Текущее время: 19 июл 2025, 02:48

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 14 дек 2010, 19:57 
Постоялец

Недавно отправляла запрос в испольнительную службу
Код:
Руденко А.С.
Начальнику Відділу Державної Виконавчої Служби Вишгородського Районного Управління Юстиції
Вул. Шелуденко, 6, м.Вишгород
Київської області, 07300

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
Я, ФИО, проживаюча за адресою Киевська обл., м. Вишгород, Вулиця.
Відповідно до ст.31 Закону України «Про інформацію», державні органи, які вміщують інформацію про громадян, зобов’язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, яких вона стосується.

На підставі цього, а також керуючись ст. 32, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу в передбачений законом строк письмово повідомити мене:
1.   Про наявність чи відсутність законно відкритих виконавчих проваджень в справах про адміністративні правопорушення відносно мене.
2.   В разі наявності законно відкритих проваджень, прошу надати інформацію:

o   про дату скоєння мною порушень;
o   джерело таких відомостей - копії протоколів та постанов про притягнення мене до адміністративної відповідальності та накладення стягнення у вигляді штрафу;
o   копії постанов про відкриття виконавчого провадження.

3.   Підтвердити факт дотримання законності, а саме чи були дані провадження відкриті з дотриманням вимог п.4 ч.1 ст.21 ЗУ «Про виконавче провадження».
4.   Додатки: копії квитанцій про оплату штрафів (2 од)

Дата   Підпис

Запрос они успешно проигнорировали, потому была отправлена жалоба в Прокуратуру
Код:
Прокуратура Вишгородського району, Київска обл., м.Вишгород, вул. Кургузова,7, 07300
тел. (04496) 2-20-12, 2-20-13, 5-13-30
від ФИО
телефон

ЗАЯВА
про вчинення корупційних дій

05.11.2010 мною був зроблений інформаційний запит до Виконавчойї служби м Вишгорода щодо:
1) Наявності законно відкритих виконавчих проваджень в справах про адміністративні правопорушення відносно мене;
2) Надання інформаціі про законно відкриті впровадження відносно мене в разі їх наявності.
Згідно до ст.33 ЗУ «Про інформацію» термін вивчення запиту на предмет можливості його задоволення не повинен перевищувати 10 календарних днів. Протягом вказаного терміну державна установа письмово надає запитану інформацію, або аргументовано відмовляє у такому.
Станом на 22.11.2010р я не отримала від Виконавчої служби ніякої інформації.
Відповідно до ст..5 ЗУ «Про боротьбу з корупцією» державний службовець, або інша особа, уповноважена на виконання функції  держави, не має права відмовляти фізичним та юридичним особам в інформації, надання якої передбачено правовими актами, умисно затримувати її, надавати недостовірну інформацію.
Порушуючи 10 денний термін надання відповіді на запит посадова особа Виконавчої служби, яка отримала інформаційний запит, діяла всупереч п. «г» ст..5 ЗУ «Про боротьбу з корупцією».
На підставі викладеного, керуючись ЗУ «Про боротьбу з корупцією» ПРОШУ:

1.   Провести перевірку та встановити посадову особу, яка порушила ст..33 ЗУ «Про інформацію».
2.   Скласти відносно цієї посадової особи протокол про адміністративне правопорушення за порушення п. «г» ч.1 ст.5 ЗУ «Про боротьбу з корупцією».
3.   Направити зазначений протокол про адміністративне правопорушення до суду.
4.   Письмово повідомити мене про результати розгляду даної заяви та вчинені прокуратурою дії на виконання цієї заяви, забезпечивши мені тим самим моє конституційне право на оскарження до суду дій прокуратури в разі її бездіяльності.

Додатки:
1)   Копія чеку про відпралення цінного листа з номером внутрішнього відправлення № 0730101423873.
2)   Копія віснвку про доставку поштового відправлення (1 арк).
3)   Копія опису поштового відправлення (1 арк).
4)   Копія листа до Виконавчої служби (3 арк).

дата                             підпис.

думаю, прокуратура г. Вышгорода нааамного ленивее киевской, так что жду истечения сроков ответа от прокуратуры и пошла-поехала..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2010, 20:51 
Постоялец

Подавай сразу в окружной суд.
Что-то я разочаровался в прокуратуре.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2010, 19:07 
Постоялец

miroslav писал(а):
Подавай сразу в окружной суд.
Что-то я разочаровался в прокуратуре.

ща с ТО разберусь и буду действовать.
кстате, ценным письмом лучше не отсылать, их просто не забирают с почты. ато я с этими ценными письмами уже прокололась..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2010, 19:31 
Борец

письмо с уведомлением о получении пока не подводило.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2010, 19:31 
Постоялец

LMD-Star писал(а):
письмо с уведомлением о получении пока не подводило.

тада, осознала уже свою ошибку..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2010, 19:39 
Борец

Відповідно до ст..5 ЗУ «Про боротьбу з корупцією» державний службовець, або інша особа, уповноважена на виконання функції держави, не має права відмовляти фізичним та юридичним особам в інформації, надання якої передбачено правовими актами, умисно затримувати її, надавати недостовірну інформацію.

Кстати - очень хорошая статейка даже при общении.
Особенно "умисно затримувати" та "недостовірну інформацію".
Под второе можно подвести даже "характер движения вашего авто вызывал подозрения, а именно вы включили правый поворот а повернули налево (например)...
Никто в рабочей ситуации не юзал ?
Или когда удостоверение не показал - это по сути то же самое - информация, предоставление которой предусмотрено...
По моему это круче даже, чем ЗУМ :D (я так называю закон украины про мудаков)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2010, 19:41 
Постоялец

Slavco2003 писал(а):
Никто в рабочей ситуации не юзал ?

я пыталась юзать в гаи, но они устно вообще ничего не боятся. лепят, что хотят.
за "устно" доказать целый гемор, увы..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2010, 00:04 
Борец

В таких случаях обязательно надо всё писать на диктофон. Я например когда в здание ихнее захожу сразу на телефоне ставлю диктофон в боевую готовность, палец на "красной кнопке".

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа