Текущее время: 15 май 2025, 06:52

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 16 сен 2012, 12:34 
Борец

alikkorn писал(а):
Я бы написал "..Було складено протокол відносно ПІБ"

не заперечую, то як зразок, переробляй під себе

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 сен 2012, 12:36 
Постоялец

aktivist
там протокол не читаємий, тому і не сканую я його вживу не можу прочитати :)

я би по запиту ще якось добавив аби з доказами ознайомили, ато їм постанову вкатати раз плюнути :)
дати читаєму копію протоколу. докази вини і постанову якщо вже склали, а як ні то до відповідальності пса, за то що виправляв і насрав на клопотання, якось так :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 сен 2012, 13:01 
Борец

igor_m писал(а):
aktivist
там протокол не читаємий, тому і не сканую я його вживу не можу прочитати :)

я би по запиту ще якось добавив аби з доказами ознайомили, ато їм постанову вкатати раз плюнути :)
дати читаєму копію протоколу. докази вини і постанову якщо вже склали, а як ні то до відповідальності пса, за то що виправляв і насрав на клопотання, якось так :)

Пиши потом посмотрим,пусть "расшифруют каракули" чтоб было понятно что там написано.Мне кажеться что этот протокол вообще никуда не попадет

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 сен 2012, 13:14 
Борец

До УДАІ ГУ МВС України в м. Києві
01030 м. Київ вул. Б Хмельницького 54

Ім'я і прізвище
адреса

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

05.07.10 в м. Києві за адресою проспект Визволителів 6, перед заїздом на вулицю Воскресенську, знаходився патрульний автомобіль ДАІ д\н 2146 біля якого співробітник ДАІ ПІБ фіксував швидкість транспортних засобів за допомогою вимірювача «РАДІС».Після зупинки мого автомобіля іспектор склав протокол відносно ПІБ.

Враховуючи викладене та керуючись: ст. 40 Конституції Україні, ст. 2, 5, 20, Закону України "Про інформацію", ст. 3, 4, 14, 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації" прошу письмово надати :

1 Прошу надаті мені розбірливу та внятну копію протоколу
2 Прошу надати докази адміністративного правопорушення

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 сен 2012, 13:29 
Борец

igor_m писал(а):
aktivist

тоді можна так:

Начальнику відділу ДАІ в місті ..........
....................

КЛОПОТАННЯ

....09.2012р. о 12.г. 05 хв. був зупинений інспектором ДАІ ............... в місті .............. та всупереч вимогам ст.7 КУпАП звинувачений в порушенні вимог пункту _ _ Правил дорожнього руху, про що кладено протокол серії _ _ № _ _ _ _ про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч._ _ ст. _ _ _ КУпАП.

Зазначений протокол складено незаконно, необґрунтовано та с порушенням вимог чинного законодавства як такий, що підлягає скасуванню з наведених нижче підстав.

.....09.2012р. я, ..., керуючи автомобілем .., державний номер ..., рухався по вулиці ........... міста ..........., де дозволена швидкість руху складає 60 км/год, що відповідає вимогам п. 12.4 Правил дорожнього руху.

Проте, всупереч вимогам ст.7 КУпАП, був зупинений лейтенантом міліції ................... та звинувачений в порушенні вимог .............................................................

Звинувачення лейтенанта міліції ................... є безпідставними, оскільки я не перевищував швидкості яка дозволяє рух транспортних засобів у населених пунктах.

Швидкість, зазначена в протоколі серії _ _ № _ _ було зафіксовано вимірювачем швидкості «Беркут», проте прилад «Беркут», яким проводився нагляд за дорожнім рухом з метою фіксації порушень ПДР, не є автоматичним засобом фото- чи відео фіксації, оскільки він не має функцій фото- чи відео фіксації та знаходиться у співробітника ДАІ, керується ним безпосередньо. Між тим, ст.14-1 КпАП України передбачає, що для її застосування необхідно, щоб фіксація велася саме засобами фото-, кіно- або відео зйомки, які працюють у автоматичному режимі.
За таких умов, така фіксація не відповідає вимогам ст.14-1 КпАП.
Крім того згідно ст. 251 КУпАП:
доказами в справі про адміністративне правопорушення, є показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху.

Як вбачається зі змісту протоколу – жодних даних, отриманих за допомогою спеціального технічного засобу з чітким зображенням саме мого транспортного засобу (його марки, кольору, номерного знаку), до протоколу про адміністративне правопорушення, не додано, а також відсутні будь-які підстави, підтверджені належними доказами, що швидкість належить саме моєму автомобілю.

Враховуючи викладене, керуючись ст.268 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

ПРОШУ:

1. Прийняти клопотання до розгляду та долучити до матеріалів справи;
2. Закрити провадження по справі про притягнення .... до адміністративної відповідальності за ч._ _ ст. _ _ _ КУпАП у зв’язку з відсутністю складу правопорушення на підставі ч.1 ст.247 КУпАП.

16.09.2012р.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа