Текущее время: 23 июл 2025, 11:47

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Підкажіть буль-ласка =)
СообщениеДобавлено: 30 июл 2012, 21:25 
Борец

В суботу мені принесли відповідь, на мій інфо. запит, просять надати відео. А я оце думаю, відео в дуже поганій якості, чи варто нести.. і чи забов*язаний я нести? Підкажіть)
Відео тут:
viewtopic.php?f=41&t=21827
Запит:
Інформаційний запит.
Я, _______, 12.07.12, близько одинадцятої ранку, йдучи вздовж вулиці Леніна, побачив як двоє інспекторів ДАІ на перехресті вул. Леніна та бул. Машинобудівників безпідставно зупиняють транспортні засоби, порушуючи п. 6.9 та главу 9 наказу МВС № 111. Не абияку увагу привернув факт зупинки машини швидкої допомоги. Керуючись частиною другою статі 3 ЗУ «Про міліцію» вирішив зняти на камеру. На жаль, авто швидкої зняти не встиг. Зважаючи не те, що окрім телефону під рукою нічого не було, якість відео дуже погана, але у разі необхідності надам його і свідка.
Треба зазначити, що патрульний автомобіль був розташований таким чином, що рухаючись чи то по вул. Леніна, чи то по бул. Машинобудівників, помітити його майже неможливо. В полі зору він з’являється тільки перед самим перехрестям. Це підтверджує відеозапис та свідок.
Інспектори зупиняли по декілька авто одночасно, зупиняли з порушенням абзацу другого п.15.3, 15.9 г, ґ, и діючих ПДР, проігнорували порушення п. 18.1 ПДР з боку декількох водіїв. Є підозри щодо невиконання інспекторами п. 6.3 наказу МВС № 111. Посилаючись на сайт УДАІ ГУМВС України в Донецькій області, беру на себе відповідальність заявити, що дане перехрестя не є місцем концентрації ДТП (dai.dn.ua/mkdtp.htm), що суперечить главі 9 наказу МВС № 111. Інспектори несли службу на службовій Skoda Octavia сріблястого кольору. Через брак особистого часу записати номерний знак службового авто не вдалося.
Посилаючись на Конституцію України, закони України «Про інформацію» та «Про міліцію» прошу :
1. Надати перелік місць концентрації ДТП у м. Краматорськ.
2. Надати інформацію чи дійсно інспектори діяли в межах наказу № 111 та чинного законодавства. Якщо ні, провести службове розслідування по зазначеним мною фактам.
3. Надіслати відповідь у визначений законом строк поштою, на зазначену мною адресу.

12.07.12 __________

Відповідь:
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Підкажіть буль-ласка =)
СообщениеДобавлено: 30 июл 2012, 21:38 
Постоялец

Дайте им адрес в сети интернет. Я в заявах всегда пишу - Всі викладені факти можна переглянути за адресою в мережі інтернет : сдесь ваша ссылка на видео
И пусть смотрят ваше видео сколько влезет

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа