення працавників міліції?
3) які посади зазначені особи займають в лавах МВС?

Відповідь прошу надати у повній відповідності до ст. 33 Закону України «Про інформацію», а саме, протягом десяти календарних днів та письмово довести до відома запитувача, що його запит буде задоволено або що запитуваний документ не підлягає наданню для ознайомлення, та задовольнити запит протягом місяця.

„___”________ 2010р. (Підпис)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 13:34 
Борец

kozlov писал(а):
1) чи є сержант міліції Логінов Андрій Юрієвич та невстановлена особа працівниками міліції?
-Логінов посвідчення показував,на відео це є.
чи може я не розумію,задуму?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 13:41 
Новобранец

Логинов показывал. данные то откуда я его знаю. а вот второй отказался показать. так как не нашел их у себя

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 13:44 
Борец

пішохід писал(а):
Логінов посвідчення показував,на відео це є.
чи може я не розумію,задуму?
а вдруг он состряпал липовый документ? почему второй отказался показывать, может засомневался, что у него совсем залипуха?
а так пусть они сами проверяют есть ли у них логинов и имеет ли он должным образом оформленные документы

насколько я помню, додаток с упоминанием видео в таком варианте я удалил по той простой причине, что тс просит поинформировать. видео нужно, чтобы наказывать, а это можно начинать после получения ответа
kozlov писал(а):
Логинов показывал. данные то откуда я его знаю. а вот второй отказался показать. так как не нашел их у себя
это твои умозаключения, а ты просишь предоставить факт

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 13:49 
Борец

я улавливаю ход Вашых мыслей :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 13:51 
Борец

пішохід писал(а):
я улавливаю ход Вашых мыслей :)