Можливо, я не доступно все пояснив. Спробую відділити мухи від котлет. Гайдони розвели мене на "п'янку". А це відповідальність по ст.130 КУпАП, за якою постанова не виноситься на місці, а в суді. Почитавши матчастину, зрозумів, що можна повоювати. Поки не винесли постанову - вирішив оскаржувати протокол, вірніше, дії суб'єкта владних повноважень під час складання протоколу. В місцевому суді мене відфутболили, бо вважають, що протокол не є правовим актом індивідуальної дії, оскільки він не породжує жодних наслідків для правопорушника. Суд виніс ухвалу про поверння позовної заяви позивачу. На цьому форумі мені допомогли написати апеляційну скаргу на ухвалу місцевого суду, яку я відправив листом 21.07.2012р. Тим часом з суду прийшла повістка, якою мене викликають 25.07.2012р. на розгляд справи по тому протоколу, що я оскаржую. Наскільки я розумію, тепер мені треба вносити клопотання в суді (місцевому, де розглядатиметься справа по протоколу) про зупинення провадження до винесення постанови по апеляційній скразі. Ну якось так. Якщо хтось щось зрозумів, то допоможіть, будь-ласка, написати клопотання про зупинення провадження у справі в місцевому суді.
|