VitaliiVitalii писал(а):
образца заявление в ГАИ не нашел, помоги если можно
Начальнику ВДАІ м. ХХХХХХХХХ
гр. ХХХХХХХХ Х.Х.
вул. ХХХХХХХ, ХХ, кв. ХХХ
м. ХХХХХХХХ
тел. ХХХХХХХХ
ЗАЯВА
ХХ.ХХ.ХХХХ р., я звернувся до відділу з адмінпрактики ВДАІ м. ХХХХХХХХ, за інформацією щодо відкритих щодо мене адміністративних справ та записів в БД "Адмінпрактика", щодо несплачених штрафів за порушення ПДР, де мені було повідомлено, що за мною рахується ХХ несплачених штрафів.
Повідомляю Вам, що всі штрафи мною були сплачені і відносно мене немає відкритих виконавчих проваджень. На підтвердження моїх слів надаю довідку, отриману у відділі державної виконавчої служби ХХХХХХХХХХ міського управління юстиції про відсутність відкритих щодо мене виконавчих проваджень.
Разом з тим нагадую Вам, що, відповідно до п.4 Порядку взаємодії між органами Державного казначейства України та органами Міністерства внутрішніх справ України в процесі казначейського обслуговування бюджетних коштів, затвердженого спільним Наказом Міністерства внутрішніх справ України та Державного казначейства України №536/448 від 30.11.2010 р.:
"4. Головні управління Державного казначейства України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі до 10.30 кожного наступного робочого дня після зарахування платежів на рахунки за надходженнями, рахунки органів МВС формують виписки з цих рахунків у форматі файлу виписки, наведеного в додатку до цього Порядку, та передають управлінням (відділенням) Державного казначейства України у районах, містах та в районах у містах для подальшої передачі відповідним головним управлінням, управлінням МВС в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі, управлінням і відділам МВС на транспорті, районним, районним у містах, міським управлінням і відділам за місцем обслуговування.
Головні управління, управління МВС в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі, управління і відділи МВС на транспорті, районні, районні у містах, міські управління і відділи до 11.00 отримують виписки у відповідних органах Державного казначейства України на магнітних носіях або засобами електронного зв'язку відповідно до чинного законодавства."
Таким чином, ВДАІ м. ХХХХХХХХХ щодня, до 11.00 отримує інформацію щодо сплачених штрафів порушниками і працівники керованого Вами ВДАІ не мають права вимагати від громадян будь-які інші довідки, чеки, тощо.
Про відсутність будь-яких несплачених штрафів та відкритих виконавчих проваджень щодо мене, надаю довідку, отриману у відділі державної виконавчої служби ХХХХХХХХХХ міського управління юстиції (в додатках).
В зв"язку з вищевикладеним,
ПРОШУ:
1. Видалити всі записи про несплачені штрафи щодо мене в БД "Адмінпрактика";
2. Надати довідку, про відсутність несплачених штрафів, що рахуються за мною.
ДОДАТКИ:
1. Довідка відділу Державної виконавчої служби ХХХХХХХХХХ міського управління юстиції.