Набросали такой вариант жалобы:
Цитата:
СКАРГА
на дії органів ДАІ
15 листопада 2010р. мною була надіслана скарга (копія у додатках) Начальнику відділення ДАІ з обслуговування адміністративної території м. Судака та авто технічної інспекції при УДАІ ГУ МВС України в АР Крим, щодо незгоди з діями працівника ДАІ та з проханням вжити заходів дисциплінарного характеру до службової (посадової) особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство України.
7 грудня я отримав відповідь від ВДАІ м. Судака (копія у додатках) на мою скаргу, в якої говориться про проведення службової перевірки.
Згідно чинного законодавства України службова перевірка ВДАІ м. Судака за моєю скаргою була проведена з порушенням вимог ст.15 Закону «Про звернення громадян», яка передбачає, що органи державної влади, ті їх посадові особи, зобов’язані об’єктивно і вчасно розглядати заяви, перевіряти викладені в них факти, приймати рішення відповідно до чинного законодавства і забезпечувати їх виконання, повідомляти громадян про наслідки розгляду заяв, оскільки не були взяті показання єдиного свідка в цій справі.
Вважаю, що відповідь ВДАІ м. Судака на мою скаргу є не повною та не обґрунтованою і взагалі маю сумніви, чи мала місце вищевказана службова перевірка.
Отже, на підставі викладеного, керуючись ст.20, 22 Закону України «Про прокуратуру», ст.5-7 Закону України «Про звернення громадян»,
ПРОШУ:
1) Вплинути на ситуацію з розгляду поданої мною скарги, та застосувати засоби прокурорського впливу на осіб винних у порушенні вимог чинного законодавства України при розгляді моєї скарги органами ДАІ;
2) Провести перевірку законності дій керівництва ВДАІ м. Судака стосовно проведеної перевірки та відповіді на мою скаргу;
3) Вжити заходів дисциплінарного характеру до службових (посадових) особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби;
4) Донести до відома особового складу працівників ВДАІ м. Судака зміст ЗУ «Про міліцію», Наказів МВС № 111, ПДР України - та забезпечити їх належне виконання при несенні служби;
5) Письмово повідомити мене про результат розгляду даної заяви, відповідно до Закону України «Про звернення громадян».
ДОДАДКИ:
Прошу помощи в дополнении данной жалобы...