Текущее время: 15 май 2025, 17:23

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 06 авг 2012, 20:05 
Прохожий

или можно как-то без нотариуса составить, что-то типа вот этого:
http://www.adved.ru/docs/318/3504/

придти мне в суд, и представлять интересы отца.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 авг 2012, 20:44 
Борец

sergeydn писал(а):
или можно как-то без нотариуса составить, что-то типа вот этого:
http://www.adved.ru/docs/318/3504/

придти мне в суд, и представлять интересы отца.
Без нотаріально засвідченого доручення нічого не вийде.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 авг 2012, 21:43 
Прохожий

Натариус может без самого доверителя поставитт печать, нотариально оформить?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2012, 18:49 
Прохожий

суд выигран :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2012, 20:13 
Постоялец

ПОЗДРАВЛЕНИЯ :!: :!: :!:
Только по факту решению суда ничего гайцу ровным счетом не будет. Надо отдельное письмо катать с требованием привлечь его к дисциплинарной ответственности.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2012, 21:34 
Постоялец

Примерно вот так.

Начальнику ВДАІ УМВС України
у Хмельницькій обл., полковнику
міліції Довганю Миколі Івановичу
м.Хмельницький, вул.Коцюбинського35/2
29008, тел.(03822) 2-20-37
від:

Заява.
29.06.2010 року близько 4 год. 10 хв. ранку, на автошляху Тернопіль-Хмельницьк, керуючи автомобілем FIAT- Scudo (державний номер ), я був зупинений в с.Порохня інспектором ДПС пр-ком міліції Лисим О.П. Інспектор звинуватив мене спочатку в перевищені швидкості, а коли я попросив показати мені прилад яким він фіксував швидкість, раптово змінив звинувачення на те, що я зробив обгін ТЗ на пішохідному переході. Не взявши до уваги мої заперечення, пр-к Лисий О.П. склав протокол серії ВХ№171549 та виніс постанову серії ВХ№146426. До протоколу я дав пояснення та подав клопотання про надання права на захист, які інспектор проігнорував. (ст..268 КУпАП та ст..59,63 КУ)
14.02.2011р. Бродівським районим судом у складі суді Кваша В.О. при секретарі Мартинюк О.С. було винесено рішення яким постанову інспектора ДПС Війтівецького взводу визнано протиправним а адміністративне стягнення у вигляді штрафу скасовано. Постанова суду є остаточною та оскарженню не підлягає.
Згідно наказу МВС №77 від 26.02.2009р. розділу 2 п.2.22» У разі скасування постанови в справі про адміністративне правопорушення внаслідок її неправомірного винесення за даним фактом проводиться службова перевірка. Стосовно винної посадової особи відповідно до положень Закону України "Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України" ( 3460-15 ) вживаються заходи дисциплінарного впливу, відомості про які додаються до матеріалів перевірки». Керуючись ст.25 ч.2 ЗУ «Про міліцію», а саме :… При порушенні працівником міліції прав і законних інтересів громадянина міліція зобов'язана вжити заходів до поновлення цих прав, відшкодування завданих матеріальних збитків, на вимогу громадянина публічно вибачитися.
Оскільки при виконанні своїх обов’язків інспектор ДАІ Лисий О.П. свідомо допустив ряд порушень Конституції та законодавства України і безпідставно притягнув мене до адміністративної відповідальності, вважаю, згідно зі статтею 25 ЗУ «Про міліцію», ЗУ «Про дисциплінарний статут ОВС» та пунктом 2.22 Наказу МВС № 77 від 26.02.2009 прошу:
1) провести службову перевірку за фактом неправомірного винесення постанова ВХ№146426 про адміністративне правопорушення;
2) провести позачергову перевірку знань Лисим О.П. законодавства України та нормативно-правових документів, яким він має керуватися при виконанні своїх службових обов’язків;
3) повідомити мене письмово про результати проведених перевірок, про вжиті заходи щодо недопущення у подальшому протиправних дій підлеглих Вам працівників ДАІ та про вжиті заходи дисциплінарного впливу відповідно до положень Закону України "Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України" стосовно Лисого О.П.
4) Зважаючи, що мої ЗАКОННІ права було порушено, я вимагаю публічного вибачення пр.-ком Лисим О.П. перед мною. (повідомити мене заздалегідь в якому ЗМІ буде надруковано вибачення на мою адресу)

Відповідь прошу надати у терміни , передбаченні ст..20 ЗУ «Про звернення громадян».

Додаток : Копія постанови Бродівського районного суду (1 прим.).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2012, 22:03 
Прохожий

eaglelite, спасибо, все сделаю, поделом ему :x

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа