Текущее время: 14 май 2025, 10:57

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Нужны Ходатайства у кого есть?
СообщениеДобавлено: 29 янв 2013, 12:55 
Постоялец

Всем привет нужны ходатайства для районного суда

1. Ходатайство о приобщение материалов дела в суд (Документы, фотографии, решения судов, и так далее)
И как подавать на каждый материал отдельное ходатайства или 1 ходатайства на все документы?

2. Ходатайство о запрете приобщение видео записи со стороны Инспектора по причине того что не вписано в протокол и то что инспектор использует не известный прибор.

3. Ходатайство о Переносе дела по причине ознакомиться и подготовиться.

4. Ходатайство о установление личности инспекторов.

Это те что нужны срочно если у вас есть ещё интересные ходатайства для суда кидайте, буду благодарен))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Нужны Ходатайства у кого есть?
СообщениеДобавлено: 02 фев 2013, 15:46 
Постоялец

Судді _______________ суду в м. __________

КЛОПОТАННЯ
З метою привернути увагу суду до деталей певних усних доказів, які мають важливе значення, та на підставі статті 65 Цивільно-процесуального Кодексу України прошу відтворити у ході судового засідання під час розгляду справи № ___________щодо притягнення мене до адміністративної відповідальності аудіо-запис із ___________________.
Додаток: зазначений компакт-диск, 1 од.

КЛОПОТАННЯ
про долучення до матеріалів справи додаткових пояснень та фото
У провадженні ______________суду м. ___________ знаходиться справа щодо притягнення мене до адміністративної відповідальності згідно протоколу про адміністративне правопорушення від ___________ р. №___________.
З метою всебічного, повного та об'єктивного розгляду в судовому засіданні всіх обставин справи, та згідно зі статтею 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення -
ПРОШУ:
приєднати до матеріалів справи № ______________ дане клопотання з моїми додатковими нижченаведеними письмовими поясненнями та фото з місця ДТП.

КЛОПОТАННЯ
____.2013 я прибула до _________суду, де на підставі моєї заяви від _____.2013 мені були надані матеріали даної справи для ознайомлення. До матеріалів даної справи маю ряд зауважень, викладених у додатку 1 до цього клопотання.
Враховуючи вищевикладене, та з метою всебічного, повного та об'єктивного розгляду в судовому засіданні всіх обставин справи, та згідно зі статтею 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення ПРОШУ:
1. приєднати до матеріалів справи № ___________дане клопотання;
2. при розгляді даної справи врахувати мої зауваження до оформлених матеріалів ДТП.
3. Справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.

Клопотання
про перенесення судового засідання

В провадженні _________суду м. _______ знаходиться справа № ___________про притягнення мене, до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ст. ______ КУпАП.
____________р. з матеріалами справи я ознайомилась та потребую юридичної допомоги.
У зв’язку з необхідністю надання мені юридичної допомоги у відповідності зі ст. 268 КУпАП та недостатньою кількістю необхідного часу для ознайомлення з матеріалами справи моїм адвокатом ___________, який буде представляти мої інтереси при розгляді зазначеної справи у суді, -

ПРОШУ:

Перенести судове засідання з __________ на 7 (сім) календарних днів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Нужны Ходатайства у кого есть?
СообщениеДобавлено: 17 фев 2013, 20:44 
Постоялец

Примерно такие ходотайства подаю практически со всеми исками, предварительно подобрав в реестре подходящие суд.решения, тем самым облегчая работу судьям и направляя ход процесса в нужном направлении.

Ленінський районний суд м. Донецька
м. Донецьк, вул. Аксакова, 56

83062, Телефон: (0622) 66-13-01 (0622) 66-13-01
Позивач :
Відповідач: с-нт міліції Башенко Євген Володимирович , Інспектор ДПС РДПС ВДАІ Донецького міського управління ,вул. Челюскінців, 53, м. Донецьк, п.і.:83086 ; тел. (062) 301-88-94 , (062)305 35 05
клопотання.
Згідно із ч. 3 ст.49 КАСУ , особи , які беруть участь у справі , мають право, зокрема: заявляти клопотання , тощо.
У зв’язку з тим, що 07.12.2012 р. до Ленінського районного суду м. Донецька мною подано адміністративний позов про визнання протиправною та скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення Серія АН1 № ------ від ----.2012 р. (у порядку ст.104 Кодексу адміністративного судочинства України) ,та визнання дій відповідачів протиправними, при розгляді цієї справи по суті та при прийнятті рішення , прошу суд :
1. врахувати судову практику, що склалась в результаті розгляду судами України подібних справ, а саме :
а) Справа №2а/0523/311/2012;
б) Справа №2а/0542/170/2012;
в) Справа №2а-11716/11/2670;
2. врахувати роз’яснення Міністерства Юстиції України щодо правових підстав тимчасового затримання і доставлення транспортного засобу для зберігання на спеціальний майданчик або стоянку , розміщене на офіційному сайті МінЮсту (за посиланням http://minjust.gov.ua/0/23318 );
3. прийняти до розгляду та винести ухвалу по цьому клопотанню.

Додатки :
1. Копія рішення Київського районного суду м. Донецька по справі №2а/0523/311/2012 (2 арк.);
2. Копія рішення Пролетарського районного суду м. Донецька по справі №2а/0542/170/2012 (2 арк.);
3. Копія рішення Окружного адміністративного суду м. Києва по справі №2а-11716/11/2670 (3 арк.);
4. Текст роз’яснення Міністерства Юстиції України щодо правових підстав тимчасового затримання і доставлення транспортного засобу для зберігання на спеціальний майданчик або стоянку (3 арк.).

Дата : ____ Підпис: ____

І воля святая!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа