Backfire писал(а):
У виклику є і номер і дата відкриття.
Сказав, що нікуди не піде без мене. Автомобіля в нього нема, так що йому все до одного ..... .

я б порадив взагалі нікуди не йти, а все робить через письмову переписку, починати можна так:
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗИПИТ
ХХ.ХХ.2012р. на мою домашню адресу надійшов поштовий лист від ХХ.ХХ.2012р.(за штемпелем) з якого я довідався про виклик ( в додатках ) з ...............ського відділу Державної виконавчої служби ..............ського міського Управління Юстиції з вимогою з’явитися ХХ.ХХ.2012р. для оплати боргу у розмірі 00.00. грн.
Станом на ХХ.ХХ.2012р. копію постанови про відкриття виконавчого провадження рекомендованим листом з повідомленням про вручення, я не отримував.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції Україні, ст. 5, 20 Закону України "Про інформацію", ст. 5,10,14,19,20 Закону України "Про доступ до публічної інформації",
ст. 12-1, 31 Закону України «Про виконавче впровадження»,
ПРОШУ:
В передбачений законом термін надіслати на поштову адресу Іванова Івана Івановича копію постанови про відкриття виконавчого провадження № ............ від ХХ.ХХ.2012р.
Додаток:
Виклик до ВДВС ..................
ХХ.ХХ.2012р. П.І.Б.
після того як надішлють постанову відповідно до законодавства можна мочить їх через суд(звичайно якщо є явні порушення).