Текущее время: 21 июл 2025, 03:50

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 11 ноя 2010, 16:53 
Постоялец

Рік тому мене зупинив інспеткор і намагався інкремінувати мені порушення. Поспілкувавшись зі мною, зрозумів що йому важко говорити про норми законів, і відпустив без натяку на те що складе протокол і відповідно постанову. Протокол склав (я йому передав документи), постанову також. Особливістю було те, що в графі свідки були вписані дві людини, яких на місці не було. Пів року судився, 20.10.2011 суд скасував постанову. Свідки на суд не зявились, хоча я особисто надсилав їм повістки від імені суду.

Хочу написати в прокуратуру за таку справу, але не знаю по якій статті краще це зробити. Може хтось порадить або дасть посилання. Наперед дякую.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 20:22 
Новобранец

Изложите конкретно суть нарушения, вписанного в протокол и обрисуйте всю последующую картину развития событий. Уехали вы с места, где на вас выписали штраф и когда и как узнали о штрафе, а дальше по порядку?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 20:33 
Борец

Drumracer писал(а):
Изложите конкретно суть нарушения...
в данном случае достаточно решения суда, от него надо плясать

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 20:36 
Новобранец

Как по мне в данном случае не мало важно то, что говорил и чем руководствовался автор во время судебного процесса.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 20:44 
Постоялец

Drumracer писал(а):
Изложите конкретно суть нарушения, вписанного в протокол и обрисуйте всю последующую картину развития событий. Уехали вы с места, где на вас выписали штраф и когда и как узнали о штрафе, а дальше по порядку?

Суть наступна. Зупинив мене інспектор після повороту з перехрестя. Я сиджу в машині, чекаю поки він підійде. Коли інспектор підійшов, я спустив вікно, він відрекомендувався, попросив документи. Я ще тоді законів не знав, передав документи. Він їх взяв, і пішов до патрульної машини. Я продовжую сидіти в своєму авто. Через хвилину, той інспектор що мене зупинив, вийшов на дорогу і продовжував зупиняти інші машини. Через пять хвилин я вийшов з машини і підійшов до нього з питанням де мої документи. Він сказав щоб я підійшов до патрульної машини, там мені все пояснять. Я підійшов до патрульної машини, а там інший інспектор оформляє на мене протокол. Ясно завязалась дискусія, я попросив пояснити що я порушив. Короче відповідь одна, неправильно перетнув перехрестя, типу не з тої смуги. Я почав вимагати пояснень, доказів і таке інше, крім того зі мною в машині була дружина, яку я вимагав опитати як свідка. Але інспектор наш, 10 класів закінчив і вигнали, він спробував мене залякати, каже: якщо ти такий мудрий, то я направлю тебе на перездачу прав, і ще так переконливо: на наступний тиждень вам буде зручно. Я зрозумів що говорити марно і кажу: оформляй протокол, а я в суді зустрінусь з вами і поговоримо. Він мені відповідає: а судів вже нема, ми тепер суд. Я кажу оформляйте і побачимо. Він спробував зі мною ще якось поговорити, а я сиджу і кажу лише одне, ви оформляйте а в суді поговоримо.

Він трохи помявся, робив вигляд що оформляє, а потім каже напишіть пояснення. Я взяв протокол, і почав писати що з порушенням не згідний. Він вихопив в мене протокол, віддав документи і сказав що я можу бути вільний. Я поїхав.

Через пів року, коли прийшов час проходити техогляд, я зясував що в базі є штраф. Я написав заяву в ДАІ, мені видали копію протоколу, копію постанови я отримав в державній виконавчій службі. Подав позовну заяву в суд. Потім мені підказали, що якщо справа в суді, то принісши копію, можна пройти ТО. Я так і зробив, приніс копію в ДАІ, мені зробили відмітку в базі даних що справа в суді, я пройшов ТО.

Але справа принципу, я вирішив так це не залишити і пішов докінця. Суд кілька раз переносився, викликали свідків, свідки не зявлялись, суд прийняв рішення скасувати постанову. Я спробував віднайти свідків. Одного з них взнав телефон, пор телефону він мені відповів що був свідком ДТП, а про мене нічого не знає.

Я хочу написати прокурору міста на того інспектора, тільки не знаю по якій статті і як краще. Прошу допомоги.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 20:44 
Борец

Drumracer писал(а):
Как по мне в данном случае не мало важно то, что говорил и чем руководствовался автор во время судебного процесса.
тебе или топикстартеру?
Zlosniy хтит наказать проигравшую сторону. по сабжу напрашивается подлог, но если судья этого не учел, то и прокуратура проигнорирует

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 20:50 
Новобранец

Приношу извинения - прочёл неправильно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 20:56 
Постоялец

Щось я не зрозумів про що ви говорите.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 21:38 
Борец

Zlosniy писал(а):
Щось я не зрозумів про що ви говорите.
выложи скан постановления судьи

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 22:00 
Постоялец

LAVe писал(а):

До речі, як це зробити? Розумію що може трохи смішно виглядає, але я не дуже в тому ділі розбираюсь? Підкажіть.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 22:07 
Борец

Zlosniy писал(а):
LAVe писал(а):

До речі, як це зробити? Розумію що може трохи смішно виглядає, але я не дуже в тому ділі розбираюсь? Підкажіть.

viewtopic.php?f=14&t=2166

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 22:16 
Постоялец

Добре, викладую. Доречі зверніть увагу на грамотність секретарів в судах (виділив червоним), вже друга постанова з помилками.

http://i.piccy.info/i5/49/04/710449/1.jpg
http://i.piccy.info/i5/60/04/710460/2.jpg

Изображение
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа