До відділення Державної автомобільної інспекції
по обслуговуванню Вишгородського району
при Управлінні Державної автомобільної інспекції
Головного управління Міністерства внутрішніх справ України
у Київській області
07300, м. Вишгород, майданчик ГАЕС, 1.
громадянина України
Хія Юрія Володимировича,
проживаючого за адресою:
тра-та-та-та-та

індекс 07300
м.т. (лайф) Номер-Номерномер
д.т. (киев) Номер-номерноме
Інформаційний запит
Я, Хій Юрій Володимирович, 01.04.2012 близько 17:00, керуючи а/м Daewoo Nubira д/н номер-номе, рухався по автодорозі у напрямку з м. Вишгород Київської області до м. Києва.
Проїздивши навпроти стаціонарного посту ДПС, що на вул. Богатирській у м. Києві, я був зупинений старшим інспектором ДПС другого взводу роти СП полку ДПС ДАІ в місті Києві старшим інспектором міліції Ололоевым В.И., яким було оформлено мені протокол від 01.04.2012 бланк серії ВМ1 № 197872 про скоєне, начебто, адміністративне правопорушення. Постанову інспектором міліції винесено не було, а в протоколі було зазначено лише те, що розгляд адміністративної справи відбудеться у невизначені дату та час в ВДАІ м. Вишгорода.
Відповідно до адміністративно-територіального поділу Київської області,
м. Вишгород є районним центром, а органом, на який покладається забезпечення безпеки руху на території району є відділення Державної автомобільної інспекції по обслуговуванню Вишгородського району при Управлінні Державної автомобільної інспекції Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Київській області, до якої, сподіваюсь, і направлені матеріали справи скоєного, на думку Ололоева В.И., адміністративного правопорушення.
Виходячи з наведеного, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. 3 Закону України «Про інформацію», п.п. 2.8 п. 2 Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, прошу:
1. У встановлений законом строк надати відповідь на питання «чи надійшли матеріали справи до відділення Державної автомобільної інспекції по обслуговуванню Вишгородського району при Управлінні Державної автомобільної інспекції Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Київській області?»
2. З урахуванням наданих мною засобів зв’язку завчасно попередити мене про розгляд моєї справи на підставі протоколу від 01.04.2012 бланк серії ВМ1 № 197872 і надати мені можливість бути присутнім при розгляді справи.
Дата подпись
Попинайте, пожалуйста

Что лучше всего приложить к запросу? Техпаспорт? Протокол(на ксероксе ничего не будет видно)? Права?
О содержании самого протокола я решил не писать, т.к. смысла нет, и только даст повод выстроить им стратегию. Думаю мне легче будет обьяснить свои доводы непосредственно при рассмотрении дела, тем-более на основании КпАПП дело должно рассматриваться только в моем присутствии, либо же должно быть уведомление заказным письмом