Текущее время: 16 май 2025, 00:04

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Штраф ДАІ
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 12:44 
Прохожий

Підскажіть, будь-ласка.
29.03.2011 року був виписаний штраф. Інспектор ДАІ виписав протокол без постанови. Постанову я не отримав.
Далі постанова була відправлена в виконавчу службу на колишнє місце моєї прописки в іншому місті. Я попросив щоб виконавче впровадження переслали в виконавчу службу на теперішню адресу. Лист був відправлени в липні. В грудні я звернувся в виконавчу, щоб отримати інформацію про штрафи, мені сказали, що даний лист до них ще не прийшов. Тоді я попросив, щоб мені видали довідку про відсутність заборгованості. В процесі отримання довідки вияснилось, що даний штраф лежить в виконачій за фактичною адресою з листопада, але в базі його не було. Виконавець показав мені постанову, виписану на 340грн. В постанові мого підпису про отримання нема.
Через декілька днів я оплатив 340грн. і отрима довідку про відсутність заборгованості.
26.01.12 в поштовій скрині я побачив виклик з виконавчої, що маю негайно оплатити 680грн.
Звернувшись до виконавця, на основі чого з мене вимагається сплатити подвійну суму, він сказав, що я протермінував 15 денний термін відповідно до ст.308 КУпАП. Дана стаття посилається на ст. 307 КУпАП в якій вказано, що термін слати штрафу протягом 15 днів з моменту отримання постанови, яку я не отримав.
Скажіть чи законно виконавча служба вимагає з мене подвійну суму і як в правовому порядку вирішити дане питання? Що робити, якщо ДАІ буде конфісковувати автомобіль за несплату штрафу відповідно до постанови КМУ від 13.02.2012

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Штраф ДАІ
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 14:15 
Борец

Для начала возьмите постанову в ГИСе и сюда ее скан выложите ........ говорить они могут все чего им вздумается ....

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2012, 13:35 
Прохожий

Добрый день.
Проясните ситуацию. Чтоб действовать наверняка.
Имею четыре штрафа за 2010-2011 года, последний в Июле 2011г. Один выиграл в суде, Остальные не рассматривались по вымышленным причинам. В июле 2011 пошел платить все штрафы. В админпрактике сказали, чтобы платил, штрафы в двойном размере потому как материалы отправили в ГИС. Ну, я на штрафы забил, ждал вызова из ГИС.
В феврале месяце решил поменять место работы. Работодатель попросил справку из ГАИ ,что нет за мной штрафов. Ну, штрафы я не платил и в ГАИ не пошел, так как там все умножают на два по поводу и без повода. А услышав про 303 статью прибегает начальник и помогает подчиненным выбрасывать документы из окна админпрактики в коридор ГАИ.
Я напросился в ГИСе, чтобы мне прислали приглашение посетить инспектора исполнительной службы. Инспектор думал, что я обкуренный и говорит, - Идите домой ждите.
Получил письмо.
Пришел, и говорю.

Я готов платить, Инспектор был уверен, что я точно обкуренный или еще не отпустило. А за ЧТО??? ,КАК ЗА ЧТО,МОИ ШТРАФЫ У ВАС.
А платить не за что.
Единственный косяк это не уплаченный судебный сбор за алименты. Но я его уплатил только квитанция дома. Квитанцию отправил в ГИС почтой. Запрос в ГИС об открытых долгах по админ правонарушениям. Получил вчера справку из ГИС( не должен не открывалось, не значится) и дата от 21.03.2012.

Я к чему это пишу: В ГАИ я хожу с 26.02.2012 по 29.03.2012. Я знаю что ГИС и ГАИ это одна шайка. Я имел информацию, что с 13.10.2010 на меня в ГИСе не открывались дела по административным штрафам, а для того чтобы случайно перед " непоняткой" с алиментами от 26.10.2011 не появились открытые дела, пришлось подстраховаться этой комедией.
Так вот вопрос. Справка из ГИС на руках ,сегодня был в ГАИ. Почитали справку - НУ И ЧЁ, Я ВАМ ШТРАФЫ НЕ СНИМУ, ИДИ, ПЛАТИ.
Что делать ?

Спасибо, Виталий

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2012, 13:57 
Борец

Vitalii
написать заявление в ГАИ, чтобы удалили с базы "Админпрактика" все записи о неоплаченных штрафах, так как у тебя нет долгов перед страной и приложить копию справки с ГИС. Поищи на форуме такое заявление, не найдешь - помогу написать.
ГАИ откажет - подать в суд.
Но это долго.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2012, 14:04 
Борец

А что за документ для увольнения???

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2012, 14:45 
Прохожий

wasily_g писал(а):
А что за документ для увольнения???

документ,справку о штрафах , просил будущий работодатель ,
Спасибо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2012, 16:05 
Борец

Vitalii писал(а):
Работодатель попросил справку из ГАИ ,что нет за мной штрафов.

это что-то новое
можешь прокомментировать?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2012, 16:18 
Прохожий

LAVe писал(а):
Vitalii писал(а):
Работодатель попросил справку из ГАИ ,что нет за мной штрафов.

это что-то новое
можешь прокомментировать?

он работодатель , как хочет так и дрочит

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2012, 16:35 
Борец

Vitalii писал(а):
он работодатель , как хочет так и дрочит
боюсь представить, что он будет хотеть после приема а работу :roll:

претендуешь на должность водителя?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2012, 20:38 
Борец

Vitalii

Vitalii писал(а):
образца заявление в ГАИ не нашел, помоги если можно

Начальнику ВДАІ м. ХХХХХХХХХ

гр. ХХХХХХХХ Х.Х.
вул. ХХХХХХХ, ХХ, кв. ХХХ
м. ХХХХХХХХ
тел. ХХХХХХХХ

ЗАЯВА

ХХ.ХХ.ХХХХ р., я звернувся до відділу з адмінпрактики ВДАІ м. ХХХХХХХХ, за інформацією щодо відкритих щодо мене адміністративних справ та записів в БД "Адмінпрактика", щодо несплачених штрафів за порушення ПДР, де мені було повідомлено, що за мною рахується ХХ несплачених штрафів.

Повідомляю Вам, що всі штрафи мною були сплачені і відносно мене немає відкритих виконавчих проваджень. На підтвердження моїх слів надаю довідку, отриману у відділі державної виконавчої служби ХХХХХХХХХХ міського управління юстиції про відсутність відкритих щодо мене виконавчих проваджень.

Разом з тим нагадую Вам, що, відповідно до п.4 Порядку взаємодії між органами Державного казначейства України та органами Міністерства внутрішніх справ України в процесі казначейського обслуговування бюджетних коштів, затвердженого спільним Наказом Міністерства внутрішніх справ України та Державного казначейства України №536/448 від 30.11.2010 р.:
"4. Головні управління Державного казначейства України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі до 10.30 кожного наступного робочого дня після зарахування платежів на рахунки за надходженнями, рахунки органів МВС формують виписки з цих рахунків у форматі файлу виписки, наведеного в додатку до цього Порядку, та передають управлінням (відділенням) Державного казначейства України у районах, містах та в районах у містах для подальшої передачі відповідним головним управлінням, управлінням МВС в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі, управлінням і відділам МВС на транспорті, районним, районним у містах, міським управлінням і відділам за місцем обслуговування.
Головні управління, управління МВС в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі, управління і відділи МВС на транспорті, районні, районні у містах, міські управління і відділи до 11.00 отримують виписки у відповідних органах Державного казначейства України на магнітних носіях або засобами електронного зв'язку відповідно до чинного законодавства."
Таким чином, ВДАІ м. ХХХХХХХХХ щодня, до 11.00 отримує інформацію щодо сплачених штрафів порушниками і працівники керованого Вами ВДАІ не мають права вимагати від громадян будь-які інші довідки, чеки, тощо.
Про відсутність будь-яких несплачених штрафів та відкритих виконавчих проваджень щодо мене, надаю довідку, отриману у відділі державної виконавчої служби ХХХХХХХХХХ міського управління юстиції (в додатках).

В зв"язку з вищевикладеним,

ПРОШУ:

1. Видалити всі записи про несплачені штрафи щодо мене в БД "Адмінпрактика";
2. Надати довідку, про відсутність несплачених штрафів, що рахуються за мною.

ДОДАТКИ:

1. Довідка відділу Державної виконавчої служби ХХХХХХХХХХ міського управління юстиції.

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2012, 20:48 
Борец

_Skamar_ писал(а):
Vitalii

Vitalii писал(а):
образца заявление в ГАИ не нашел, помоги если можно

Начальнику ВДАІ м. ХХХХХХХХХ

гр. ХХХХХХХХ Х.Х.
вул. ХХХХХХХ, ХХ, кв. ХХХ
м. ХХХХХХХХ
тел. ХХХХХХХХ

ЗАЯВА

ХХ.ХХ.ХХХХ р., я звернувся до відділу з адмінпрактики ВДАІ м. ХХХХХХХХ, за інформацією щодо відкритих щодо мене адміністративних справ та записів в БД "Адмінпрактика", щодо несплачених штрафів за порушення ПДР, де мені було повідомлено, що за мною рахується ХХ несплачених штрафів.

Повідомляю Вам, що всі штрафи мною були сплачені і відносно мене немає відкритих виконавчих проваджень. На підтвердження моїх слів надаю довідку, отриману у відділі державної виконавчої служби ХХХХХХХХХХ міського управління юстиції про відсутність відкритих щодо мене виконавчих проваджень.

Разом з тим нагадую Вам, що, відповідно до п.4 Порядку взаємодії між органами Державного казначейства України та органами Міністерства внутрішніх справ України в процесі казначейського обслуговування бюджетних коштів, затвердженого спільним Наказом Міністерства внутрішніх справ України та Державного казначейства України №536/448 від 30.11.2010 р.:
"4. Головні управління Державного казначейства України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі до 10.30 кожного наступного робочого дня після зарахування платежів на рахунки за надходженнями, рахунки органів МВС формують виписки з цих рахунків у форматі файлу виписки, наведеного в додатку до цього Порядку, та передають управлінням (відділенням) Державного казначейства України у районах, містах та в районах у містах для подальшої передачі відповідним головним управлінням, управлінням МВС в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі, управлінням і відділам МВС на транспорті, районним, районним у містах, міським управлінням і відділам за місцем обслуговування.
Головні управління, управління МВС в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі, управління і відділи МВС на транспорті, районні, районні у містах, міські управління і відділи до 11.00 отримують виписки у відповідних органах Державного казначейства України на магнітних носіях або засобами електронного зв'язку відповідно до чинного законодавства."
Таким чином, ВДАІ м. ХХХХХХХХХ щодня, до 11.00 отримує інформацію щодо сплачених штрафів порушниками і працівники керованого Вами ВДАІ не мають права вимагати від громадян будь-які інші довідки, чеки, тощо.
Про відсутність будь-яких несплачених штрафів та відкритих виконавчих проваджень щодо мене, надаю довідку, отриману у відділі державної виконавчої служби ХХХХХХХХХХ міського управління юстиції (в додатках).

В зв"язку з вищевикладеним,

ПРОШУ:

1. Видалити всі записи про несплачені штрафи щодо мене в БД "Адмінпрактика";
2. Надати довідку, про відсутність несплачених штрафів, що рахуються за мною.

ДОДАТКИ:

1. Довідка відділу Державної виконавчої служби ХХХХХХХХХХ міського управління юстиції.

Мы тебе должы ящик воды :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2012, 20:57 
Борец

Vovka28
ну тогда Боржома )))))

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!