Написал инф. запрос в ДВС а они мне -ваше звернення анонімне! Понятно, что распечатаю и отправлю новый инф. запрос!!! У меня вопрос? неужели если я забыл подпись поставить в конце письма то оно вдруг становится - анонимным???
Державному виконавцю ВДВС Деснянського районного Управління юстиції у м. Києві _____________ від ____________ Р.М. тел. 044 _______
Заява
04.03.2013 року я отримав поштою від вас Лист №_____ від ________ та Постанову про вікриття виконавчого провадження № _______ від _______.з вимогою з'явитися ____________ Роману Миколайовичу до державного виконавця протягом 7 днів з дати винесення постанови. Прошу звернути увагу на те, що громадянин на призвіще Черневський Р. М. ніколи не проживав та не проживає за адресою: м. Київ, вул. ____________________ За адресою: м. Київ, вул. Закревського 43, кв. 75. проживає зовсім інша людина, громадянин ________________. Також ще хочеться звернути увагу на неможливість моєї явки, в зв’язку з невідповідністю дати отримання листа і явки. В листі мені було повідомлено, що за мною рахується адміністративний штраф в сумі 680 грн. Про цей штраф мені нічого не відомо, і я не отримував жодного повідомлення про призначення штрафу від ВДАІ Деснянського РУГУ МВС України у м.Києві в період з 01.03.2012р. по 05.03.2013р. Відповідно до статті 40 Конституції України, статей 3, 4, 5, 14, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статей 5, 9, 28, 29, 32, 33 Закону України «Про інформацію» для з’ясування обставин прошу, у встановлений законодавством строк, надати мені, для з’ясування обставин справи, наступні документи:
1. Копію постанови про адміністративне правопорушення відповідно до якої відкрито виконавче провадження. 2. Копію постанови про відкриття виконавчого провадження з мокрою печаткою. Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції Україні, ст.1, 15, Закону України «Про звернення громадян» ст. 2, 5, 20, Закону України «Про інформацію», ст. 3, 4, Закону України «Про доступ до публічної інформації», ст. 12-1 Закону України «Про виконавче впровадження» ПРОШУ ТАКОЖ: 1.В передбачений законом термін письмово надати мені повну інформацію щодо наявності та стану виконавчих проваджень щодо мене в ВДВС Деснянського районного Управління юстиції у м. Києві 2. Надати мені (за наявністю) копії матеріалів виконавчого провадження відносно мене у повному обсязі. 3. Про результати розгляду запиту повідомити мене за вище вказаною адресою в письмовому вигляді. 4. З’ясувати, що то є за громадянин на призвіще Че_______ Р.М. і де він насправді мешкає.
Додаю копію виклику.
05.03.2013 р. Роман Миколайович
|