Сьогодні вранці дістав із поштової скриньки конверт, а в конверті два ось таких листочки
ПЕРЕЗАЛИТЬ С ПРЕДПРОСМОТРОМ: viewtopic.php?f=55&t=2530Через борг 520 грн за старий штраф (13 березня) арештовано моє авто.
Питання
1. що це означає для мене і мого авто?
2. наскільки це законно? як я розумію, арешт накладено одноосібно виконавцем без відповідного рішення суду
3. що робити? Достатньо просто піти у виконавчу службу та сплатити 520 грн чи там вже якась інша процедура і 520 грн не обійдеться? Чи в суд подавати? Чи забити?
В принципі заплатити я не проти, бо формально порушення тоді все-таки я здійснив. То був проїзд через центр в суботу. Я тупо забув що це субота, всі їдуть і я їду (у нас в суботу дозволено маршруткам проїжджати через центр, і їдуть не лише маршрутки), трафік був досить інтенсивний. А вони, суки, там встали і вибірково зупиняли машини та складали протоколи. Зразу не заплатив бо був злий на тих мудаків

, та й грошей так не було шоб просто витягти з кишені і заплатити. Потім за кілька місяців мені приходило з ДВС писулька шо в мене борг 520 грн. А сьогодні ось це... Сподіваюся отримати тут ваші коментарі та поради.