Я Прохоренко Юрій Володимирович являюсь власником Т\З Fiat Grande Punto держ. номер СВ6383АО (копія техпаспорту в додатках).
Я був зупинений інспектором (ім’я та призвища не пом’ятаю) за перекрестям вулиць Кільцева та прос. Миру, в напрямку Гомеля десь о 15.00 годині. Інспектор зажадав від мене документи для перевірки. Отримавши мої документи, інспектор повернувся у патрульній автомобіль де знаходився з німи біля 5 хвилин. Після чого він повернув мені документи та я поїхав далі.
Тому я маю підозру, що 20.02.2011 на мене можливо був складений фіктивній протокол з підробкою мого особистого підпису чи с поясненням невідомих свідків (траса була порожня, за час моєї стоянки тому свідків бути не може), проте шо я відмовився від підпису протоколу.
Відповідно до ст.31 Закону України «Про інформацію» державні органи, які вміщують інформацію про громадян, зобов'язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, яких вона стосується.
На підставі цього, а також керуючись ст. 23, 32, 33 Закону України «Про інформацію» ПРОШУ:
1. В передбачений законом строк письмово повідомити мене, про наявність чи відсутність моєї заборгованості по штрафам за порушення Правил дорожнього руху
2. В разі наявності заборгованості по штрафам, прошу надати інформацію про дату їх виникнення, джерело цих відомостей, строк їх дії, а також при можливості копії документів, що це підтверджують (протоколи, постанови, тощо.)
Последний раз редактировалось kaleruka 22 фев 2011, 19:55, всего редактировалось 3 раз(а).
|