Текущее время: 19 июл 2025, 08:47

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 144 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Развод на алкоголь
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 11:00 
Новобранец

Зупини мене сьогодні вночі даішники, поцікавився про причину зупинки, сказали що таке авто як в мене знаходиться в розшуку. Попросив показати орієнтування, після чого не знайшовши мою машину в списку, придумали іншу причину, характер руху викликав підозру у них. Через 15 хвилин сперечання вирішив все таки показати з рук їм свої документи, щоб не псувати собі нерви. Але їм цього було мало, і тут почали розводити мене що я пяний, з причин назвали то що чують запах алкоголю з машини. Погодився їхати на експертизу, тест показав 0.00 алкоголю в крові. В результаті забрали більше півтори години в мене, та попсували нерви.

Куди можна звернутись в такому випадку? Маю відео розмови, висновок лікаря, і ще одного свідка в машині який засвідчить що у мене не було ознак спяніння.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Развод на алкоголь
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 11:05 
Борец

в прокуратуру.
а вообще почитай на досуге 400/666
перед тем, как куда-то ехать с этими извращенцами

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 11:08 
Новобранец

Alyans писал(а):
в прокуратуру.
а вообще почитай на досуге 400/666
перед тем, как куда-то ехать с этими извращенцами

читав, навіть з собою маю, і їм показував

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 11:10 
Новобранец

а чи мають право вони мені показати орієнтування? вони сказали що ні, дзвонив на телефон довіри, там сказали що вони також не можуть мені того сказати і кинули трубку

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 11:10 
Борец

ну так а чё сразу поехал?
у тебя были явные признаки? проводилось предварительное освидетельствование? составлялось направление на осмотр? они тебя повезли туда на служебном авто, а потом вернули в зад?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 11:11 
Борец

Nazarchik писал(а):
а чи мають право вони мені показати орієнтування? вони сказали що ні, дзвонив на телефон довіри, там сказали що вони також не можуть мені того сказати і кинули трубку

вообще то, не имеют права.
но и ты в таком случаи им ничего не должен)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 11:14 
Новобранец

Alyans писал(а):
у тебя были явные признаки? проводилось предварительное освидетельствование? составлялось направление на осмотр? они тебя повезли туда на служебном авто, а потом вернули в зад?

ознак не було, на місці не провіряли мене, сказали що вони не мають такого права, і що перевірки на місці вже відмінили, на місці ніякого направлення не складали, вже при перевірці щось писали, їхали на їхньому авто і потім відвезли назад

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 11:22 
Борец

Nazarchik писал(а):
Alyans писал(а):

ознак не було, на місці не провіряли мене, сказали що вони не мають такого права, і що перевірки на місці вже відмінили, на місці ніякого направлення не складали, вже при перевірці щось писали, їхали на їхньому авто і потім відвезли назад

а говоришь что знаеш.........
вот на всё что выделено катай в прокуратуру
дача заведомо ложных;
не соблюдение процедуры....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 11:42 
Новобранец

Alyans писал(а):
Nazarchik писал(а):
Alyans писал(а):

а говоришь что знаеш.........
вот на всё что выделено катай в прокуратуру
дача заведомо ложных;
не соблюдение процедуры....

я так зрозумів що вони цієї інструкції не знають, а щось доказувати було важко, тільки загострювалась ситуація, хотіли викликати командира. а в прокуратуру буду писати, вже в кінці молодий даішник сказав що якщо я напишу то це буде перша заява на нього :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 11:43 
Борец

всё в жизни бьвает в первый раз)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 14:50 
Постоялец

Nazarchik
а документи якісь складались?
щось лишилось в тебе?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 14:56 
Борец

IMHO писал(а):
Nazarchik
а документи якісь складались?
щось лишилось в тебе?

Цитата:
Куди можна звернутись в такому випадку? Маю відео розмови, висновок лікаря, і ще одного свідка в машині який засвідчить що у мене не було ознак спяніння.

))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 авг 2011, 19:36 
Борец

так скинь доки,щоб почитати. :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2011, 16:56 
Новобранец

пішохід писал(а):
так скинь доки,щоб почитати. :?:

з доків маю тільки висновок, в якому вказано що ознак спяніння не виявлено, покищо не відсканував його

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2011, 16:58 
Новобранец

покищо написав заяву, завтра планую занести, може є якісь зауваження? щось додати, забрати?

12 серпня 2011 року, приблизно о 03:30, Я, ..., на автомобілі ..., номерний знак ..., зупинився на вулиці ..... Постоявши 2 хвилини я вирішив розвернутись. Так як дорога була вузька, я вирішив проїхати 20 метрів назад, де був заїзд в прилеглу територію і там розвернутись. В цей момент до мене підїхали працівники ДАІ. Підійшовши до мене один з працівників попросив показати посвідчення водія і документи на машину. На моє запитання про причину для перевірки він відповів що така машина як моя знаходиться в розшуку. Це мене дуже здивувало, тому що такої самої машини як в мене я ще не бачив у Львові, тому попросив щоб вони показали орієнтування на мою машину, після чого працівник ДАІ пішов в свою машину. В цей момент я включив камеру і дальше всю розмову знімав на відео. Не знайшовши в списку викрадених авто таку як в мене, працівник ДАІ відмовився мені показувати орієнтування. Я попросив дати мені номер телефону довіри, після чого інспектор сказав вийти з машини і переписати номер з його службовго авто. Я вирішив дзвонити на номер довіри який був записаний у мене в телефоні. Зателефонувавши туда, мені відмовили у наданні інформації та кинули трубку. Після того інспектор сказав що має ще одну причину - мій характер руху викликав у нього підозру. На моє запитання що саме підозрілого було в моєму русі працівник ДАІ відповів що я почав різко рухатись назад, що також є обманом з боку працівника міліції. Дівчина яка сиділа зі мною в машині підтвердить що я не робив різких рухів назад. Через деякий час до нас підійшов інший інспектор, Шпилька ..., номер значка ЛВ .... , і почав вимагати предявити документи, не навівши мені вагомих аргументів для перевірки. Я вирішив не загострювати ситуацію і показати документи але не передавати, тому що дії працівників міліції, їхній обман що така машина як моя знаходиться в розшуку а також то що вони декілька раз просили вийти з машини в темну пору доби, викликали в мене підозру. Після перевірки документів інспектор Шпилька сказав що підозрює мене в тому що я знаходжусь в стані алкогольного спяніння. Я попросив назвати мені ознаки спяніння які він в мене виявив, на що він відповів що чує запах алкоголю з машини. Після того я показав йому інструкцію про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного сп'яніння N 400/666, і не знайшовши там такого пункту в ознаках, інспектор заявив що у мене було тремтіння руки коли я показував документи, цей момент було зафіксовано на відео і ніякого тремтіння там не було, також дівчина яка була зі мною в машині підтвердить що у мене не було ознак спяніння. Але інспекторам мабуть не було чим зайнятись вночі і вони порушуючи закони і інструкції вирішили мене провірити на алкоголь не на місці а в закладі охорони здоров’я. На моє прохання зробити провірку на місці інспектор відповів що провірки на місці відмінили і тепер перевірити можна тільки в закладах охорони здоров’я. Тим самим працівники ДАІ порушили статтю 266 Кодексу України про адміністративні правопорушення не давши мені можливості зробити огляд на місці в присутності двох свідків. Я погодився пройти провірку і ми поїхали на вулицю Наукову. Після проходження тесту алкоголю в крові не було виявлено і працівники міліції відвезли мене на місце де затримали і при тому не вибачились.
У діях працівників ДАІ які мене зупинили я бачу багато порушень законів та інстрікцій. Саме перше це було порушення Закону про міліцію а саме безпідставна зупинка. Також порушення інструкції про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного сп'яніння N 400/666, відповідно до якої огляд на стан спяніння не було проведено на місці, а мене було обмануто що таку провірку на місці вони не мають право робити, і без направлення на провірку ми поїхали в заклад охорони здоров’я. Також у мене були відсутні ознаки спяніння передбачені цією інструкцією. Відповідно, як я можу припустити, було підроблено “направлення на огляд водія транспортного засобу з метою виявлення стану алкогольного спяніння”, і там було вказано ознаки яких у мене не було, за що передбачена ст. 366 КК України.
Також до відповідальності потрібно притягнути командира, так як його підлеглі не знають законів та інструкцій якими повинні керуватись, що є службовою недбалістю.
Протизаконні дії працівників міліліції призвели до того що забрали в мене дві години мого часу та завдали мені великої моральної шкоди, обвинувативши мене в діях які не робив та ставились до мене як до злочинця. Також таке ставлення було і збоку лікарів які проводили огляд.
Керуючись Законами України прошу Вас:
1. Прийняти до розгляду дану заяву.
2. Провести розслідування обставин викладених в даній заяві.
3. Зобовязати Управління ДАІ провести службову перевірку щодо відповідності працівників ДАІ Шпилька та його напарника посадам, що вони займають.
4. Порушити за зазначеними фактами кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених стст. 365 ч.1, 366 ч.1, 367 ч.1, 371 ч.1 КК України проти винних осіб.
5. Повідомити мене письмово у встановлений законом час про результати розгляду заяви та перевірки фактів що викладені в цій заяві.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 144 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа