В продолжение истории
http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=41&t=2308Отдельную тему создал, поскольку заявление в другой орган и другое по сути.
Поругайте, пожалуйста:Cлужба внутрішньої безпеки
ГУБОЗ МВС України
м. Київ, вул. Володимирська, 15,
тел.: (044) 271-95-94
Шумахера Мікаеля Петровича,
02222, м. Київ, вул. Леніна 2, кв. 2
Тел. +38 (095) 5555555
Ел. пошта:
[email protected]З А Я В А
Звертаюсь до Вас з проханням провести перевірку обставин, викладених у даній заяві, з метою встановлення фактів службового підроблення, зловживання службовим становищем і подальшого порушення кримінальної справи щодо винних осіб.
02.07.2010 близько 17 години 30 хвилин на виїзді з м. Кагарлик автомобіль Dacia Logan MCV, державний номер AA0000IB, яким я керував, був зупинений інспектором ДПС, який не представився. Інспектор заявив, що я ніби-то перевищив швидкість, на підтвердження чого продемонстрував прилад, схожий на фен, на якому відображалась число 84 – ніби-то швидкість мого авто. Але жодних доказів того, що швидкість належить саме моєму авто попри вимоги ст.251 КУпАП наведено не було. Був складений протокол. Я поставив підпис у графах протоколу «Підпис особи, яка ознайомлена з місцем та часом розгляду справи» та «Підпис особи, яка притягається до адміністративної відповідальності».
Насправді, швидкість я не перевищував, докази цього будуть наведені у відповідній позовній заяві.
Втім, під час безпідставного та протиправного притягнення до адміністративної відповідальності інспектор здійснив ряд грубих порушень. Зокрема, заборонив записати в протокол в розділ «Свідки» мою дружину, Шумахер Антоніну Іванівну, яка їхала зі мною. А після того як я відмовився писати у графі Пояснення «Порушив ненавмисне», як того вимагав інспектор, він вихопив протокол і відмовився надати його копію. «Буде відправлений поштою в відділ ДАІ за місцем проживання» – зазначив інспектор. Постанову на місці винесено не було.
Дані обставини може підтвердити моя дружина, яка на той час їхала зі мною в автомобілі – Шумахер Антоніна Іванівна, що проживає за адресою м. Київ, вул. Леніна 2, кв. 2, контактний телефон +38 (050) 4444444.
Такі дії грубо порушили мої права на захист, правову допомогу, гарантовані КУпАП і, очевидно, спрямовані на зменшення шансів оскарження протиправної постанови.
Нажаль, у той момент зателефонувати у службу довіри ДАІ та службу внутрішньої безпеки МВС я не міг, оскільки на рахунку мобільного телефона залишалось недостатньо коштів.
Після повернення з дачі 05.07.2010, негайно був підготовлений та направлений лист до Відділу ДАІ за місцем мого проживання (копія додається).
23.07.2010 була отримана відповідь від Відділу ДАІ Деснянського району м. Києва (поштовий штемпель датований 19.07.2010, копія додається) направлена НЕ рекомендованим листом.
У додатках до відповіді я побачив копію постанови, у якій в графі «Примірник постанови отримав» був підпис, дуже схожий на мій. Під час розгляду заяви я можу вказати на ключові відмінності між моїм підписом та підробленим. Також пропоную завчасно витребувати з Деснянського відділу ДАІ м. Києва оригінал протоколу про адміністративне правопорушення серії АІ №311458 від 2 липня 2010 року та постанови про адміністративне правопорушення серії АІ №296130 від 2 липня 2010 року для проведення графологічної експектизи.
Втім, відповідально заявляю, що НЕ підписував постанову про адміністративне правопорушення серії АІ №296130 від 2 липня 2010 року. І навіть її не бачив до отримання відповіді з Відділу ДАІ Деснянського району м. Києва.
Вимагаю проведення службового розслідування та графологічної експертизи з метою встановлення факту підроблення підпису.
Бажаю бути присутнім під час розгляду моєї заяви, керуючись ч.5 ст.18 ЗУ Про звернення громадян. Прошу завчасно повідомити мене про місце та час розгляду заяви.
Під час розгляду заяви надам аудіозапис телефонних розмов від 02.07.2010 з моїм сином, у яких фігурують факти, що підтверджують обставини, викладені вище.
В діях особи, що підробила підпис у постанові про адміністративне правопорушення серії АІ №296130 від 2 липня 2010 року вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч.3 ст. 364 та ч.1 ст.366 КК України.
Спираючись на вищевикладене,
ПРОШУ:
1. Провести службове розслідування по факту підроблення підпису у постанові про адміністративне правопорушення серії АІ №296130.
2. Прошу завчасно повідомити мене про місце та час розгляду моєї заяви. Бажаю бути присутнім під час розгляду моєї заяви, керуючись ч.5 ст.18 ЗУ Про звернення громадян.
3. Витребувати з Деснянського відділу ДАІ м. Києва оригінал протоколу про адміністративне правопорушення серії АІ №311458 від 2 липня 2010 року та постанови про адміністративне правопорушення серії АІ №296130 від 2 липня 2010 року для проведення графологічної експектизи.
4. У разі необхідності запросити свідка обставин, викладених у заяві – Шумахер Антоніна Іванівна, що проживає за адресою м. Київ, вул. Леніна 2, кв. 2, контактний телефон +38 (050) 4444444
ДОДАТКИ:
1. Копія протоколу про адміністративне правопорушення серії АІ №311458 від 2 липня 2010 року – 1 аркуш.
2. Копія постанови про адміністративне правопорушення серії АІ №296130 від 2 липня 2010 року – 1 аркуш.
3. Копія звернення до Відділу ДАІ Деснянського району м. Києва від 5 липня 2010 року – 1 аркуш.
4. Копія конверту відповіді Відділу ДАІ Деснянського району м. Києва зі штемпелем від 19.07.2010.